З якого віку розпочинати навчання їзди на велосипеді дитячому 4 колісному? - WestVelo

24 червня 2024

Щоб організувати дитині веселе та корисне дозвілля, батькам варто купити дитячий велосипед. Він має позитивний вплив як на фізичний розвиток малюка, так і на його психоемоційний стан. За допомогою ровера у дитини покращується координація рухів, вона навчається утримувати баланс. Оскільки такий різновид активності призначений для вулиці, в організм малюка регулярно поступає вітамін D, який сприяє зміцненню кісток та  м'язів. Що більше, купити ровер дитячий варто з метою поліпшення комунікативних навичок, адже дитині під час катання на велосипеді вдасться познайомитися з однолітками та навіть знайти друзів. Розгляньмо, з якого віку варто обирати саме 4-колісний ровер та чому він вважається одним із найпопулярніших серед батьків,що цінують практичність. 

Чому варто обрати для малюка віком від 3-х років - велосипед дитячий 4 колісний?

Підходить чотирьохколісний велосипед дитячий від 3 років, адже саме в цьому віці у дитини активується фізичний розвиток. Вона вже розпочинає самостійно утримувати рівновагу, контролювати баланс і координацію рухів, готується до пізнання чогось нового і проведення активного відпочинку на вулиці. Перш ніж придбати велосипед дитячий 4 колісний, вам потрібно знати наступне:

  1. За допомогою їзди на чотирьохколісному ровері ваш малюк навчиться утримувати рівновагу, у нього покращиться координація, баланс і загальний фізичний розвиток. 
  2. Найкраще розпочинати катання на 4-колісному велосипеді у віці після 3 років. Саме у цей період дитину найпростіше навчити кермувати ровером, також у неї розвивається дрібна та велика моторика.
  3. Купити дитячий велосипед від 3 років варто і тому, що це надзвичайно захопливе заняття. Завдяки йому, ви можете організувати веселе та корисне сімейне дозвілля. Чим більше часу проводитиме дитина на свіжому повітрі - тим міцнішим у неї буде сон, краще розвинені кісткові, м'язові тканини та витривалість. 

Щоб дитина швидко й успішно навчилась кермувати 4-колісним ровером, чудовим рішенням для старту стане ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД 12 CROSSER «ROCKY».

Купити дитячий велосипед чотирьохколісний в інтернет-магазині Вествело

Як навчити дитину катанню на чотириколісному ровері та де купити дитячий велосипед від 3-х років? WestVelo - надійний веломагазин!

Якщо ви все ж вирішили придбати для свого малюка велосипед дитячий 3 роки, вам варто його навчити ним кермувати. Для цього слід дотримуватись таких важливих рекомендацій:

Дитячий велосипед замовити недорого в магазині Вест Вело

  • Обирайте для навчання рівну місцевість, ідеальним буде - гладка асфальтована поверхня. Відсутність ям і вибоїн дозволить дитині “відчути ровер” і кожен наступний здійснений маневр. Ідеальними місцями вважаються спортивні майданчики та велодоріжки.
  • Щоб дитина почувала себе в безпеці, недостатньо придбати якісний і простий в управлінні велосипед дитячий. Подбайте про комфорт малюка, обравши для нього вело екіпірування. До найважливіших засобів захисту належать: вело шолом, наколінники та налокітники.
  • Під час перших уроків вам рекомендується притримувати кермо та сідло, проте повністю обмежувати рухи дитини й управляти ровером самостійно не потрібно. Щоб малюк почував себе впевнено, ви також можете встати позаду таким чином, аби заднє колесо знаходилось між вашими ногами, а дитину в цей час слід підтримувати за плечі. Це дозволить малюку утримувати контроль над велосипедом, а вам - спіймати його у випадку падіння.
  • Ніколи не купуйте ровер на виріст, адже він приноситиме дитині дискомфорт. Обирайте дитячий велосипед згідно з віком малюка, його зростом і вагою. Для вас буде корисною наша стаття “Довідник розмірів дитячих велосипедів”

Ми пропонуємо купити ровер для дитини недорого на West Velo. Велосипеди характеризуються бездоганною якістю завдяки плідній співпраці з найкращими виробниками роверів. Замовити дитячий ровер на 12 дюймів в онлайн-магазині Вествело варто ще й тому, що ціни на весь асортимент доступні, а регулярні знижки дозволяють заощадити кошти не нехтуючи якістю. Доставляється дитячий велосипед у Київ і у всі регіони України. Якщо ви бажаєте купити велосипед 4 колісний у Львові й у інших регіонах Заходу, то доставлення виконуються нашим власним транспортом. Коли мова заходить про перевірений і надійний веломагазин - WestVelo стане ідеальним вибором, адже тут представлені найкращі дитячі велосипеди!

keyboard_arrow_up