З яких велотоварів найкраще починати бізнес в сфері велоіндустрії ?

В наш час велоіндустрія є сферою яка дуже швидко зростає. Щороку з’являється все більше велосипедистів, людей, які обирають велотранспорт як екологічний засіб для пересування, з метою покращення фізичного стану, для відпочинку на свіжому повітрі. Ось чому велоіндустрія — цікавий для підприємців напрям бізнесу. Власний веломагазин — дуже приваблива можливість досягати успіху. 

велосипеди оптом

Якими товарами ефективно наповнити веломагазин: постачальник велоаксесуарів та велопродукції Вествело рекомендує

Підприємці запитують: яким асортиментом варто наповнити майбутній веломагазин, а дати відповідь завжди готовий постачальник велосипедів Westvelo —  досвідчена у велоіндустрії компанія. Ґрунтуючись на наших знаннях, ми рекомендуємо ось такий перелік товарів для велосипедів для наповлення асортименту веломагазинів:

купити велосипеди оптом

  • Різноманітні за призначенням сучасні аксесуари для велосипеда оптом — потужний крок до збільшення клієнтів. Пропонуємо замовляти такі товари для власного веломагазину — вони забезпечують комфорт велосипедистів, гарантують безпеку, допомагають вдосконалити велотранспорт: 
    • сідла різної форми для чоловіків, жінок, дітей; 
    • різновиди велосипедного керма;
    • елементи освітлення й сповіщення — клаксони, ліхтарі, катафоти тощо;
    • багажники та кошики;
    • підставки для гаджетів та пляшок тощо. 
  • Велозапчастини оптом, попит на які завжди високий у зв’язку з потребою в заміні таких деталей та бажанні вдосконалювати ровери: ланцюги, гальмівні системи та окремі їх деталі, камери різних видів та розмірів, перемикачі швидкостей та інші деталі трансмісії, шатуни та комплектуючі для велосипедів оптом, які підходять для окремих видів роверів. 
  • Комфортні та якісні велосипеди оптом популярних видів: гірські, міські, спортивні, шосейні моделі, а також дитячі та підліткові велосипеди. Широкий асортимент роверів — можливість привабити різних клієнтів.

Також ми радимо розширювати асортимент власного веломагазину корисними додатковими видами велотоварів: інструментами для ремонту, ремкомплектами та велохімією, яка потрібна для догляду за велосипедами впродовж усього року. Вигідно купити оптом запчастини для велосипеда ви можете саме в нашому магазині, адже ми є надійним та досвідченим постачальником, який добре знає які краще купити велозапчастини оптом для успішного старту велобізнесу. 

 

Також цікавоЯк обрати свій перший велосипед?

 

Найкращий постачальник, де вигідно купити велосипеди оптом та замовити велозапчастини - Вествело

Асортимент велосипедів, аксесуарів та комплектуючих для велосипедів оптом дуже широкий. Ми працюємо на велоринку України з 1996 року та маємо велику кількість постійних клієнтів, які впродовж всіх років довіряють саме нам. Ви можете стати нашим партнером, зробивши замовлення рекомендованих у цій статті велотоварів ВестВело. В нашому магазині просто й зручно купити велосипеди оптом, вибрати й замовити запчастини для велосипеда, адже Вествело — це сучасний сервіс та повний спектр переваг:

  • індивідуальний підхід до клієнтів;
  • низькі ціни на велопродукцію від надійних виробників;
  • перевірена якість велотоварів;
  • прозорі умови співпраці. 

До нас звертаються власники магазинів велотоварів Тернополя, Києва, Одеси та інших міст та регіонів. Ви можете досягти успіху у велобізнесі разом з нами швидко, адже westvelo.com.ua — інтернет-магазині велотоварів Westvelo з хорошою репутацією та великим досвідом. Скориставшись нашими рекомендаціями, ви вже можете розпочати перші кроки до майбутнього процвітання вашого веломагазину.

keyboard_arrow_up