Як обрати свій перший велосипед?

24 листопада 2023

Бажання купити велосипед виникає у багатьох, проте важливо зрозуміти, який саме та як підібрати велосипед вперше. Насправді потрібно для початку з’ясувати мету покупки першого велосипеда та визначитися з тим, де саме ви плануєте їздити, по яких дорогах та з якою тривалістю.

Наш магазин велосипедів Westvelo допоможе вам розібратися в тому, як вибрати велосипед для дорослого та дитини, вперше. 

як правильно підібрати велосипед

Як правильно підібрати велосипед: описуємо різновиди велосипедів, щоб допомогти зрозуміти, який підійде саме вам

Сьогодні на велоринку представлено багато різних видів велосипедів. Різноманіття велосипедів пов’язане з їх призначенням. Наприклад, гірський велосипед призначений для акивних поїздок, а міські — для пересування по рівним покриттям. 

 

Можливо, вас зацікавитьПопит на велоаксесуари, що зростає. Розглядаємо популярні моделі аксесуарів для велосипеда

 

Ми радо розповімо про те, як правильно підібрати велосипед, а допоможе нам в цьому опис різних видів велосипедів:

гірський велосипед купити

  1. Гірський ровер — вид велосипеда з амортизацією для поглинання нерівностей складних ландшафтів, особливою конструкцією рами, доволі широкими покришками, багатошвидкісною трансмісією та якісними гальмами. Розраховані такі гірські велосипеди для тривалих поїздок та їзди по складних ґрунтових дорогах, лісових стежках, пагорбах тощо. Мета: спорт, фізичний розвиток, активний відпочинок. Отже, гірський велосипед купити варто для відповідних умов велоїзди.
  2. Міський велосипед— чудовий вибір для комфортних велопрогулянок по рівній поверхні, асфальтованих дорогах, тротуарах, у парках і скверах. Мета: нетривала велопрогулянка, відпочинок, поїздка по місту, екологічний спосіб дістатися місця роботи, навчання тощо. Міський велосипед має комфортну для посадки конструкцію рами, просту трансмісію, м’яке сидіння. 
  3. Підлітковий велосипед — це майже доросла модель. Такі ровери різноманітні, й відповідно, можуть бути як горний велосипед або міська модель, дуже популярні BMX велосипеди та інші види. Спортивні ровери вибирають підлітки, які цікавляться спортом та екстремальною їздою, міські велосипеди — вибір для комфортних велопрогулянок. 
  4. Дитячий велосипед — різноманітні моделі, розраховані для безпечного навчання та комфортної їзди з урахуванням росту дитини. Щоб вам було просто підібрати велосипед для дитини, ознайомтеся з нашим матеріалом «Довідник розмірів дитячих велосипедів». Наймолодшим дітям варто спершу придбати біговели та триколісні велосипеди, а також моделі зі знімними колесами. 

Сучасні якісні велосипеди різноманітні: існують також гібридні моделі — дещо середнє між міськими та спортивними, з елементами комфорту перших і можливостями других: наприклад, амортизацією. Гібридна модель — чудовий вибір для активного катання по місту. Щоб вперше вдало купити велосипед гібридний, потрібно врахувати відстань, час та місцевість велопоїздок які плануються.

 

 

Інтернет-магазин Westvelo, в якому можна вигідно купити велосипед: великий асортимент за найкращими цінами

З’ясувавши мету майбутніх велопоїздок, ви можете дуже вдало купити велосипед потрібної вам моделі в інтернет-магазині Westvelo. В нашому асортименті представлено великий вибір дитячих, підліткових та дорослих моделей від комфортних міських до спортивних роверів різних типів — гірські, ВМХ та інші. Крім чудових цін та перевіреної якості, адже гарантія надійності велосипедів — складова нашої роботи, ви можете оцінити також й зручну можливість робити гуртові замовлення. У нас можна купувати дитячі, міські, підліткові моделі та спортивні велосипеди оптом зі швидким доставленням та індивідуальними умовами для вигідної співпраці. 

Вествело — різноманітний вибір велосипедів для задоволення клієнтів з усієї країни. Якомога швидше обирайте та купуйте свій перший велосипед на westvelo.com.ua

keyboard_arrow_up