Як вибрати велосипедні колеса: 5 основних порад від магазину Вествело

6 жовтня 2023

Коли виникає потреба оновити велотранспорт, варто чимало уваги приділити підбору коліс для велосипеда. Якщо підібрати найкращий для вашого ровера варіант, це ефективно вплине на поліпшення ходових характеристик велосипеда, комфорт і швидкість їзди. 

ВЕСТВЕЛО — інтернет-магазин велотоварів з багаторічним досвідом, і ми хочемо поділитися з вами порадами щодо вибору ідеальних коліс. 

купити колесо до велосипеда

Найкращі колеса на велосипед: корисні рекомендації від Вествело

Важливе питання, яке виникає у велосипедистів, стосується оптимальних термінів заміни колеса на велосипед. Існують моделі ободів з індикаторами зносу, що полегшує проблему. Проте не всі колеса мають таку інформацію, а тому слід придивитися до поверхні ободів: чи є ознаки зношування на кшталт увігнутої западини. 

Спиці також зношуються та розтягуються, це пов’язано з поступовою втомою металу. Щоб дізнатися про стан коліс, можна звернутися до майстрів сервісних центрів або веломагазинів. 

Якщо настав час купити колесо до велосипеда, перевірте три важливі фактори:

купити переднє колесо до велосипеда

  1. Сумісність з велосипедом. Будь-які велотовари слід вибирати таким чином, щоб вони були сумісними з вашою моделлю ровера. Це особливо стосується коліс. Безумовно, для встановлення на задню частину рами треба купити заднє колесо до велосипеда і для передньої — відповідне колесо. Щоб встановити колеса правильно, подивіться на тип кріплення осі. За наявністю прохідної висі, варто знати її діаметр і в будь-якому випадку — довжину. Вона як правило становить 100-110 мм для переднього колеса і 130-142 — для заднього. 
  2. Тепер перевірте тип задньої втулки. Він залежить від того, як заднє колесо на велосипед зчіплюється з зубцями трансмісії. Вільна втулка має бути сумісною з касетою зірок. Втулка з різьбою сумісна з 5, 6 та 7-швидкісними велосипедами та групою з вільним ходом. 
  3. Коли ви запланували купити переднє та заднє колесо до велосипеда, врахуйте тип ваших гальм. Для ободного типу колеса мають бути з плоскими ободами, що сумісні з такою системою. За наявності дискових гальм приділіть увагу особливостям кріплення гальмівного ротора. 

 

Цікаво такожЯк вибрати фари для велосипеда?

 

Тепер ви можете поміркувати над підвищенням продуктивності велосипеда завдяки новим колесам, шинам і камерам для велосипедного колеса. Вествело пропонує 5 корисних порад:

  • обирайте кращі матеріали — легкі, міцні та більш аеродинамічні колеса виробляють з вуглеволокна, проте ви можете підібрати варіант з легкого, але надійного сплаву;
  • кращі втулки для задніх коліс — зі швидким зачепленням;
  • високоякісні підшипники гарантують плавність ходу та продовження терміну служби колеса;
  • на покращення аеродинаміки впливає ряд особливостей, серед яких моделі з глибшим профілем обода та колеса з маркуванням «аеро»;
  • підберіть широкі колеса та відповідно досить широку гуму для велосипеда: якщо раніше вважалося, що вузькі колеса продуктивніше, сьогодні це правило переглянуто й доведено, що широкі моделі кращі та гарантують ідеальне зчеплення, що особливо важливо. 

Про гуму до велосипеда варто подбати окремо. Обираючи широкі покришки, переконайтеся, що вони відповідають наявному люзу для безперешкодного встановлення. Завжди дивіться на сумісність діаметра й ширини. Велосипедну камеру слід вибирати, орієнтуючись на параметри, що вказано на покришках. Якщо ви бажаєте кардинально змінити характеристики ровера, зверніться до менеджерів Вествело, які допоможуть купити камеру для велосипеда правильно. 

Як ефективно купити колеса до велосипеда та водночас заощадити кошти: Westvelo — ваше ідеальне рішення

Підсумовуючи всю корисну інформацію, ви маєте змогу купити колеса до велосипеда дуже вигідно в магазині Westvelo. Наші менеджери допоможуть підібрати всі потрібні товари для велосипеда таким чином, щоб ви мали гарантовану змогу підвищити продуктивність і швидкість вашого велотранспорту. Це нескладно, якщо ви скористаєтеся нашими порадами й завітаєте до магазину Вествело.

В нашому спеціалізованому маркеті вигідно замовляти велотовари всім — гуртовим і роздрібним клієнтам. Адже в нас широкий асортимент високоякісної велопродукції за дуже комфортними цінами:

  • ви можете купити колесо до велосипеда оптом для наповнення вашого асортименту та замовити потрібну модель для власного користування;
  • в нашому магазині завше є можливість зручно купити велосипедні покришки зі швидким доставленням;
  • ми пропонуємо купити камеру для велосипедного колеса оптом, щоб ваша велокрамниця мала чудовий різноманітний асортимент;
  • Вествело готовий задовольнити кожного клієнта, адже в нас можна навіть придбати бокові колеса для дитячого велосипеда.

 

 

Ми запрошуємо до комфортної та вигідно для вашого велобізнесу співпраці та пропонуємо низькі ціни, оперативне обслуговування та зручний супровід менеджерів під час оформлення замовлень. 

Westvelo — колеса та гума для велосипеда, завдяки яким можна ефективно підвищити продуктивність роверів будь-якого типу. Насолоджуйтеся кожним кілометром велопрогулянок — купуйте якісні доступні велотовари.

keyboard_arrow_up