Як вибрати фари для велосипеда?

5 жовтня 2023

Новачок велоспорту може здивуватися від різноманіття велосвітла. Проте завзяті велосипедисти добре розуміють, як важливо правильно облаштувати ровер такими деталями. У цій статті розглянемо функціональні властивості, різновиди та варіанти кріплення сучасного світла для велосипедів. 

купити фонарик на велосипед

Призначення й функціональність: чим корисна фара на велосипед та яких видів вона може бути

Кожна фара на велосипед має своє функціональне призначення. Загалом всі ліхтарі повинні якісно освітлювати передню, бокову та задню ділянку дороги. Крім цього задачами світла на велосипеді є:

  • сповіщення про присутність велосипедиста на дорозі для інших учасників руху;
  • контроль над керуванням за умов складних ландшафтів — якісні фари на велосипед повинні бути досить потужними, щоб гарантувати ідеальну видимість навіть в умовах негоди й темряви;
  • додаткова функція велосипедного світла — сигналізація про дії велосипедиста, як то повороти. 

освітлення на велосипед купити

Сьогодні можна придбати коштовну високопродуктивну систему або купити фонарик на велосипед: вибір залежить від бюджету й побажань конкретного велосипедиста. Проте завжди слід обирати якісні та надійні моделі фар, ліхтарів та мигалок:

  1. Передня фара на велосипед має бути захищеною від опадів, міцною, надійною. Вибираючи такий велоаксесуар, зверніть увагу на наявність якісних світлодіодів, кількість люменів та характеристики променя. Для їзди на дорогах з якісним вуличним освітленням досить придбати ліхтарі з вузьким пучком світла, а для безпечного катання по бездоріжжю або затемненій місцевості варто купити світло для велосипеда з широким фокусом для освітлення периферійної зони дороги. 
  2. Сучасні фари як правило мають додаткові функції миготіння. Проте ви можете придбати саме мигалки на велосипед — це корисні аксесуари для сповіщення. 
  3. Переважна більшість фар оснащені надійними літій-іонними акумуляторами. Обирайте потужні моделі, адже вони працюють багато годин без підзарядження. До речі, мигалкам потрібно менше енергії!

Окремо варто приділити увагу особливостям кріплень і методам монтажу освітлення на велосипед. Актуальний асортимент різноманітний: 

  • передні фари — це аксесуари, що встановлюються на кермо та велошолом, корисно мати два варіанти для їзди вночі;
  • бічні, як правило, жовті ліхтарики безпеки монтують на раму велосипеда або на спиці, останні дуже ефективні, адже створюють помітний промінь під час руху;
  • заднє червоне світло монтується на підсідельну трубу чи багажник, хоча популярні моделі, що кріпляться на рюкзаки, одяг тощо. 

Отже, дуже важливо для комфортного, впевненого та безпечного катання на ровері незалежно від вуличного освітлення купити передню фару на велосипед з потужним освітленням, придбати ліхтарі безпеки бічного та заднього виду з додатковим функціоналом миготіння. Все це можна дуже вигідно придбати в магазині Westvelo, а гуртовим замовникам ми раді запропонувати фари на велосипед купити оптом. 

 

Цікаво такожЗберігайте ваш велосипед чистим під час зміни погодних умов - завдяки велосипедним крилам

 

Вествело — магазин, де зручно купити фари на велосипед кожному клієнту

Без велосвітла їздити небезпечно. Для дітей і дорослих варто купити фари на велосипед, задні мигалки та додаткові бічні ліхтарі. Якісне надійне освітлення під час руху — запорука безпеки та комфортної видимості дороги. 

 

 

WESTVELO — магазин велотоварів з великим асортиментом сучасних фар і мигалок. В нашому магазині ви можете замовити світло як для власних роверів, так і вибрати продукцію для велокрамниці. Надійне якісне освітлення на велосипед купити ОПТом в магазині Вествело вигідно та зручно:

  1. ми пропонуємо комфортні ціни;
  2. гарантуємо оперативне опрацювання замовлень та швидке зручне доставлення;
  3. наші умови оплати замовлень найзручніші. 

Обирайте найкраще за доступною ціною — купіть корисні аксесуари для комфортної їзди незалежно від ситуації. Велосвітло — запорука безпеки та впевненості.

keyboard_arrow_up