Спорядження, яке допоможе вам їздити на велосипеді всю зиму

3 жовтня 2023

Для комфортних зимових велопоїздок знадобиться ряд корисних вело аксесуарів. Важливо приділяти особливу увагу особливостям вибору сезонних велосипедних аксесуарів з метою підвищення безпеки та комфорту велопрогулянок взимку. 

аксесуари до велосипеда

Велосипедні аксесуари, що потрібні для зимових велопоїздок 

Умови поїздок на велосипедах взимку досить складні, лише досвідчені велосипедисти можуть впевнено долати будь-які відстані в той час, коли дороги покриті снігом або кригою, температура повітря низька, а видимість дороги значно обмежена часом. Саме для можливості долати такі перешкоди потрібні спеціальні велосипедні аксесуари та зимове спорядження. 

Вествело — інтернет-магазин велотоварів, що пропонує можливість замовити все необхідне для комфортних і безпечних велопрогулянок взимку та надає корисну інформацію для новачків. Якщо ви плануєте облаштувати власний ровер для комфортних поїздок в зимову пору, варто придбати ось такі аксесуари до велосипеда:

купити аксесуари для велосипеда

  1. Для якісного освітлення, безпеки та гарної видимості дороги попри сніг, туман і складності ландшафту необхідним буде світло для велосипеда. Без ліхтарів на ровер не обійтися ще й тому, що взимку світла пора доби дуже коротка. Для безпеки знадобляться мигалки та фари, що кріпляться на передню та задню частину ровера. Також корисно придбати налобні ліхтарі. Повноцінне велосипедне світло з потужною яскравістю — запорука гарної видимості дороги та безпеки велосипедиста. 
  2. Світловідбивачі на велосипед — елементи, що необхідні для розпізнавання велосипедиста на дорозі іншими учасниками руху. На сайті Westvelo представлено багато моделей і типів світловідбивних елементів, які можна замовити на свій смак. Це наліпки, стрічки, катафоти. Світловідбивальні елементи велоодягу — від шоломів до бахіл — також мають велике значення. 
  3. З метою комфортно їздити взимку досвідчені велосипедисти завше купують надійні та широкі крила для велосипеда. Вони необхідні для того, щоб уникати забруднення, боротися проти бризок вологи й багнюки. Існують стаціонарні й швидкознімні крила, які слід вибирати, ґрунтуючись на сумісності з видом велосипеда. 
  4. Містка велосумка — дійсно корисна річ для поїздок на ровері взимку. Сучасні велосумки та кошики можна кріпити до різних ділянок велосипедів, що дуже зручно. В таких сумках можна зберігати ремкомплект, класти туди додаткові рукавички тощо. 
  5. Вітрозахисний велоодяг — запорука комфорту взимку. Верхній шар екіпірування повинен захищати від вологи, холодного повітря. Сучасні матеріали ефективні: вони «дихають», тобто сприяють випарюванню зсередини. Таким чином велосипедист відчуває чудовий рівень комфорту попри суворі погодні умови. 
  6. Шиповані широкі покришки — гарантія можливості їздити навіть по крижаній дорозі й засніженій місцевості. 

До речі, не на всі ровери можна монтувати широкі покришки, тому для можливості комфортно й безпечно їздити на велосипеді взимку краще купити велосипед, спроможній рухатися в зимових умовах. Якісні гірські моделі — чудовий варіант, а придбати такий ровер за розумною ціною завжди можна в магазині Вествело. Також в нас вам буде зручніше купити аксесуари для велосипеда саме для безпечних зимових поїздок. 

 

Цікаво такожДовідник розмірів дитячих велосипедів

 

Вествело — магазин, де вигідно й зручно купити велоаксесуари

Для комфортних велопрогулянок взимку потрібно не лише купити велоаксесуари для їзди в таку сувору пору року, також важливо підготуватися. Приділіть увагу роботі гальмівної системи, а краще виберіть нові якісні гальма, користуючись каталогом Вествело. Після кожної поїздки слід перевіряти роботу трансмісії та чистити й змащувати всі рухомі деталі, зокрема ланцюг. 

Не поспішайте: починайте з невеликих маршрутів у світлий час. Поступово ви зрозумієте, чого вам бракує для комфортних поїздок на велосипеді взимку. Завжди є можливість замовити в магазині Вествело аксесуари для велосипедів та спеціальне екіпірування, велоодяг в тому числі. 

Власникам велокрамниць буде корисно співпрацювати з нашим маркетом: у нас чудові умови для ефективного партнерства. В магазині Вествело велоаксесуари купити оптом вигідно для всіх: ми пропонуємо якісний товар від надійних виробників.

Westvelo — це привабливе поєднання переваг:

  • доступні для всіх клієнтів ціни;
  • великий асортимент велотоварів;
  • висока якість продукції;
  • комфортні умови оплати й доставлення замовлень;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта. 

Не гайте час та завітайте до нашого магазину. Westvelo — аксесуари до велосипедів, якісні моделі роверів й корисні запчастини. Не має значення, в яких умовах ви використовуєте свій велосипед: ми допоможемо відчути комфорт і безпеку навіть під час зимових велопрогулянок завдяки можливості придбати будь-які корисні та ефективні велоаксесуари.

keyboard_arrow_up