Спеціалізовані велозапчастини оптом - ваш велосипед заслуговує на якість

4 жовтня 2023

Для безпечного та ефективного функціонування велосипедів завжди під рукою корисно мати запасні деталі, а оснащувати власний велотранспорт краще якісними надійними запчастинами на велосипед. Обговорімо, які елементи є найважливішими та чому власникам велокрамниць слід обов’язково замовляти подібні велозапчастини оптом. 

запчастини до велосипеда купити

Важливі запчастини до велосипеда: корисна інформація від Вествело

Насправді всі запчастини до велосипеда мають обмежений ресурс, а за умов інтенсивної їзди на ровері вони швидше втрачають свої початкові характеристики, виходять з ладу. Це як правило деталі з рухомими елементами та ті, на які здійснюється особливо сильне навантаження. При тому кожна така деталь є важливою, вона виконує ту чи іншу функцію: гальмування, перемикання швидкостей, обертання коліс. Тобто такі запчастини до ровера важливі для нормального функціонування велосипеда й безпеки під час їзди. 

В переліку описано характеристики й призначення найважливіших запчастин до велосипеда, купити які слід обов’язково як власникам роверів, так і представникам велобізнесу:

купити велозапчастини оптом

  1. Педалі — елементи, які служать для передачі сили на шатуни, завдяки чому відбувається обертання коліс. Вони мають бути комфортними й надійними, адже на них здійснюється потужне навантаження. Для спорту важливо обирати педалі з неслизькою поверхнею. Для міського ровера можна замовити плоскі моделі. Власникам велокрамниць корисно купити педалі до велосипеда опт різних видів. 
  2. Колеса. До цієї групи входять такі деталі: обід, спиці, камери та покришки. Сьогодні виробники пропонують надійні, міцні, але досить легкі матеріали для таких запчастин. Призначення коліс зрозуміло всім, проте існує ряд особливостей щодо виробу покришок і камер. Слід вибирати їх за оптимальними діаметром і шириною. А замовити якісні спиці до велосипеда опт буде корисно всім представникам велобізнесу. 
  3. Велосипедна гальмівна система. Існують два основні види гальм: традиційні й доступні за ціною обідні та дискові. Старі ровери мають внутрішні барабанні гальма, якими люди досі активно користуються. Дискові — надійні, незалежні від погоди, не пошкоджують обід. Існує два поширених типи: 6-bolt і Center Lock з розмірами ротора від 140 до 203 мм та різними типами кріплень, що залежить від сумісності з конкретним ровером. Чим більше гальма, тим вони потужніші. 
  4. Ланцюг. Якість цієї деталі дуже важлива. Однак також потрібно правильно підбирати елемент за шириною відповідно до кількості зірочок велосипеда. Купити якісний ланцюг велосипедний оптом можна в нашому магазині Вест вело за найкращою ціною. 
  5. Трансмісія. Дуже важлива система, в неї частіше виходить з ладу саме тримач заднього перемикача — так званий когутик. Деталь захищає раму велосипеда та безпосередньо перемикач. Важливо правильно вибирати когутик за розміром. 

Вигідно купити велозапчастини оптом, зокрема дрібні деталі на кшталт змінних дропаутів для когутика або спиці, ви можете на нашому сайті. Westvelo — все для велосипеда за комфортною ціною,адже ми розуміємо, як важливо кожному велосипедисту мати всі потрібні елементи під рукою. 

 

Цікаво такожСпорядження, яке допоможе вам їздити на велосипеді всю зиму

 

Чому корисно купити запчастини до велосипеда оптом в магазині West Velo

Вествело — інтернет-магазин велозапчастин оптом, який працює багато років і має гарний досвід у сфері продажів велотоварів на українському ринку. Ми пропонуємо повний асортимент всіх деталей відмінної якості, а тому вам буде корисно купити запчастини до велосипеда оптом в нашому маркеті. Немає значення, хто наш клієнт: індивідуальним покупцям корисно замовляти деталі гуртом тому, що таким чином можна зекономити й водночас запастися всім необхідним. А гуртовим клієнтам вигідно й зручно робити покупки в нашому магазині для власних велокрамниць: розширюючи асортимент, ви покращуєте свій бізнес. 

Ось чому корисно купити запчастини до спортивного велосипеда  в магазині Вествело:

  • ми гарантуємо перевірену якість товарів;
  • наші ціни вигідні для всіх;
  • ми пропонуємо індивідуальний підхід до клієнтів й комфортні умови оплати замовлень. 

Завітайте до Вествело вже сьогодні! Кожна дрібна деталь має бути якісною та надійною, адже велосипед — складна конструкція, нормальна робота якої прямо залежить від функціонування кожної запчастини.

keyboard_arrow_up