Різновиди покришок для велосипеда - Огляд Вествело

27 листопада 2023

Різноманітні велосипедні покришки вважаються такими велодеталями, потреба замінювати які виникає доволі часто. Принаймні таке трапляється з неякісними покришками для велосипедів. Якщо ж купити високоякісні моделі, можна вдосконалити власний велосипед та тривалий час насолоджуватися ефективністю та мобільністю ровера. Головне — розібратися з видами та розмірами покришок велосипеда, отже спробуємо розкрити це у нашій статті. 

розміри покришок велосипеда

Які покришки для велосипедів купити для конкретного ровера та сезону: інформація від Вествело

Щоб уникати проблем та помилок, слід покришки велосипедні розділитина окремі різновиди. Отже, існують види велошин для конкретних типів роверів. Тож покришки для велосипедів купити варто з урахуванням виду конкретного велотранспорту, стилю катання, призначенню. Для більшості роверів слід обирати велошини таким чином:

  • враховуючи розмір, який вимірюється в дюймах та відповідає діаметру коліс;
  • враховуючи сезон їзди на велотранспорті, тобто не шиповані шини для їзди в теплу пору року та шиповані зимові покришки для велосипедів. 

 

Можливо, вас зацікавитьЯк обрати якісну та надійну камеру до велосипеда?

 

покришки до велосипеда купити оптом

Розміри покришок велосипеда— це зовнішній діаметр і ширина. Ця інформація зазвичай вказується виробниками на боковій частині велошини. Наприклад: покришка велосипедна 26 дюймів має ширину 2,1 дюйма, це стандартний варіант для гірських роверів. Збільшення ширини може бути корисним для прохідності, але знижує швидкість. 

Існують різноманітні системи розмірів, розібратися з якими допоможуть фахівці WESTVELO.

 Розмір покришки залежить від розміру колеса. 28 дюймів — поширений варіант покришок для міських та інших велосипедів, але для ВМХ потрібні моделі 20 дюймів, які також зустрічаються на дитячих роверах. Важливо пам’ятати, що: 

Надто широкі покришки зменшують люз між ними та елементами рами велосипеда! Ця відстань необхідна для вільного проходу бруду, що також впливає на безпеку велосипедистів. 

Особливості протектора — важлива характеристика. Якщо ви є власником велосипеда для відпочинку та нетривалих велопрогулянок асфальтовою місцевістю, вам краще купити велопокришки дрібнозернистого типу. Шиповані протектори призначені для зимових велопрогулянок та їзди по складній місцевості. 

Знавці велоспорту знають про додаткові характеристики: компаунд, TPI та вагу. Коротко кажучи, такі дані є інформацією про склад гуми та її особливі властивості — м’якість, зносостійкість. Легка покришка велосипедна гарантує мінімум зусиль, які докладає велосипедист під час тривалих велоподорожей, щоправда, дуже легка гума доволі швидко проколюється. Краще купити покришку на велосипед з середнім значенням для безпеки, надійності та комфортного катання. 

 

 

Якісні покришки до велосипеда купити оптом ви можете в магазині Вествело 

Якщо ви шукаєте магазин, де можна вибрати необхідні вам велопокришки, ознайомтеся з нашим каталогом, адже Вествело — товари для велосипедів всіх видів. В нас також можна покришки до велосипеда купити оптом  це буде дуже вигідна покупка, тому що Вествело пропонує низькі привабливі ціни на високоякісні велошини від надійних виробників. 

В нашому магазині можна знайти моделі всіх розмірів та видів: ми постійно розширюємо асортимент, щоб кожен клієнт мав змогу велопокришки купити у Львові, Києві, Одесі чи іншому місті України. Головне, що фахівці Вествело ретельно перевіряють кожен товар, щоб переконатися в його якості. Не гайте часу та купуйте надійні велошини за кращою ціною, обираючи потрібні вам розміри та види гуми. Westvelo: покришки на колеса різних розмірів та для всіх типів велосипедів — дитячих, підліткових, дорослих міських, спортивних та гірських моделей. 

Розібравшись у різновидах велопокришок, не складно підібрати найкращий варіант для власного ровера. Саме правильний вибір велошини для стилю їзди та сезону допоможе насолоджуватися кожним моментом велопрогулянки.

keyboard_arrow_up