Як обрати якісну та надійну камеру до велосипеда?

27 листопада 2023

Інтернет-магазин велотоварів Westvelo багато років працює на ринку велопродукції та радий розповідати вам дещо корисне та цікаве про деталі й запчастини до велосипедів. Сьогодні ми обговоримо особливості вибору велокамер. 

камера на колесо велосипеда

Яку найкраще купити камеру до велосипеда: поради від Вествело

Кожна велокамера має ряд властивостей та характеристик, а залежать вони від матеріалу та параметрів деталі. Безумовно, камера на велосипед ставиться для амортизації, а також для того, щоб надавати покришці форми. Від якостей велогуми прямо залежать мобільність, швидкість, функціональність велосипедів. Не варто квапитися, коли потрібно купити камеру до велосипеда, спочатку скористайтеся нашими порадами щодо вибору:

камера до велосипеда

  • Найпростіше — розібратися із розміром. Це діаметр і ширина камер на велосипед, які повинні збігатися із параметрами покришок і коліс вашого ровера. Відомо, що для колеса 28 розміру потрібна велокамера 28, для невеликих коліс з параметром 20 дитячих роверів та ВМХ — відповідна велокамера 20 дюймів. Якщо у вас гірський велосипед, принаймні такий, колеса в якого мають діаметр 26 дюймів, вам потрібна й камера до велосипеда 26. Виключення зустрічаються, але відхилення від розміру можуть призвести до зменшення терміну служби камер. 

Як визначити ширину камери? Вона вказується на покришці поруч із діаметром через позначку «х». 

  • Клапани, види ніпелів. Кожна камера до велосипеда має свій особливий клапан для накачування. Найпоширенішими є три види: 
    • AV — ідентичний автомобільному, його діаметр від 8 до 8,5 мм;
    • FV — варіант, який часто зустрічається на шосейних роверах з вузькими ободами, його діаметр — 6 мм;
    • Dunlop з діаметром 8,5 мм, зустрічається на старих велосипедах. 
  • Матеріал камери на колесо велосипеда — важливий момент. Синтетичний бутилкаучук — надійний та недорогий, але краще купити велокамери з цього матеріалу, якщо його якість перевірена фахівцями. 

Перевірити якість велокамери нескладно:

  • якісні велокамери під час заповнення повітрям розтягуються рівномірно;
    діаметр клапана завжди відповідає параметрам відповідних ободів;
  • клапан встановлено на правильній глибині;
  • ніпель працює ефективно та без проблем. 

Краще купувати лише якісні камери на велосипед оптом на westvelo.com.ua, адже ми ретельно перевіряємо наші велотовари. 

 

 

Якісні велокамери оптом, купити які варто в магазині Westvelo за найкращими цінами

Як відрізняти якісні велокамери, навіть якщо вони недорогі, та скільки коштує камера до велосипеда? Цю інформацію ви можете подивитися у каталозі Вествело, а наші фахівці завжди перевіряють якість деталей. В нас також легко вибрати потрібну велокамеру, за допомогою завжди можна звернутися до менеджерів. Скористайтеся нашими порадами та робіть корисні й вигідні замовлення. Гуртовим клієнтам буде вигідно працювати з нами, адже наші якісні велокамери оптом купити можна за чудовими цінами з доставленням по всій території України. Westvelo радий розпочати стабільну співпрацю з новими замовниками! У нас можна зручно велокамеру купити оптом в Києві, Одесі чи в іншому місті України зі швидким доставленням для наповнення асортименту велокрамниць. 

 

Також цікавоЯк колеса та гума впливають на мобільність велосипеда?

 

Вествело нагадує, що функціональність й ефективність всіх систем і деталей велосипеда має особливе значення. Обирайте якісні велокамери в надійному магазині Вествело. 

keyboard_arrow_up