Підготовка мотоцикла до нового сезону: на що звернути увагу та які мото товари слід придбати?

15 січня 2024

Кожен досвідчений байкер знає, як підготувати мотоцикл до весняного сезону та ніколи не нехтує цими правилами, адже від їх дотримання залежить його безпека під час їзди. Перед тим, як купити мото товари, варто провести візуальний огляд і перевірку технічного стану байка. Обираючи мото товари для нового сезону, слід керуватись, перш за все, їх призначенням і надійністю. А для цього варто знайти перевіреного виробника чи постачальника, коли необхідні товари для мотоцикла оптом.

товари для мото

 

Все для мотоцикла для весняного сезону: мотоекіпірування, камери, покришки!

 

З настанням весняного сезону байкеру слід, перш за все, провести візуальний огляд мотоцикла та перевірити, чи справні фари, стоп-сигнал, поворотники. Рівень рідин також є не менш важливим. Подивіться, чи достатньо антифризу, мастила, гальмівної рідини. Окрім цього, на подальшу безпеку впливають такі важливі елементи байка:

  • Мотопокришки. Протягом зими гума може зіпсуватися через неправильне зберігання. Перед тим, як вирушити в поїздку, огляньте мотопокришки. Якщо на них присутні тріщини чи порізи, тиск в шинах низький і протектор виглядає зношеним, то в такому випадку потрібно терміново купити мото покришки.
  • Мотокамери. Основною функцією даних деталей є утримання тиску всередині колеса для мінімізації вібрацій при ударах. Вони виготовляються з натуральної гуми або змішаних матеріалів з додаванням синтетики. Перший варіант дорожчий, проте і служить він довше. Перш ніж купити камеру для мотоцикла, варто поцікавитись її розмірами. Вони мають повністю відповідати розмірам шини.
  • Мотоекіпірування. Це ефективні засоби захисту від погодних умов, зовнішніх чинників і травм при виникненні ДТП. У першу чергу варто купити шолом до мотоцикла, адже саме це спорядження гарантує легку та комфортну їзду, захищає від вітру, попадання в очі комах і травмування гілками. При перекиданні байка така екіпіровка мінімізує виникнення серйозних травм голови. Мотошолом слід обирати в залежності від стилю їзди, стану дорожнього покриття та типу байка. Перед настанням весняного сезону також варто таке купити мотоекіпірування, як рукавиці. Ідеальними вважаються вироби з натуральної шкіри чи щільного текстилю зі спеціальними вставками.

 

товари для мотоцикла оптомкупити мото покришки

 

Щоб байкерський сезон розпочався успішно, вам слід придбати відповідні товари для мото. Купуйте їх вчасно і не забувайте, що ваша безпека залежить від стану деталей байка й екіпірування.

 

Якщо потрібні мототовари,то купити їх можете в інтернет-магазині Вествело!

 

Також цікавоЯк зняти та встановити велосипедні педалі? Поради WestVelo

 

товари для мотоцикла оптом

Шукаєте все для мотоцикла - оберіть наш магазин Вест Вело. Ми маємо в наявності деталі й екіпіровку відмінної якості провідних брендів, тому переконані в їх надійності. Товари для мото інтернет-магазин West Velo пропонує не лише в роздріб, а й оптом. Це чудове рішення для підприємців, що володіють магазином мотозапчастин і аксесуарів. До наших переваг належать:

  1. широкий асортимент мототоварів для різних типів байків;
  2. мототовари по Києву та всіх інших регіонах України відправляються вчасно;
  3. якщо цікавлять мототовари у Львові чи інших містах на Заході України, то ми готові доставити їх власним транспортом;
  4. ціни на товари для мото доступні, для оптовиків і постійних клієнтів діють знижки.

 

ГУРТОВА СПІВПРАЦЯ

 

Вест вело - якісні товари для вашого мотоцикла, тому обирайте їх для того, щоб повністю укомплектувати свій байк або ж наповнити асортимент свого магазину корисною продукцією для байкерів.

keyboard_arrow_up