Новий сезон - нові мотопокришки! Обираємо потрібний варіант покришок для мотоцикла з WestVelo

Замовити мотопокришки для мотоцикла недорого в постачальника Вествело

Мотопокришки - надзвичайно важливі елементи байка, від яких залежить не лише комфорт кермування мотоциклом, а й безпека на дорозі як самого байкера, так і інших учасників дорожнього руху. Основне призначення таких мотодеталей - створення надійного зчеплення з дорожнім покриттям, пом'якшення ударів, передача гальмівної сили й амортизувальні властивості. Щоб моторезина повноцінно виконувала всі необхідні функції, важливо відповідально підійти до процесу її вибору. Потрібно враховувати не лише маркування, вказане виробником, а й стиль їзди, тип мотоцикла та, звісно, стан дорожнього покриття.

Також вас може зацікавити наша стаття  "Як визначити оптимальний розмір камери на колесо мотоцикла?"

Яку варто купити покришку для мотоцикла залежно від різновидів резини, представлених на ринку?

Шини на мотоцикл класифікуються за багатьма критеріями і залежно від них бувають наступними:

  • Різними за розмірами. Тут важливо враховувати діаметр колеса самого байка. Відштовхуючись від маркування, вказаного виробником, потрібно поцікавитись шириною, висотою та діаметром шини. Вони мають відповідати розмірам коліс мотоцикла. Навіть незначне відхилення від норми може спричинити небезпеку під час управління байком.
  • Діагональними та радіальними. Те, до якого класу належить покришка для мотоцикла, можна дізнатись із маркування. Радіальні шини актуально встановлювати у важкі мотоцикли, проте вони не призначені для швидкої й екстремальної їзди. Спортивні мотоцикли потрібно укомплектувати діагональною резиною, адже вона характеризується підвищеною зносостійкістю та легкістю.
  • Шипованими та не шипованими. Шипована гума на мотоцикл, як правило, використовується у зимову пору, коли необхідно забезпечити байку надійне зчеплення з дорогою. Найпоширенішими є не шиповані мотопокришки, а щоб вони гарантували безпеку під час управління байком, потрібно оцінити глибину протектора. Для експлуатації у період снігу та відлиги, а також їзди по бездоріжжю слід використовувати резину з глибоким протектором. Купити покришку для мотоцикла з оголеним протектором варто у тому випадку, коли ви маєте намір управляти байком по рівній дорозі.

Купити якісну гуму на мотоцикл в інтернет-магазині Westvelo

  • Камерними та безкамерними. Їх відмінність полягає, перш за все, у вазі. Безкамерна покришка не має схильності до постійного нагрівання, на відміну від камерної, а також характеризується легкістю. Вона ідеально підходить для екстремальної їзди на високій швидкості.

Щоб мотошини купити, які забезпечать комфорт і безпеку під час управління байком, враховуйте перелічені вище особливості. Завжди керуйтесь маркуванням, адже по ньому ви детально дослідите індекси навантаження та швидкості, рік випуску та інші важливі дані. 

Як правильно обрати мотопокришки та що враховувати перед їх покупкою?

Купити покришку для мотоцикла в спецмагазині Вест вело

Щоб відповідну купити покришку для мотоцикла, завжди керуйтесь такими важливими моментами:

  1. Як і в яких умовах ви зазвичай експлуатуєте байк? Визначте цілі, для яких ви придбали конкретну модель мотоцикла: для управління в місті, екстремальної кросової їзди, кермування по бездоріжжю тощо.
  2. Який розмір покришок підходить саме для вашого мотоцикла. Найпростіше - оглянути характеристики гуми, що була встановлена раніше, а ще краще - ознайомитися з рекомендаціями виробника байка.
  3. По якому дорожньому покриттю ви найчастіше їздите? Обирайте моделі з глибоким протектором, якщо ви часто подорожуєте по бездоріжжю, і оголеним - по місту.
  4. Який у вас характер їзди? Якщо ви маєте у користуванні спортивний мотоцикл, обожнюєте екстрім і високу швидкість, надавайте перевагу діагональним мотопокришкам. Для важких байків і їзди з помірною швидкістю ідеальною вважається радіальна дорожня моторезина.
  1. Який бренд є вашим фаворитом? Щоб управління байком приносило насолоду і було максимально безпечним, вам варто обирати мотошини перевірених виробників. До таких належать бренди DELI TIRE, DRC, SC-TYRE, SHIHFA, SRC, SWALLOW тощо.

Онлайн-магазин West Velo знає, які мотошини купити варто саме вам!

Ми, інтернет-магазин моторезини WESTVELO, маємо в наявності широкий асортимент покришок для різних моделей байків, стилів їзди, пори року та типу дорожнього покриття. Ви маєте можливість замовити покришки для мото на West Velo топових виробників, а оскільки співпраця ведеться з брендами та дилерами напряму, вартість мото запчастин у нас більш ніж доступна. В каталозі представлена найкраща моторезина, яка зробить їзду на байку безпечною.

Якщо вам потрібна моторезина в Київ і інші регіони України, доставлення замовлень виконуються кур'єрськими службами. Мотошини у Львів, Тернопіль і інші міста на Заході України доставляються нашим транспортом у найкоротші терміни. Щоб купити покришки для мотоцикла в спецмагазині Вест вело, спочатку ознайомтесь із критеріями їх вибору та різновидами - тільки в такому випадку вам вдасться знайти ідеальну моторезину для вашого мотоцикла.

keyboard_arrow_up