Як визначити оптимальний розмір камери на колесо мотоцикла?

15 січня 2024

Одним із найважливіших параметрів безпеки при управлінні мотоциклом вважається тиск у шині, тому більшість моделей покришок доповнюються мотокамерами. Це ємності, що встановлюються всередині коліс з ціллю утримання повітря і уникнення тріскоту шини у випадку проколу. Камери для мотоциклів оснащуються ніпелем, який забезпечує підтримку стабільного тиску, необхідного для поглинання ударів, що передаються на колеса під час керування байком по нерівних поверхностях. Якщо вас цікавить камера на мото, надавайте перевагу товарам перевірених виробників, адже вони повноцінно виконують всі необхідні функції, служать тривалий час і гарантують безпеку під час їзди.

камера на мото

 

Як вибрати мото камеру?

 

Перш за все, вам варто дізнатись, як вибрати мото камеру в залежності від розміру. Керуйтесь такими важливими параметрами:

  • Орієнтуйтесь на наявний розмір покришок. В залежності від цієї особливості, камера на мотоцикл буває з показниками 10, 12, 14, 16, 18. Щоб дізнатись, чи підходить для вашого байка конкретна мотокамера, зверніть увагу на маркування покришок. Наприклад, якщо на них вказані показники “18 х1,95”, це означає, що підходить камера 18 розміру, а параметр «1,95» - це ширина покришки. В даному випадку ширина камери може становити від 1,75 до 2,125 дюймів, цю інформацію ви дізнаєтесь на упакуванні або безпосередньо на самій деталі.
  • Щоб купити камеру на мото відмінної якості, завжди цікавтесь матеріалом, з якого вона виготовлена. На сьогодні, для її створення може використовуватись натуральна гума та комбінована з синтетичними домішками. Звісно, більш надійним і довговічним вважається перший варіант, проте камера на мотоцикл із синтетики доступніша по ціні. 

 

ОБРАТИ МОТО КАМЕРУ

 

Не менш важливу роль відіграє своєчасна заміна мотокамери, оскільки внаслідок тривалої експлуатації відбувається її зношування та підвищується ризик проколів – це загрожує швидкою розгерметизацією колеса, що може призвести до повної втрати управління байком. Коли нові купити камери для мотоцикла, ризик проколів зводиться до мінімуму, а тому райдер може бути впевненим у безпеці їзди. Також важливим критерієм є правильне зберігання камери. Вона повинна зберігатися в приміщенні з теплим повітрям подалі від радіаторів і батарей опалення. Окрім цього, вам варто її трішки підкачати - у такий спосіб вона краще збереже форму і не тріскатиметься.

камери для мотоциклів

 

Цікавить камера для мотоцикла - купити її ви можете в магазині Вествело!

 

Також цікавоЯке мінімальне мотоекіпірування слід придбати для новачка? Огляд WestVelo

 

Потрібна якісна та надійна камера для мотоцикла - купити її пропонує компанія Вествело, онлайн-магазин мото товарів за доступними цінами. В каталог включені товари виключно перевірених виробників, які відзначаються відмінною репутацією. Завдяки тому, що ми напряму співпрацюємо з постачальниками, вартість мотодеталей доступна. Великою перевагою здійснення замовлення у нас також є те, що ви маєте можливість мото камери купити оптом. Ми пропонуємо вигідні умови співпраці на постійній основі, тому надаємо знижки на обрані вами товари. Замовити камеру на колесо мотоцикла в інтернет-магазині West Velo - це покращити стан власного бізнесу, адже ми гарантуємо швидке відправлення мотодеталей і своєчасну доставку у всі регіони України. Купуйте камери для мотоциклів для особистих потреб чи комерційної діяльності в нашому магазині - що б ви не обрали, ми завжди прийдемо вам на допомогу та при потребі порадимо, які деталі підходять для тої чи іншої моделі байка.

keyboard_arrow_up