На що звернути увагу та як обрати велосипеди для підлітків - рекомендації WestVelo

5 червня 2024

Досі вагаєтесь і не знаєте, чим потішити підлітка? Чудовим рішенням стане купити підлітковий велосипед, який здатен не тільки зробити дозвілля цікавим, але й покращити стан здоров'я дитини. Катання на ровері сприяє поліпшенню роботи серця та м'язів, нормалізації ваги, а також допомагає швидше адаптуватися в середовищі однолітків. Оскільки таке заняття призначається для проведення часу на свіжому повітрі, організм підлітка наповнюватиметься киснем і вітаміном D. 

Купити велосипед недорого для підлітків в інтернет-магазині Вествело

Ми, магазин велосипедів Westvelo, пропонуємо широкий асортимент підліткових роверів для хлопців і дівчат. Від велосипедів для дорослих вони відрізняються розмірами рами, діаметром коліс і функціоналом. Розгляньмо, як вибрати велосипед для підлітка та на що звертати першочергову увагу.

Як правильно вибрати велосипед підлітковий? Корисні поради від спеціалістів інтернет-магазину Вест Вело?

Щоб обрати ровер підлітковий, який підійде за всіма критеріями, ми рекомендуємо керуватись наступним:

  • Типом ровера. Велосипеди для підлітків, як і для дорослих, бувають різного призначення. Для спокійної їзди по асфальтовому покриттю ідеально підходять міські велосипеди, а для кермування по бездоріжжю чи пересіченій місцевості - гірські. Зверніть увагу на практичну модель велосипеда 20 ST Corso «SPIRIT» TK 20930 сталь 12"", (к-т SHIMANO) у жовтому кольорі. Спортивні ровери актуально обирати для юних любителів швидкості, а BMX - підліткам, які хочуть навчитись виконувати різноманітні велотрюки.
  • Розміром рами та діаметром коліс. Купуючи підросткові велосипеди, потрібно першочергово враховувати зріст підлітка. Багато батьків обирають ровери на виріст, проте таке рішення може стати причиною порушення постави, викривлення хребта та загального дискомфорту. Коли підліток, сідаючи за кермо велосипеда, може легко перекинути ногу та рівно встати, а між ним і ровером є незначний проміжок розміром в долоню, це свідчить про те, що велосипед підходить. Таке положення гарантує юному велосипедисту надійний захист від ударів при різкому гальмуванні. Чудовим рішенням для підлітка стане модель ровера 24 AL Corso «GRAVITY» GR-24005,24763 з алюмінієвою рамою.
  • Вагою велосипеда. Чим легшим є велосипед підлітковий - тим простіше ним кермувати і, відповідно, його носити. На вагу ровера безпосередньо впливає матеріал виготовлення рами. До прикладу, доволі легким, проте міцним і надійним вважається велосипед 20 MG Corso «NEXT» NX-20426 магній 11.5", (к-т SHIMANO).

Купити підлітковий велосипед вигідно в онлайн-магазині Westvelo

Обираючи міські, гірські чи спортивні велосипеди для підлітків, також зверніть увагу на гальма. Вони, як і в дорослих роверах, бувають ободними та дисковими. Трансмісія теж відіграє важливу роль, адже вона, оснащуючись різними режимами їзди, дозволяє без докладання фізичних зусиль підійматися вгору, а також забезпечує комфорт і легкість при кермуванні.

Замовити ровер для дитини підлітка в магазині Вествело

Ми радимо купити велосипеди для підлітків відмінної якості та різних типів в нашому спецмагазині WestVelo

Якщо маєте намір купити велосипед підлітковий, зверніться в наш інтернет-магазин West velo. В наявності є великий вибір роверів для хлопчиків, дівчаток і універсальних. Купити велосипед для дівчинки підлітка ви можете в яскравих кольорах чи з актуальними принтами, а для хлопчиків - в нейтральному чи темному відтінку. Обирайте найкращі моделі роверів у нас, а ще ви можете купити недорого велосипед підлітковий на Вествело оптом для вдалого ведення велобізнесу. Ми, співпрацюючи з провідними брендами, гарантуємо відмінну якість асортименту, а величезний вибір моделей роверів дасть змогу підібрати відповідні саме для ваших потреб!

Також цікаво: Як зібрати дитину на літню велопрогулянку? Поради від TimiTex та WestVelo

keyboard_arrow_up