Як зібрати дитину на літню велопрогулянку? Поради від TimiTex та WestVelo

29 травня 2024

Велопрогулянки – це чудовий спосіб не лише провести час разом з родиною, але й підтримати активний спосіб життя. Щоб зробити це дозвілля як найбільш комфортним та безпечним для дітей, важливо завчасно підготуватися до нього. Головний секрет полягає в правильно підібраному одязі та велосипеді, який відповідає віку дитини.

дитячі костюми для спорту

Спортивний костюм дитячий + правильно підібраний велосипед = секрет ідеального дозвілля у літній час

Велосипедний магазин West Velo знає все про велопрогулянки, тому ми приготували для вас корисний гайд з підготовки до літніх поїздок. Зважаючи на активність руху на велосипеді й потребу в вільному пересуванні, з одягу найкраще підійдуть дитячі костюми для спорту. Зараз у продажу можна знайти одяг з літніх тканин, які не парять та гарно пропускають повітря. Шорти й футболки – не дуже гарна ідея, оскільки палюче сонце може залишити на шкірі негативні наслідки поїздки. До прикладу, якщо ви вирішили купити дитячий велосипед у нас для пересування у лісі, слід ховати шкіру від комах, які залишають укуси. Та й про дитячий травматизм не потрібно забувати – спортивний костюм для дівчинки та хлопчика закриває всі делікатні ділянки тіла. 

Наші поради щодо збору дитини на літню велопрогулянку:

  • Вибір правильного ровера в нашому каталозі «ВестВело». Перш ніж вирушити у поїздку, переконайтеся, що транспорт підходить вашій дитині. Обирають ровери за зростом і віком. До прикладу, дитячі велосипеди 5-8 років підходять для дошкільників і молодших школярів зростом 115-130 см.
  • Комфортний одяг. Спортивний костюм дитячий дозволить вашій дочці чи сину відчувати себе комфортно під час поїздки. Він повинен бути зроблений з легких матеріалів, які пропускають повітря, відводять вологу й швидко сохнуть. Щоб купити спортивні костюми для дітей такого типу за вигідною ціною, завітайте на сайт з дитячим одягом «ТіміТекс».
  • Підготовка до поїздки. Переконайтеся, що гальма працюють належним чином, шини накачані, а сидіння налаштоване на правильну висоту для дитини.
  • Безпека на дорозі. Попередньо нагадайте дитині правила дорожнього руху та їдьте по безпечних маршрутах. Не плануйте надто віддалені шляхи, якщо юний велобайкер до цього ще не готовий.
  • Підтримка водного балансу. Оскільки велопрогулянки забирають багато сил та енергії, не забувайте пити багато води й робити перерви. 

спортивний костюм дитячий

Ви уже знаєте, що на нашому сайті ви можете замовити велосипед на 4 роки чи для старших діток, і з таким транспортом прогулянки на ровері пройдуть весело та з комфортом. А щодо одягу, то краще купити дитячі спортивні костюми з безпечних і сертифікованих тканин на сайті українського виробника «Тімі Текс». 

Також вас може зацікавити   "Мото резина опт на WestVelo - лише найкраще для вашого бізнесу! Огляд найпоширеніших покришок до мотоцикла"

 

Щоб літо пройшло чудово, потрібно купити велосипеди на WestVelo та дитячий одяг від TimiTex!

Ровери від «Вест Вело» та дитячий одяг виробника «Тімі-текс» – це найкраще, що можна придумати для сімейних велопрогулянок. Наш магазин подбає про якість транспорту, а бренд TimiTex – про безпосередній комфорт вашої дитини. Здійснюючи покупку на нашому сайті та купуючи дитячий спортивний костюм для хлопчика або дівчинки від «Тімі Текс», ви можете бути впевнені в якості товару й вигідній ціновій політиці.

Якщо ви вже встигли придбати ровер в нашому онлайн-магазині, переходьте на сайт TimiTex і детальніше знайомтесь з асортиментом дитячого одягу. Ви неодмінно підберете зручні образи не лише для велопрогулянок, а й на щодень чи на свято.

TimiTex та WestVelo – те, без чого неможливо уявити літні поїздки на ровері!

keyboard_arrow_up