Яким має бути надійний дитячий велосипед на 5 років? Огляд WESTVELO

26 червня 2024

Вибір дитячого велосипеда є надзвичайно важливим процесом для батьків, адже щоб катання на ровері приносило дитині комфорт і задоволення, потрібно враховувати безліч нюансів, починаючи від його типу і завершуючи розмірами. Коли дитині виповнюється 5 років, настає ідеальний момент для пошуку якісного, надійного та зручного велосипеда. Розгляньмо основні критерії його вибору та який найкраще купити велосипед дитячий на 5 років.

Велосипед дитячий 16 дюймів - ідеальний вибір для дітей від 5-ти років!

Обираючи дитячий велосипед на 5 років, вам потрібно поцікавитись наступними особливостями:

  • Діаметром коліс. Цей параметр є дуже важливим, адже від нього залежать комфорт і безпека дитини. Для п'ятирічного віку найкращим вважається велосипед дитячий 16 дюймів. 
  • Зростом дитини. Оскільки кожен малюк зростає та розвивається в індивідуальному порядку, єдиного критерію вибору ровера не існує. Важливо, щоб висота сидіння дозволяла дитині діставати землі, ноги мають розташовуватись у рівному положенні, не бути зігнутими або “висіти” в повітрі. 
  • Висотою та формою рами. Купуючи дитячий велосипед, перевірте, чи зручно дитині сідати за кермо ровера та злазити з нього. Найлегший метод визначити, який купити велосипед для хлопчика 5 років і дівчинки, - обчислити довжину руки дитини, точніше проміжок від краю пальців до ліктя. Аналогічні дії слід провести при вимірюванні  відстані від керма до передньої сторони сідла. Зверніть увагу на ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД 16 CORSO «WINNER» WN-16228
  • Типом гальм. Щоб дитина швидко навчилась керувати ровером, вам варто купити велосипед дитячий 4 х колісний, оснащений гальмами заднього ходу. Він вважається простішим в процесі кермування та безпечнішим, адже малюку вдасться моментально відреагувати на всілякі перешкоди.

Купити велосипед для дитини 5 років недорого в інтрнет-магазині Вествело

  • Шинами. Найкраще зчеплення з поверхнею гарантують широкі шини з глибоким протектором. Що більше, ровер з такою ґумою вважається універсальним, адже підходить для їзди як по дорогах міста, так і в умовах бездоріжжя. До прикладу, зверніть увагу на ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД 16 CORSO «STRIKER» 
  • Сідлом. Воно має бути зручним і регулюватися по висоті. Найкращим вважається анатомічне сидіння, яке підлаштовується під тілобудову дитини.
  • Подбайте про те, щоб велосипед дитячий від 5 років був оснащений важливими велоаксесуарами, серед яких: корзини та багажники, велосипедні крила, дзвіночки, світловідбивачі та фари. Ці всі доповнення має дитячий велосипед Corso «NICE».

Замовити ровер дитячий в постачальника Westvelo

Дитячий велосипед Corso й інших топових брендів шукайте у спецмагазині WESTVELO!

Якщо вас цікавлять велосипеди на 5 років, у веломагазині Westvelo, представлений величезний їх вибір. В наявності є ровери провідних виробників, зокрема велосипеди бренду Corso, будучи його офіційним представником. Щоб купити дитячий велосипед в Україні, заповніть просту форму, а при виникненні запитань звертайтесь до наших досвідчених спеціалістів. Наш інтернет-магазин велосипедів для дітей WestVelo - місце, де ви точно знайдете відповідний ровер для своєї дитини та зробите її дозвілля максимально цікавим.

Ми пропонуємо замовити чотирьохколісний велосипед для дитини на ВЕСТВЕЛО, завдяки якому ваш малюк навчиться вправно керувати ровером та з кожним днем досягатиме ще більших успіхів.

Також вам може стати у пригоді інформація зі статті:ЯК ЇЗДА НА ДИТЯЧОМУ ВЕЛОСИПЕДІ ВПЛИВАЄ НА РОЗВИТОК МОТОРИКИ ТА КООРДИНАЦІЇ У ДІТЕЙ?"

 

keyboard_arrow_up