Як їзда на дитячому велосипеді впливає на розвиток моторики та координації у дітей?

Дитячі велосипеди вважаються транспортом, що приносить не лише задоволення, а й неабияку користь, адже їзда на роверах має позитивний вплив на розвиток моторики і координації. У цій статті ви дізнаєтесь, чому варто купити ровер дитячий і як він впливає на розвиток координації й моторики та загальне здоров'я малюка. Також розгляньмо, як обрати ідеальний велосипед залежно від віку й умінь дитини.

Купити хороший велосипед дитині недорого в інтернет-магазині ВестВело

Який найкраще купити ровер дитячий, враховуючи вік дитини?

Якщо ви прийняли рішення придбати велосипед дитячий, тоді вам слід детальніше ознайомитися з тим, що варто враховувати при його покупці першочергово. Залежно від віку дитини, на ринку представлені такі моделі роверів:

  1. Велобіг дитячий. Його актуально обирати для наймолодших діток у віці від 2 до 4 років. Це дитячий ровер без педаль, керування яким здійснюється ногами. Купити велобіг дитячий батькам варто тому, що він дає змогу вдало розпочати знайомство з ровером. 
  2. Дитячий ровер трьохколісний. Він підходить дітям у віці від 3 до 5 років. Такий велосипед є абсолютно безпечним, оскільки оснащується трьома колесами для забезпечення максимальної стійкості. Чудовий аналог цього транспорту - ровер дитячий з 2 зйомними колесами. Якщо їх відкрутити, то ровер підійде і для старших діток. Велосипеди чотирьох колісні для дітей трьох років вважаються практичнішими, оскільки експлуатуватимуться триваліший час. Обирайте на свій розсуд - купити велосипед трьохколісний чи чотирьохколісний, залежно від умінь вашої дитини.
  3. Двоколісний велосипед. Тут важливо враховувати, перш за все, тип ровера і для якого дорожнього покриття він призначений. Також не забувайте про діаметр коліс - вони обираються залежно від віку та зросту дитини. 

Може зацікавити:"Саме час придбати дитині велосипед для першої їзди: від велобіга до трьохколісного. Який ровер дитячий обрати?" - де можна прочитати детальнішу інформацію про це".

Як велосипед дитячий впливає на моторику та координацію у дитини?

Розгляньмо, чому ж варто купити дитячий велосипед і яку користь здоров'ю він приносить, розвиваючи моторику й координацію у дитини під час їзди.

Розвиток моторики

Під час управління ровером у дитини залучені різні групи м'язів у руках, ногах і корпусі. Постійний рух ніг сприяє активному розвитку м'язів стегон, а також м'язів і суглобів стоп. Купити дитячий велосипед варто і тому, що він активує роботу м'язів рук і плечового пояса. Якщо ви досі думаєте, яку модель ровера обрати своєму малюку, зверніть увагу на дитячий велосипед 12 CORSO «MAXIS».

Координація

Управління ровером вимагає від дитини координації між рухами ніг, рук і очей. Таким чином вона вчиться балансувати, керувати кермом, педалювати та гальмувати. Оскільки всі дії вимагають відмінної координації, дитина розвиває це уміння максимально швидко й ефективно. До речі, не лише двоколісні моделі роверів сприяють вивченню координації, розвивайте її і у наймолодшому віці, а для цього підійде дитячий велобіг 12 CORSO "INDIGO".

Розвиток рівноваги

Дитячий велосипед допомагає дитині утримувати рівновагу, аби не впасти та сміливо керувати ровером. Таким чином вона вчиться управляти своїм тілом у просторі, покращуючи відчуття координації. Зверніть увагу на дитячий велосипед 14 CORSO «REVOLT» зі знімними колесами.

Розвиток сприйняття простору

Коли дитина керує ровером, вона вчиться візуально оцінювати відстань до об'єктів навколо себе, а також обирає безпечну швидкість і напрямок руху.

Замовити велосипед для дитини чотирьохколісний в інтернет-магазині Вествело

Досі думаєте, де купити дитячий велосипед, - оберіть інтернет-магазин WestVelo!

Придбати ровер для дитини недорого в постачальника westvelo

Для координації та моторики дитини ми рекомендуємо купити дитячий велосипед недорого в інтернет-магазині Westvelo. В каталозі представлений широкий асортимент роверів для малюків різного віку. До прикладу, для початку ми радимо замовити велобіг для дитини на Вествело, який стане чудовим стартом у пізнанні велосвіту. У нас ви можете купити недорогі триколісні велосипеди дитячі чи чотирьохколісні для малюків 3-5 років. А коли ваша дитина вже готова до їзди на ровері повністю, оберіть для неї двоколісні моделі: міські, гірські або спортивні. 

Наш інтернет-магазин дитячих велосипедів WEST Velo запрошує до співпраці і власників веломаркетів. Для поповнення асортименту ми радимо замовити дитячі велосипеди оптом за найвигіднішими умовами.

Доставляються дитячі велосипеди Одеса, також можете купити дитячий велосипед  Київ й інші регіони України кур'єрськими службами - ви зовсім скоро отримаєте своє замовлення, а зручний онлайн-кабінет дасть змогу контролювати кожен його етап. Якщо плануєте замовити ровер дитячий у Львів, Тернопіль і інші міста на Заході України, то його доставлення виконуються нашим власним транспортом. Розвивайте моторику та координацію вашого малюка ранніх років, а для цього виберіть хороший дитячий велосипед, що відповідає віку й умінням дитини.

keyboard_arrow_up