Яке мінімальне мотоекіпірування слід придбати для новачка? Огляд WestVelo

Кожен досвідчений байкер знає, наскільки важливою є екіпіровка для мотоциклістів. Вона не лише підкреслює брутальність стилю, а й забезпечує безпеку під час управління байком. Щоб купити мотоекіп новачку, варто першочергово враховувати тип байка, стиль їзди і стан дорожнього покриття. 

Яку варто купити мото екіпіровку новачку? Чому слід рукавиці та мотошолом купити?

Перед тим, як купити мото екіпіровку, вам варто детально розібратися з тим, яке спорядження для мотоциклістів є основним, а яке - додатковим засобом захисту. Щоб управління байком приносило задоволення і забезпечувало надійну безпеку від неочікуваних ситуацій, вам слід підготувати таке мотоекіпірування:

мотошолом купити

  1. Шолом. Його основною функцією є забезпечення голові та шиї максимального захисту у випадку дорожньо-транспортної пригоди і мінімізація наслідків травм. Окрім цього, він допомагає уникнути попадання в очі комах чи травмування гілками дерев. Для створення такого спорядження переважно застосовується міцний пластик, а дорожчі моделі виготовляються з композитних матеріалів, що характеризуються меншою вагою. В залежності від типу конструкції, ви можете такий мотошолом купити: інтеграл або ж full face, де немає жодних відкидних елементів, окрім візора, кросовий, який має витягнуту підборідну частину для полегшення дихання, відкритий, де підборіддя байкера не захищене.
  2. Рукавиці. Їх основною ціллю є забезпечити надійне зчеплення з кермом, а також захистити руки байкера від обмороження й обвітрення. В залежності від сезону, вони бувають літніми, зимовими, демісезонними. 

Таку купити мото екіпіровку новачку варто першочергово, адже без неї неможливо уявити зручну та безпечну їзду.

 

 

Дізнайтеся більшеПідготовка мотоцикла до нового сезону: на що звернути увагу та які мото товари слід придбати?

 

Ви можете купити мотоекіп недорого у компанії WESTVELO

Бажаєте обрати надійні засоби захисту при управлінні байком - здійснюється продаж екіпіровки для мотоциклістів на сайті Вествело. У нас є в наявності широкий асортимент мотоекіпірування для різних стилів їзди та типів мотоциклів. Ми пропонуємо вашій увазі якісні та зручні шоломи, що стануть прекрасним доповненням образу та надійним засобом захисту від неочікуваних ситуацій. Завдяки тому, що наш інтернет-магазин товарів для мото West Velo веде співпрацю лише з перевіреними брендами, відмінні експлуатаційні характерики товарів ми вам гарантуємо.

До речі, у нас ви можете придбати спорядження не лише для власних, а й для комерційних потреб. Мото екіпіровка опт - прекрасна можливість поповнити асортимент свого магазину товарами, що неодмінно матимуть попит серед байкерів. Доставка мото екіп по Києву та інших містах України здійснюється логістичними компаніями, а мешканцям західних регіонів ми пропонуємо отримання замовлень нашим транспортом. Екіпіровка для мото у Львові та інших містах Заходу України привозиться нашими досвідченими кур'єрами. Подбайте про безпеку власну чи своїх клієнтів - придбайте у нас найкращу мото екіпіровку на найвигідніших умовах!

спорядження для мотоциклістів

keyboard_arrow_up