Як правильно виміряти розмір мотошолома який підійде саме вам? - WestVelo

Купити якісний шлем для мотоцикла в постачальника Вествело

Шолом для мотоцикла вважається невіддільним елементом мотоекіпірування, адже від нього залежить не лише комфорт байкера на дорозі, а й безпека його життя та здоров'я. Саме з цих причин вам варто відповідально віднестись до вибору захисної амуніції. Перш за все, потрібно правильно обрати мото екіп залежно від розмірів, адже коли шолом підібраний неправильно, тобто надто тісний чи, навпаки, вільний, це не лише принесе вам дискомфорт під час управління байком, а й може спричинити небезпеку.

Який мотошолом купити та як правильно виміряти його розмір?

Мотошолом - важливий елемент екіпірування байкера, ефективність якого залежить від правильності підбору не лише його типу конструкції, а й розміру. Щоб знайти максимально зручну екіпіровку для себе, вам слід скористатися швейним метром. Порядок дій простий:

  1. За допомогою сантиметра виміряйте обхват голови, відштовхуючись від найвипукліших кісток, розташованих над вухами та бровами.
  2. Повторивши процедуру декілька разів, порівняйте результат з таблицею розмірів мото екіп.
  3. Не забувайте і про те, що розміри мотошоломів різних виробників можуть відрізнятись. Наприклад, якщо Вам підійшов розмір L однієї марки, то для іншої його еквівалентом може бути M.
  4. Перед першою приміркою не бійтеся, що мотоекіпіровка сідатиме туго - вухам і загалом вашій безпеці вона не зашкодить. Оцінювати зручність шолома слід під час повного надягання та застібання. Коли під час керування байком мото екіп призводить до больових відчуттів і дискомфорту, це свідчить про те, що розмір підібраний неправильно. В таких випадках потрібно змінити мотошолом на інший - той, що відповідає саме вашому обхвату голови.

Замовити мотоекіперування недорого в інтернет-магазині Вествело

Який шолом для мотоцикла обрати залежно від типу конструкції?

Ми, інтернет-магазин мотошоломів WESTVELO, пропонуємо вашій увазі ідеальне мото екіпірування для різних дорожніх покриттів, типів байків та стилів їзди. У нас представлені такі надійні, проте дешеві мотошоломи:

  • Full-face або з відкидними окулярами. Такий купити шлем для мотоцикла варто тому, що він має жорстку систему захисту підборіддя. Його актуально обирати для екстремальної їзди і управління байком по нерівній дорозі з ямами та вибоїнами.
  • Flip-up. Це захисна амуніція, що характеризується наявністю відкидного візора та підборіддя. Відмінною особливістю таких моделей мотошоломів є те, що ви маєте можливість повністю підняти лицьову його частину вгору - це дає змогу, не знімаючи захисної амуніції повністю, вільно спілкуватися, їсти, пити або просто провітрюватися, стоячи на світлофорі чи рухаючись з мінімальною швидкістю. Такі шоломи для мотоциклів купити слід тому, що вони, попри зручність і практичність, забезпечують максимальну безпеку на дорозі.
  • Без захисту підборіддя та шиї. Це проста каска для мотоцикліста, яка призначається для їзди на невисокій швидкості по місту, де дорожнє покриття рівне, немає вибоїн і ям.

купити шлем-каску для мотоцикла в магазині Westvelo

Купити шлем для мотоцикла та іншу мото екіп в інтернет-магазині Westvelo

Представлені недорогі шоломи для мотоциклістів в онлайн-магазині West Velo! У нас ви знайдете широкий асортимент захисної амуніції провідних брендів, кожен з яких характеризується відмінною якістю та надійністю, адже для його створення використовується перевірена сировина. Матеріали міцні та зносостійкі, тому навіть при сильних ударах не пошкоджуються, а під час управління байком забезпечують максимальний комфорт.

Ви можете замовити відкритий чи купити якісний закритий мотошолом на Вествело - обирайте відповідну модель залежно від характеру їзди та стану дорожнього покриття. А дізнатись, як створити ідеальні умови в процесі кермування байком, ми пропонуємо зі статті: "Яке мінімальне мотоекіпірування слід придбати для новачка? Огляд WESTVELO". Бажаєте купити мотошолом у Київ чи в інший регіон України - уважно перегляньте наш каталог, правильно виміряйте розмір мотоекіпірування і порівняйте результат з нашою таблицею. Тільки таким чином вам вдасться знайти ідеальну захисну амуніцію, яка забезпечить вам комфорт і гарантуватиме безпеку!

Можливо Вам потрібні  МОТО ТОВАРИ

keyboard_arrow_up