Як правильно обрати мотошолом для мотоцикліста: поради та рекомендації

4 квітня 2024

Мотошолом вважається невіддільною частиною мотоцикла і чи не найважливішою амуніцією байкера. Окрім захисту голови та шиї від травм в разі дорожньо-транспортної пригоди, цей різновид мотоекіпірування забезпечує комфортну їзду та допомагає уникати контакту з комахами, пилом, погодними явищами. Перш ніж купити шлем для мотоцикла, вам слід визначитися зі стилем їзди, якому надаєте перевагу, станом дорожнього покриття, сезоном, типом байка. Розгляньмо, як обрати мотоекіпірування, що гарантуватиме не лише надійний захист від зовнішніх чинників, а й створюватиме комфорт в процесі управління мотоциклом.

мото екіп

Яке мотоекіпірування купити? Критерії вибору якісних і зручних мотошоломів!

Щоб така мотоекіпіровка, як шолом, виконувала всі необхідні функції, важливо, перш за все, визначитися з її різновидами. Залежно від типу конструкції та призначення, Ви можете такий шолом для мотоцикла купити:

  1. Full-face, доповнений візором і оснащений жорсткою системою захисту підборіддя - ідеальний вибір для агресивної їзди;
  2. Трансформер-модуляр, де область захисту підборіддя при потребі підіймається вгору, - доволі корисне доповнення, коли потрібно поспілкуватися телефоном;
  3. Каски відкритого типу для повільної їзди в межах міста, виконують роль скоріш аксесуара, а не повноцінного засобу захисту.

Каска для мотоцикліста має бути не лише якісною, а й зручною. Щоб визначити, які розміри мотошоломів підходять саме вам, скористайтесь сантиметром. Виміряйте ним лінію лоба, розташовану на 1 см вище брів, вух, і найвипуклішу частину потилиці. Отриманий результат порівняйте з таблицею розмірів шолома, який бажаєте придбати. Вкрай важливо, щоб мотоекіпіровка не перешкоджала огляду та не перетискала голову. Завеликі мотошоломи теж не варто купувати, адже вони приносять не менший дискомфорт. Вам варто мотоекіпірування купити “розмір в розмір”, і тільки в такому випадку воно захистить вас від негативних зовнішніх факторів і зробить їзду максимально легкою та приємною. 

 

Цікаво такожЯк обрати якісні мото товари, та на що звертати увагу перед їх покупкою

 

Щоб купити мотоекіпіровку для забезпечення безпеки та комфорту, рекомендуємо замовити мотошолом в інтернет-магазині WestVelo

Ми раді представити вам найкращі мото товари в онлайн-магазині ВЕСТВЕЛО! У нас є в наявності широкий асортимент мотошоломів для різних байків, дорожнього покриття та стилів їзди. Завдяки доступній розмірній таблиці, вдасться швидко підібрати мото екіп, що підійде саме вам. 

шолом для мотоцикла

Мотоекіпірування купити онлайн на westwelo варто тому, що:

  • в каталозі представлений широкий асортимент шоломів провідних виробників;
  • ціни на товари доступні;
  • оскільки ми ведемо співпрацю з перевіреними брендами та дилерами, в відмінній якості товарів переконані;
  • у нас можна купити мотошолом оптом на найвигідніших умовах для вашого бізнесу;
  • доставлення здійснюються у всі куточки України, а мотоекіп у Львів, Тернопіль і інші західні регіони доставляється нашим фірмовим транспортом.

Цікавить якісний і зручний мото шолом недорого - в інтернет-магазині WESTVELO ви знайдете саме таке екіпірування для байкерів! Обирайте мотошоломи правильно і насолоджуйтесь їздою, відчуваючи надійний захист і безпеку!

keyboard_arrow_up