Як обрати якісні мото товари, та на що звертати увагу перед їх покупкою

4 квітня 2024

Комфорт і безпека байкера безпосередньо залежать від того, які товари для мотоцикла він обирає та чи своєчасно обслуговує його. Варто розуміти, що зі зміною сезону потрібно приділяти особливу увагу мотокамерам і покришкам, адже від них залежить надійність зчеплення з дорожнім покриттям і амортизувальні властивості. Безпека та збереження здоров'я - понад усе, а тому важливо також купити мотоекіпіровку, що повноцінно виконує всі задані функції. Ми, онлайн-магазин товарів для мото WESTVELO, зібрали для вас корисні поради щодо вибору резини, камер та екіпірування для мотоцикліста.

Резина, камера на мотоцикл та екіпірування - мото товари першої необхідності!

Купуючи мото товари в Одесі, Львові, Києві та інших містах України, завжди звертайте увагу на їхнє призначення, характер їзди, стан дорожнього покриття та тип байка. Враховуючи ці важливі моменти, вам вдасться знайти відповідні покришки для мотоцикла, камери та мотоекіпірування.

Покришки

Резина на мотоцикл є дуже важливою, адже від неї залежить ефективність зчеплення байка з дорожнім покриттям. Щоб обрати якісні та відповідні по сезону шини, враховуйте:

  • тип конструкції покришки, вона буває радіальною, призначеною для важких байків, і діагональною - для спортивних, розрахованих на швидкісну їзду.
  • протектор, підбирається залежно від типу байка, стилю їзди та погодних умов;
  • тип камери, адже шини бувають камерними та безкамерними;
  • матеріал, рекомендується надавати перевагу покришкам з натуральної гуми та синтетичних домішок.

Підбирайте на мотоцикл шини згідно з сезоном, тобто напередодні холодів встановлюйте зимову резину, а навесні - літню.

товари для мотоцикла

Мотокамери

Коли ви купуєте шини для спокійної їзди, потурбуйтесь про те, щоб камера на мотоцикл відповідала розміру покришок. Для цього звертайте увагу на маркування, вказане виробником. Слід розуміти, що невідповідні за розміром камери швидше зношуються та не забезпечують необхідних амортизувальних властивостей. До речі, щоб точно не помилитись з вибором камери, деякі виробники пропонують мото товари, де вона входить в комплект шини.

Мотоекіпіровка

Попри пору року, у кожного байкера має бути в своєму арсеналі мотоекіпірування. Максимальний захист від травм різного характеру, попадання в очі комах і сильного вітру забезпечують мотошоломи. Підбирайте їх таким чином, щоб вони не перешкоджали огляду та не провокували дискомфорту. Оскільки за конструкцією шоломи бувають різні, першочергово враховуйте характер їзди: міська, кросова чи туристична. Завжди звертайте увагу на матеріал, надавайте перевагу мотошоломам з термопластику та композитів. Вони характеризуються легкістю та міцністю, тому забезпечують голові та шиї надійний захист.

 

Вам може бути цікавоВелоаксесуари для комфортних та довгих велопрогулянок: Які варто купити?

 

Час мототовари купити! Мотоекіпіровка, покришки та камера на мотоцикл з доставкою по всій Україні від інтернет-магазину Вествело!

Перед тим, як мототовари купити, проведіть ретельний огляд байка. Завжди перевіряйте стан резини та камер і намагайтеся їх змінювати вчасно, тобто найкраще подбати про їх придбання заздалегідь. Знайти найкращі мото товари пропонує наш інтернет-магазин Вествело, де представлений широкий їх асортимент від різних виробників. Великою перевагою є те, що замовити мототовари онлайн на Вестевело ви можете не лише в роздріб, а й гуртом. Оптовим клієнтам надаються вигідні знижки, що заощаджують їх бюджет, проте жодним чином не впливають на якість. Якщо вас зацікавили оптом мототовари у Львові, Тернополі, Івано-Франківську та інших західних регіонах, ми раді доставити їх власним транспортом. У інші куточки України доставлення здійснюються відповідними службами. Щоб забезпечити собі чи своїм клієнтам максимально комфортну та безпечну їзду на мотоциклі, ми рекомендуємо замовити покришки та камери, а також купити надійну мотоекіпіровку в інтернет-магазині Westvelo.

 

БІЛЬШЕ ПРО ОПТ

мототовари

keyboard_arrow_up