Як допомогти освоїти їзду на велобігу для найменших ? Поради Вествело

28 червня 2024

Щоб організувати для дитини активне та веселе дозвілля, що приноситиме користь її здоров'ю, варто купити велобіг для малюків. Він призначається дітям до 3 років. До його переваг належать: розвиток фізичної активності, покращення роботи кісткової та м'язової систем, уміння утримувати координацію, контроль балансу, поліпшення сну і, звісно, отримання позитивних емоцій. Коли ви вже придбали велобіг для найменших, вам варто навчити дитину на ньому їздити. Для цього ми, інтернет-магазин велосипедів WESTVELO, зібрали декілька корисних порад, що неодмінно вам знадобляться.

Купити велобіг дитячий в магазині Вествело

Як навчити дитину освоїти велобіг для найменших? Дотримуйтесь основних наших рекомендацій!

Щоб катання на велобігу приносило малюку комфорт і він швидко навчився ним управляти, дотримуйтесь таких порад:

  1. Відповідально підійдіть до процесу вибору велобігу. Для цього враховуйте зріст і вагу малюка. Коли біговий велосипед дитячий підібраний згідно з цими параметрами, катання на ньому приноситиме малюку комфорт і задоволення.
  2. Для їзди дитини обирайте безперешкодну та рівну дорогу. Також простежте за тим, щоб поруч не проїжджали автомобілі. Найкраще для навчання підходять відповідні спортивні майданчики та велодоріжки у парках і скверах.
  3. Коли малюк вперше бачить велобіг, дайте йому можливість з ним ознайомитись. Нехай він спробує покрутити кермо та сісти на нього.
  4. Наступний етап є найважливішим - навчити дитину тримати баланс. Спочатку намагайтесь підтримувати малюка за плечі, щоб він зміг “відчути” велобіг і продовжити рух вперед. Коли вже помітно, що дитина освоїла правила кермування, можете її відпустити і дати змогу рухатись самостійно.
  5. Не забувайте про дотримання правил гальмування. Простежте за тим, щоб малюк вчасно реагував на перешкоди.

Біговел дитячий купити - це подарувати дитині безліч позитивних емоцій. А щоб катання на ньому подобалось і було безпечним, навчіть малюка правильно ним керувати і тримати баланс. Проводьте навчання поступово, адже не завжди вдається освоїти всі правила їзди на велобігу з першого разу. 

Цікаво прочитати: Чому їзда на дитячому велобігу з ранніх років корисна для малюка?

Купити велобіг для дитини недорого в інтернет-магазині Вествело

Замовити велобіг для дитини в онлайн-магазині West Velo

Купити дитячий велобіг найкращої якості пропонує наш спецмагазин Вествело!

Ми, рекомендуємо обрати такі моделі велобігів:

Придбати велобіги для дітей різних модифікацій і відмінної якості пропонує наш спецмагазин ВЕСТВЕЛО. В наявності є широкий асортимент цього дитячого транспорту для малюків різного віку, рівня розвитку, зросту та ваги. Замовити велобіг для дитини в онлайн-магазині West Velo варто й тому, що ціни на товари доступні.

Здійснюйте покупку в нашому спецмагазині Вествело і ваш малюк буде задоволений! Купити дитячий велобіг на Вествело вдале рішення для ефективного навчання їзди на ньому. Дотримуйтесь перелічених вище рекомендацій і малюк швидко освоїть їзду на велобігу, а згодом - і на три- чотириколісному ровері!

keyboard_arrow_up