Чому їзда на дитячому велобігу з ранніх років корисна для малюка?

24 червня 2024

Привчати дитину до активного відпочинку варто з раннього віку, а для цього ідеально підходить дитячий велосипед. Щоправда, малюкам у віці до 3 років доволі важко навчитись кататись на чотирьох- чи двоколісному ровері, та й такі велосипеди для наймолодших діток можуть бути небезпечними. На щастя, є чудова альтернатива традиційних велосипедів - дитячі велобіги. Завдяки відсутності педалей, кермування здійснюється за допомогою ніг малюка, а управління виконується простим і зрозумілим кермом. Замовляйте якісний і зручний велобіг дитячий і зовсім скоро помітите, які успіхи робитиме ваш малюк.

Купити велобіг дитячий в магазині Вествело

Які переваги для малюка має велобіг дитячий?

Щоб прищепити любов малюка до активної діяльності та відпочинку на вулиці, веломагазин ВЕСТВЕЛО підготував для вас кілька корисних аргументів, чому варто дитячий велобіг купити. Він має безліч переваг, а саме:

  • Зручний механізм велобіга вважається абсолютно безпечним, тому вам не доведеться хвилюватись через ризик дитини впасти й отримати травми. Він стійкий, а кермування ним здійснюється ногами малюка, що дозволяє тримати координацію та контролювати баланс. Наприклад, зверніть увагу на просту та інтуїтивно зрозумілу модель велобіга 12 CORSO НАДУВНІ КОЛЕСА, МАГНІЄВА РАМА «ENERGY» 22709.
  • Малюк здатний швидко освоїти дитячий велобіг самостійно. Вам достатньо лише один раз продемонструвати принцип роботи цього різновиду ровера і дитина без зусиль відтворить ваші дії. Зручне і ергономічне кермо, яким легко кермувати, дозволяє задавати напрямок руху, а відсутність педалей дає змогу опанувати велобіг з першого разу, рекомендуємо  модель 12 CORSO НАДУВНІ КОЛЕСА, НЕЙЛОНОВА РАМА «INDIGO» D-4536.
  • Біговел дитячий купити варто з тієї причини, що він не займає багато місця та вважається зручним при транспортуванні. Візьміть його з собою на прогулянку чи у подорож - з ним відпочинок дитини пройде захопливо та з користю. До прикладу, зверніть увагу на легку та компактну модель велобіга 12 CORSO НАДУВНІ КОЛЕСА, НЕЙЛОНОВА РАМА «MONTE» SQ-06984.

Купити велобіг відмінної якості на будь-який смак пропонує наш спецмагазин - WestVelo, де є все для активного та корисного відпочинку малюка!

Перш ніж купити велобіг дитині, варто правильно його обрати, враховуючи такі важливі параметри:

  1. Розмір ноги. Варто додати до довжини ноги малюка декілька сантиметрів, щоб визначити відповідну висоту сидіння.
  2. Вагу велобігу. Зверніть увагу на легкий і ергономічний велобіг Corso, який принесе комфорт не лише малюку, а й вам.
  3. Гальмування. Найбезпечнішим вважається той велобіг для хлопчика та дівчинки, у якого гальмування виконується за допомогою ніг. Малюку вдасться миттєво відреагувати на можливу перешкоду.

Бажаєте замовити для своєї дитини якісні велобіги за доступною ціною - в інтернет-магазині WEST Velo представлений широкий їх асортимент. Оскільки ми ведемо співпрацю з перевіреними брендами, у відмінних експлуатаційних характеристиках дитячого транспорту переконані. Також вам може знадобитися цікава інформація зі статті:ЯК ЇЗДА НА ДИТЯЧОМУ ВЕЛОСИПЕДІ ВПЛИВАЄ НА РОЗВИТОК МОТОРИКИ ТА КООРДИНАЦІЇ У ДІТЕЙ?" 

Ми рекомендуємо замовити онлайн велобіг для дівчинки чи хлопчика на West Velо!

Замовити дитячий велобіг недорого вінтернет-магазині Вест Вело

keyboard_arrow_up