Зберігайте ваш велосипед чистим під час зміни погодних умов - завдяки велосипедним крилам

5 жовтня 2023

Велосипедні крила корисні, вони допомагають велосипедистам залишатися впевненими в собі під час руху навіть за умов неочікуваних погодних змін. Правильно підібране для конкретного ровера велосипедне крило гарантує надійний захист від вологи, багнюки, бруду. 

велосипедні крила

Якісні крила для велосипеда — запорука комфорту велосипедиста та функціонування ровера

Крила для велосипеда дуже корисні, вага таких деталей мала, а функціональність — вельми помітна під час їзди в негоду або по мокрій дорозі, багнюці, бездоріжжю. 

Корисно монтувати крила для дитячого велосипеда, і всі дорослі велосипедисти роблять правильно, коли оснащують свої ровери цими деталями. Адже в крил багато переваг:

  1. в умовах бездоріжжя, під час опадів завдяки крилам велосипедним і велосипедисти, і ровери залишаються сухими та чистими;
  2. завдяки захисту крил кожна поїздка навіть по калюжах і багнюці буде комфортною та безпечною;
  3. спеціально спроєктована форма та продумана ширина й довжина гарантують захист від бризок — вони не потрапляють на шатуни, ланцюг та інші рухомі деталі, робота яких є основою функціональності велосипеда. 

Ось чому не варто нехтувати встановленням крил: вони сприяють зберіганню ресурсу важливих деталей велосипедів. 

купити крила для велосипеда

Не кожен власник ровера розуміє, як саме працюють передні та задні велосипедні крила, і тому не знає, як їх підібрати. По перше, місце розташування і конструкція крил цілком продумані: елементи кріпляться над колесами й монтуються на елементи рами таким чином, щоб під час руху перехопити брудні бризки, спрямувати їх назад і вниз. По друге, саме повнорозмірні крила для велосипеда гарантують повноцінний захист, але для деяких моделей роверів краще придбати швидкознімні моделі через особливості форми рами. Так чи інакше без велосипедних крил, купити які можна в магазині Вествело, не обійтися: елементи захищають і вас, і ровер, і його важливі деталі, зберігаючи їхній ресурс. 

Сьогодні можна купити різні моделі за розмірами та матеріалами: металеві, прогумовані, композитні, пластикові крила для велосипеда. За всіма видами треба правильно й періодично доглядати:

 

  • перевіряйте стан крил;
  • ретельно очищайте їх;
  • видаляйте бруд та пил після кожної поїздки в суворих умовах;
  • перевіряйте надійність кріплень. 

У такий спосіб ви продовжите термін використання кожного крила для спортивних велосипедів та міських, дитячих або гірських роверів. За порадою, які крила кращі для велосипеда конкретного стилю їзди, звертайтеся до менеджерів спеціалізованого магазину Вествело. 

 

Цікаво такожПопулярні велоаксесуари для оптових покупців - розбираємо з інтернет-магазином WESTVELO

 

Купити крила для велосипеда для надійного захисту в магазині Westvelo

Корисно купити крила для велосипеда, що ви можете вже зараз зробити в магазині Westvelo, адже такі невеликі та легкі деталі допомагають їздити на ровері комфортно навіть за умов негоди та розмитого бездоріжжя. Дрібна деталь функціональна, вона надійно захищає велосипедиста і велотранспорт від бризок. 

На сайті сучасного магазину Вествело ви можете придбати різноманітні моделі й види крил для велосипеда оптом або в роздріб:

  1. варіанти потрібного розміру для коліс від 16 до 29 дюймів;
  2. повнорозмірні стаціонарні, швидкознімні, бризковики, щитки на вилку чи підсідельну трубу;
  3. у нас можна купити крила для спортивного велосипеда з металопластику, легких металів, міцних полімерів тощо. 

 

 

Якісне велосипедне крило оптом — чудовий вибір для гуртових замовників, власників велокрамниць. ВЕСТВЕЛО — інтернет-магазин велотоварів, який пропонує комфортні умови співпраці для стабільного й вигідного партнерства. У нас низькі ціни, швидке доставлення замовлень, індивідуальний підхід до клієнтів. Бажаєте вигідно купити велосипедні крила оптом? Завітайте до нашого сайту та оформлюйте онлайн-кабінет. 

Ми раді кожному клієнту і хочемо нагадати вам, що крила — дійсно корисні елементи для ваших роверів. Комфорт попри негоду, впевненість під час руху по бездоріжжю — все це можливо завдяки правильному оснащенню велосипедів.

keyboard_arrow_up