З якого віку варто купувати дитячий самокат?

31 серпня 2023

Дитячі самокати — транспорт, який дарує задоволення, корисний досвід, допомагає у розвитку координації рухів і зміцненню м’язів. Вони популярні серед дітей різного віку, але клієнти нашого інтернет-маркету самокатів Вествело часто запитують, коли саме краще подумати про покупку такого транспорту. 

дитячий самокат вест вело

Сучасні дитячі самокати, їх різновиди та оптимальний вік дітей для першого досвіду катання: поради від Вествело

Чи може бути кататися на самокатах корисним для здоров’я дитини: таке питання також є актуальним для батьків. Фахівці Вествело радять дорослим купувати для малечі дитячі самокати, адже їзда на цьому транспорті дійсно допомагає у фізичному розвитку. Як саме? Розберімо всі позитивні моменти:

який дитячий самокат купити поради вест вело

  • корисний вплив на координацію рухів під час керування;
  • розвиток таких рис як уважність, обачливість, обережність, вміння контролювати ситуації та розподіляти зусилля;
  • зміцнення м’язів, суглобів, кісток. 

Також корисно купити самокат дитячий тому, що дитина під час катання відчуває позитивні емоції, набуває різного досвіду. Батьки можуть вплинути на мінімізацію травмування за допомогою елементів захисту: таким чином самокат дитячий буде дуже безпечним. А ще можна вибрати найкращу модель, щоб помітно знизити рівень небезпеки:

  1. Варіант для малечі 2-2,5 року — велобіг. Різновид, що нагадує велосипед без педалей і ланцюга (дитина їздить, спираючись ніжками на поверхню);
  2. Класичні моделі з 2 колесами вважаються оптимальним варіантом для дитини 2,5 роки, проте ми радимо почати з інших видів, а звичайний самокат дитячий вже придбати для досвідчених хлопців і дівчат (3-4 роки). 
  3. Триколісні дитячі самокати, ціна яких переважно залежить від міцності матеріалу й наявності аксесуарів. Це варіант для малечі від 2 років. 

Тепер ви краще розумієте, з якого віку можна розпочати навчання їзди. Для зручності керування й кращого контролю можна придбати самокат дитячий з ручкою: поки дорослі керують, малеча відпочиватиме. 

якісні моделі дитячих самокатів вест вело

Зверніть увагу, що важливо купити дитячий самокат відмінної якості, яка залежить від надійності й міцності матеріалів транспорту. Ми рекомендуємо починати з моделей нашого каталогу, наприклад, із самоката триколісного дитячого від бренду BEST SCOOTER. Дуже зручні й інші моделі: 

  • дитячий самокат з бортиками;
  • моделі з корисними аксесуарами на кшталт кошиків;
  • легкі, але надійні варіанти зі складаними механізмами. 

У нас є чудові моделі CORSO з гальмом і великими колесами, а також надійні варіанти для впевнених користувачів бренду SKYPER. В магазині Westvelo ви можете замовити деталі до дитячого самоката, якщо у вас вже є комфортна модель, але виникла потреба в ремонті чи апгрейді. 

Ми є досвідченим і надійним постачальником велосипедів: Westvelo допоможе вибрати найліпшу модель для вашої дитини. 

В магазині Westvelo можна купити дитячий самокат недорого

Якщо ви бажаєте купити дитячий самокат недорого, проте безсумнівно забезпечити дитину надійним та якісним транспортом для перших кроків навчання, ми радимо вам познайомитися з нашими моделями від перевірених виробників. Рекомендуємо для дітей від 2 років вибрати триколісний дитячий самокат, купити модель із захисними бортиками, сидінням та ручкою для керування. Подібні варіанти найбезпечніші та дуже комфортні. 

Якщо виникне потреба придбати запчастини до дитячих самокатів, звертайтеся до наших консультантів — вони порадять якісний товар для конкретної моделі й допоможуть оформити замовлення. Ми швидко доставимо новенькі самокати, аксесуари та деталі по Україні. Магазин westvelo.com.ua — надійне місце для корисних покупок.

keyboard_arrow_up