З чого варто починати, щоб плавно перейти з велобігу до дитячого велосипеда з педалями?

10 квітня 2023

Дитячі біговели — комфортна та проста альтернатива справжнього байка для початківців. Малята, які ще не здатні кататися на велосипедах, можуть освоїти керування транспортом завдяки такій чудовій моделі. Після того, як дитина зрозуміє, як керувати, як розподіляти зусилля та що треба для виконання поворотів, можна починати переходити на дитячий велосипед з педалями. Саме такий плавний і поступовий перехід гарантує правильне та безпечне навчання — а це корисна страховка для турботливих батьків!

 

Якщо ви хочете купити дитячий велосипед, але робити це ще рано

Для безпечного навчання керування велотранспортом варто спочатку придбати біговий велосипед для дитини. Цей легкий та зручний «кінь» не має педалей. Діти тримаються за кермо, сидячи на велобігу, а рух виконується ногами — дитина якби відштовхується від поверхні. Це гарантує безпеку, адже дівчинка чи хлопчик в такому випадку завжди спираються на землю. Отримавши такий досвід, дитина може навчатися далі, а батьки — вибрати дитячий велосипед, купити який зручно в магазині Вествело.

Велосипед і велобіг — не просто транспорт для розваги. Вони допомагають розвиватися фізично. Безпечні велобіги мають кілька переваг:

дитячий велосипед з педалями вествело

  • як зазначено, вони підходять для розуміння процесу керування;
  • їх вага невелика;
  • відчуття безпеки та стабільності гарантують впевненість;
  • різноманіття моделей дає змогу вибрати модель на власний смак для дівчат та хлопців.

Початкове використання біговела дитячого, купити який онлайн не проблема на сайті westvelo.com.ua, підготує вашу малечу до керування дитячим велосипедом з педалями. А зробити перехід з одного виду транспорту на інший краще так:

  1. хваліть дитину за гарні досягнення;
  2. гуляйте там, де перебувають інші діти з різноманітними видами колісного транспорту;
  3. тримайте дитину додатково там, де вона почувається під час рухів невпевненою;
  4. коли вже є хороший досвід катання, запропонуйте спробувати дитячий велосипед з педалями ваших знайомих (головне — допомагайте та підтримуйте руками байк);
  5. краще зробіть спробу на транспорті з ручками для керування батьками або запропонуйте триколісну модель.

Коли дитина почувається вже досить впевнено, можна вибрати дитячі велосипеди від 2 років, такі моделі гарантують стовідсоткову безпеку, а дітям дарують задоволення.

 

Коли біговели для дітей вже освоєні, можна купити велосипед двоколісний

Ваша дитина вже має гарний досвід керування біговелами для дітей та починає просити велосипед двоколісний? Ви можете зручно вибрати від постачальника велозапчастин Вест Вело найкращу модель! Ми допомагаємо батькам правильно підібрати перший байк:

дитячі велосипеди від 2 років westvelo

  • для малечі від 2-3 років безпечні моделі з ручкою;
  • стабільні велосипеди з 3 колесами — варіант без програшу;
  • рекомендуємо звертати увагу на вагу транспорту та кількість корисних елементів (кошиків, наприклад);
  • варто додатково придбати деталі захисту (шоломи, рукавички — малята будуть мати ще й дуже стильний вигляд, а це подарує їм відчуття впевненості та позитивні емоції);
  • ціна дитячих велосипедів — ще один фактор, який залежить від вашого бюджету (не варто купувати на короткий термін дорогу модель, адже дитина швидко росте);
  • зверніть увагу на наявність захисту ланцюга;
  • а з рештою — виберіть модель за ростом та віком дитини.

 

Гарні дитячі двоколісні велосипеди та інші моделі — завжди в магазині Westvelo

дитячий велосипед купити вествело

Ми радіємо, коли батьки звертаються до наших консультантів з проханням допомогти вибрати дитячі двоколісні велосипеди та інші моделі байків для своїх малят. Адже це значить, що дорослі хочуть для дітей купувати найкраще. Саме тому ми пропонуємо спочатку вибирати біговели, а з часом переходити на звичайні моделі колісного транспорту. Такий поступовий перехід гарантує безпечне та ефективне навчання керування.

В інтернет-магазині Вествело можна замовити будь-які цікаві моделі для дітей та підібрати до них корисні елементи захисту та інші аксесуари, які роблять байк більш комфортним та безпечним. Кожен замовник може вибрати по нашому каталогу якісний дитячий трьохколісний велосипед для хлопчиків та дівчат, користуючись допомогою професійних консультантів: ми прагнемо працювати для вашого задоволення.

keyboard_arrow_up