З чого розпочати катання на трюковому самокаті

23 травня 2023

Ви напевно чули, що навчитися робити деякі прости вправи на самокаті для трюків доволі нескладно. Головна умова при тому полягає в правильному старті: дійсно, початкові дії впливатимуть на можливий успіх. Розберімось трішки детальніше, що таке самокат для трюків, який вибрати для конкретної людини й що для навчання варто підготувати.

самокат для трюків вествело

Як навчитися на самокаті робити трюки за рекомендаціями від фахівців Вествело

Нагадуємо, що самокат для трюків — транспорт особливий, катання на ньому можна порівняти з екстремальним спортом. Саме тому для досягнення успіху під час навчання та перших спроб, варто розібратися, як вибрати зручну модель і як навчитися на самокаті робити трюки правильно й безпечно.

професійні самокати для трюків Westvelo

Головне — вибрати ідеальний для вас транспорт. Рейдер-початківець має зрозуміти, що для ідеальної маневровості та швидкості самоката потрібно підібрати модель з відповідним параметрам людини розміром коліс. Так для дітей краще купити самокат для трюків з колесами до 110 мм, а для дорослих — до 120. Диски бувають пластикові та алюмінієві, останні — легше, щоправда, менш надійні.

Ще одне важливе правило підбору самокатів для трюків, замовити які ви бажаєте, це висота керма. Людині з ростом до 160 см підійде варіант з 56 кермом, до 170 — 60 та 63 кермо для дорослих людей від 175 до 185 см.

Розмір деки залежить від 2 умов: стилю катання та розміру ніг рейдерів. Для паркового стилю варто замовляти професійні самокати для трюків інтернет-магазину Вествело з вузькими деками, проте ж широкі моделі — варіант для вуличного катання.

А тепер зверніть увагу, що безпека — безумовний аспект успішного навчання. Обираючи в магазині трюкові самокати, купити слід і захист. Вам будуть корисними:

  • шолом для захисту голови;
  • наколінники та налокітники;
  • рукавички для уникнення ковзання долонь по керму.

Все це доступно для замовлення по каталогу веломагазину Westvelo. Але ж придбати досвід неможливо, тому й варто уважно ставитися до перших кроків під час навчання. Наші фахівці рекомендують:

купити самокат для трюків Вест вело

  1. починати освоювати трюкові самокати винятково на рівній поверхні;
  2. лише потім можна переходити до катання на складних локаціях;
  3. при тому тренування завжди має бути поступовим, продуманим, запланованим;
  4. можна змішувати різні методи та техніки, головне — не поспішати.

Ось кілька простих трюків, які можна досить легко освоїти самостійно:

  • «Hop» — звичайний стібок на місці;
  • стрибок з розворотом керма на 180° — «X-up»;
  • трошки складніше пересування вперед спиною, трюк називається «Fakie»;
  • а також доступним для новачків вважається «Manual» — катання на задньому колесі

Для початку можна купити дешеві трюкові самокати, проте доступність не означає, що модель буде низької якості. Адже сьогодні такий транспорт неймовірно популярний і дуже поширений, багато виробників пропонують свої моделі. Дізнатися ж, скільки коштує самокат для трюків, ви завжди можете безпосередньо на нашому зручному сайті westvelo.com.ua.

 

Круті сучасні самокати для трюків — ціни й моделі магазину Westvelo

Отже, навчитися виконувати початкові — проте дуже захватні — трюки може будь-яка людина, головне — підготуватися, не поспішати та не забувати про захист. Підібрати ж самокати для трюків, ціни яких вам точно сподобаються, зручно в інтернет-магазині Westvelo. Ми пропонуємо широкий асортимент від перевірених брендів, дійсно привабливу вартість продукції та обов’язково допоможемо вам вибрати ідеальну модель. Наш сайт самокатів для трюків запрошує детальніше ознайомитися з міцними якісними моделями та готовий порадувати кожного клієнта.

keyboard_arrow_up