Які велоаксесуари потрібно придбати новачку?

аксесуари для велосипедистів west velo

Велосипедні аксесуари покращують ваші враження від поїздки, роблячи її більш зручною та комфортною. Водночас, через свій великий вибір, вони легко можуть заплутати новачків, які не знають, що саме потрібно обрати. Щоб допомогти вам розібратися з великою кількістю різноманітних аксесуарів, ми вирішили перерахувати основні предмети, які варто придбати всім водіям, щоб зробити велопоїздки доступнішими та приємнішими.

 

Які велосипедні аксесуари варто придбати на перший час?

Отже, ці предмети повинен мати кожен набір аксесуарів для велосипеда – як для любителів міських поїздок, так і спортсменів:

  1. Шолом. Незалежно від того, чи їдете ви до офісу, який знаходиться в парі хвилин від дому, або зібралися в поїздку на пару годин, ніколи не сідайте на велосипед без шолома. Немає сумніву, що шолом може врятувати ваше життя, тож переконайтеся, що ви придбали той, який правильно підходить. Також шолом має обов’язково входити в аксесуари для дитячого велосипеда і бути адаптованим до розмірів голови маленького водія.
  2. Велосипедні замки. Ці аксесуари для велосипедистів є бажаними, якщо ви будь-де збираєтеся зупинятися на дорозі, особливо – під час довгих поїздок і у людних місцях. Ви можете думати, що чим більше замок, тим він краще, але розмір замка менш важливий, ніж функціональність.
  3. Велосипедний одяг. Вочевидь, що вам не потрібно вдягатися в лайкру, щоб відправитися в першу поїздку, але кілька основних речей зроблять досвід набагато комфортнішим. По-перше, це водонепроникна куртка, яка збереже сухість та тепло, навіть якщо погода погіршиться. Велосипедні шорти також дозволять вам кататися тривалий час без дискомфорту.
  4. Насос для велосипеду, а також запчастини та інструменти. Навіть професійні та дорогі велосипеди потребують обслуговування, до того ж поламки можуть застати вас і на дорозі. Вам знадобляться як самі інструменти, так і знання, щоб виконати деякі з найпоширеніших ремонтних робіт велосипеда. Хороший шиномонтажний насос, багатофункціональні інструменти і запасні камери утримають вас від зайвих витрат і несподіванок.
  5. Фляга. Підтримка водного балансу має ключове значення як для вашого самопочуття, так і для загального здоров’я. Переконайтеся, що у вас завжди є вода з собою, коли вирушаєте на прогулянку, чи то в пляшці з водою або флязі.
  6. Велосумка. Це найпростіший спосіб носити з собою все необхідне, куди ви можете покласти не тільки інструменти, але й перекус, телефон та інші важливі для вас речі.
  7. Світло для велосипеда – обов'язковий аксесуар для нічних поїздок, оскільки ця норма закріплена в правилах дорожнього руху. Купуючи ці велоаксесуари, переконайтесь у їхній безпечності, звертаючи увагу на радіус променя: важливо, щоб у темряві на відстані 5 м було видно не тільки те, що знаходиться прямо перед вами, а й з боків. Це свідчить про те, що виробник використав якісну лінзу в фарі.

Дехто вважає, що рішення купити велоаксесуари є розкішшю, однак додаткові атрибути не тільки підвищують комфорт вашої поїздки, але й роблять її набагато безпечнішою.

 

Купити велоаксесуари Westvelo на будь-який смак за доступними цінами

Якщо ви шукаєте не тільки найнеобхідніше, але й додаткові аксесуари, то постачальник велосипедів Westvelo готовий запропонувати атрибути для велопоїздок на всі випадки життя:

аксесуари для велосипеда вествело

  • Дитячі крісла;
  • Крила;
  • Дзвінки та клаксони;
  • Багажники і кошики;
  • Підніжки;
  • Катафоти та світловідбивачі;
  • Дзеркала;
  • Тримачі телефона, велосумки, стяжки;
  • Фляги і фляготримачі;
  • Вело- і мотоекіпірування.

Усі товари є якісними, адже ми обираємо тільки ті бренди, яким довіряємо!

 

Не знаєте, як скласти комплект аксесуарів для велосипеда? Вествело вам допоможе!

велосипедні аксесуари westvelo

Не можете визначитися, яким саме має бути ваш персональний комплект аксесуарів для велосипеда? Тоді приходить на допомогу веломагазин Вествело, адже наші консультанти мають великий досвід у галузі велотранспорту та електросамокатів і готові відповісти на будь-які ваші запитання.

Звернутися до westvelo.com.ua ви можете, написавши нам на пошту westvelo@gmail.com або у Viber або Telegram за телефоном +380670090200.

keyboard_arrow_up