Яка різниця між трюковими самокатами та звичайними?

31 серпня 2023

Популярність самокатів для трюків зростає в Україні з кожним роком: ви, мабуть, помітили, що цікавляться таким транспортом навіть дорослі люди, адже він дарує можливість активно й нетипово проводити вільний час на свіжому повітрі. Втім, квапитися з покупкою такого транспорту не варто, адже важливо розуміти, що самокати для спорту досить сильно відрізняються від звичайних моделей. 

трюковий самокат купити вест вело

Самокат для трюків і його технічні відмінності: корисна інформація від Вест Вело

Отже, головна різниця між більш розповсюдженими звичайними моделями й спортивним транспортом полягає в призначенні. Самокат для трюків підійде лише тим людям, хто щиро хоче навчитися виконувати трюки та навіть відчувати гострі емоції, адже такий транспорт — доволі екстремальний. 

Водночас всім, хто хоче насолоджувати комфортним пересуванням містом, краще вибрати звичайні моделі самокатів, які, до речі, також різноманітні, себто задовольнять будь-які потреби й побажання. Якщо ж, наприклад, саме ви мрієте відточувати особливі навички й вчитися виконувати нові трюки, вам точно варто купити трюкові самокати. Особливо, якщо маєте непоганий досвід, втім, починати можуть всі. 

спортивний самокат вест вело

Розберімо технічні відмінності спортивних самокатів:

  1. Високоякісні підшипники для змоги витримувати пікові навантаження. 
  2. Матеріал колісних дисків, що відповідає досвіду власника самоката. Новачки вибирають пластик, але він досить швидко зношується, тому знавцям краще купити самокат для трюків з алюмінієвими, металевими дисками. 
  3. Мала вага й невеликий розмір деки для можливості виконувати трюки, оберти. Форма деки залежить від стилю катання. 
  4. Вузол з’єднання керма й вилка з гарною компресією. Він має бути надійним, міцним, буває кількох видів залежно від стилю, навантаження й досвіду їзди. 
  5. Стальне або алюмінієве Т-подібне кермо. 
  6. Відсутність додаткових елементів і складаних механізмів — запорука успішного використання трюкових самокатів, купити які слід з уважністю, щоб урахувати всі перелічені аспекти. 

Ще один помітний аспект — невеликий діаметр коліс. Це обов’язкова умова для будь-яких спортивних моделей, будь то трюковий самокат для дорослих чи підлітків. Вам не потрібно долати великі відстані — вся таємниця в можливості легко й справно виконувати стрибки й трюки від класики до вигаданих завзятими користувачами. 

Всіх цікавить, скільки коштує трюковий самокат і чи можна трохи зекономити на цій покупці. Так, це можливо в нашому спеціалізованому магазині самокатів Вествело. Якщо ви шукаєте для себе якісну сучасну модель з міцних (проте легких!) матеріалів, бажаєте додатково придбати елементи захисту (дуже радимо новачкам), вам слід звернути увагу на асортимент Вест Вело, де можна комфортніше купити спортивний самокат.

Якісні, надійні та дешеві самокати для трюків від Westvelo

Бажання вибрати самокати трюкові, купити які можна онлайн, краще поєднувати з розумінням особливостей такого транспорту, його призначення, технічних відмінностей. Якщо ви усвідомлюєте деякі важливі тонкощі, можете розпочати знайомство з чудовими моделями дешевих самокатів для трюків в асортименті інтернет-магазину Westvelo. 

Ми пропонуємо ретельно відібрані самокати, які постачаємо від надійних виробників, адже маємо багаторічний досвід і відмінну репутацію у замовників і партнерів. В нашому маркеті зручно вибирати моделі, а якщо виникає потреба, наші консультанти допоможуть визначитися. Ласкаво просимо до каталогу westvelo.com.ua та бажаємо приємних покупок і вдалого навчання!

keyboard_arrow_up