Як правильно обрати велосипедні крила для різних типів місцевості?

1 вересня 2023

Велокультура в Україні активно розвивається та поширюється, та цікаво, що люди обирають різні види роверів: електромоделі, міські для комфортного пересування по асфальтованій місцевості, шосейні для поїздок на віддалені відстані, гірські та інші спортивні — для активного й навіть екстремального користування в умовах бездоріжжя й складного ландшафту. Для конкретного виду роверів потрібні спеціальні елементи захисту від бруду — крила для велосипеда. 

як обрати крила для велосипеда вест вело

Як підібрати велосипедні крила: поради Вествело для клієнтів і зацікавлених читачів блогу

Вибір декількох елементів істотно залежить від виду роверів. Так само слід вибирати велосипедні крила: вони підходять для конкретних різновидів «залізних коників». Ми допоможемо вам вибрати відповідні до вашого ровера спеціальні варіанти, адже вони розрізняються за розмірами, типами й точками кріплення, призначенням. 

купити крила для велосипеда вест вело

Якщо ви розпочинаєте сезон їзди, вам точно знадобляться крила для велосипеда:

  • для гірських роверів підходять широкі моделі для забезпечення високого ступеня захисту від бруду, який так чи інакше може підійматися колесами (купити велокрила повнорозмірні дешевше ви завжди можете в нашому магазині);
  • для роверів міського типу варто замовити менші за розміром моделі, проте все ж таки слід повноцінно забезпечити захист від бризок вологи й бруду, адже погода буває неочікувано мінливою;
  • електровелосипедам потрібні спеціальні велосипедні аксесуари, адже враховується можливість їздити на підвищеній швидкості (краще купувати широкі крила). 

Бризки летять з різних боків, що означає: варто подбати про захист і купити аксесуари для велосипеда на переднє та заднє колесо. Вони можуть бути зробленими з пластику, металу та поєднання компонентів: від таких особливостей залежить вартість і довговічність комплектуючих для велосипедів. Швидкознімні крила часто купують власники двопідвісів, додаткові щитки на трубу чи вилку бажають замовити люди, яким потрібно знизити вагу роверів. Взимку знадобляться не лише якісні крила для велосипеда, а також надійні гальма та шиповані покришки. Все це ви можете замовити за вигідними цінами в нашому інтернет-магазині Westvelo. Ми пропонуємо всі різновиди й типи крил, а також можемо потішити клієнтів широким вибором аксесуарів для дитячих велосипедів. 

В магазині Westvelo зручніше купити крила для велосипеда

На сайті westvelo.com.ua представлено велику колекцію аксесуарів та корисних елементів для роверів всіх видів. Ви можете вигідно й зручно купити крила для велосипеда зі швидким доставленням по Україні. Якщо вам потрібна допомога, наші менеджери нададуть рекомендації та поради, щоб ваша покупка була вдалою. Надійний веломагазин Вествело пропонує чудові якісні крила від перевірених виробників, з якими ми працюємо багато років.

keyboard_arrow_up