Види та особливості жіночих велосипедів - огляд West Velo

13 червня 2024

Жіночий велосипед - це різновид роверів, який характеризується унікальною конструкцією рами з урахуванням геометрії жіночого тіла. Він має попит тому, що гарантує комфорт і легкість у процесі кермування. Розгляньмо основні причини, чому варто купити велосипед жіночий і чим він відрізняється від інших моделей роверів. 

Купити велосипед для жінки в магазині велотоварів Вествело

Які індивідуальні особливості має велосипед жіночий?

Перш ніж обрати ідеальний велосипед жіночий, ми рекомендуємо звертати увагу на такі його відмінні особливості:

  • Рама. У ній верхня труба занижена, що дає змогу жінці кермувати ровером з максимальним комфортом і легкістю.
  • Сідло. Велосипеди для жінок, залежно від типу та призначення, можуть оснащуватись різними сідлами. До прикладу, сіті байки переважно мають широке та м'яке сідло, а спортивні чи гірські - тверде та значно вужче. 
  • Кермо. Оскільки у жінок зона грудей і плечей вужча, ніж у чоловіків, кермо має підлаштовану під їх тілобудову конструкцію. Проте і в цьому є певні нюанси залежно від типу ровера. У міських велосипедах кермо ширше, а у спортивних - вужче. Перш ніж купити велосипед для жінки, також варто звернути увагу на відстань між кермом і сідлом. Оскільки жіноча анатомія дещо відрізняється від чоловічої, дистанція між цими велодеталями незначна, що гарантує відсутність виснаження.
  • Вага. Ровери для жінок переважно легші, ніж для чоловіків, оскільки у більшості випадків для виготовлення рами використовується міцний алюміній. Проте існують ергономічні моделі велосипедів зі сталі, серед яких міський велосипед 26 ST Corso «TRAVEL» TR-7302.
  • Амортизація. Ви можете замовити велосипеди, оснащені системами амортизації або без них. Найкраще, звісно, обирати перший варіант, адже такий ровер максимально ефективно поглинає удари і вібрації, а також забезпечує плавний хід. Пружини бувають металеві та повітряні: перший варіант - простіший і дешевший, а другий - ідеально адаптується до індивідуальних параметрів.
  • Розміри. Ми, постачальник велосипедів Вествело, рекомендуємо вибрати розмір жіночого ровера залежно від ваги, зросту та тілобудови. Звісно, також не менш важливу роль відіграє тип велосипеда та характер їзди.
  • Дизайн. Сучасні моделі жіночих роверів представлені в різних стильових рішеннях: вони бувають однотонні в нейтральних чи яскравих кольорах, а також з цікавими малюнками.
  • Додаткові аксесуари. Великий попит має велосипед з корзиною, наприклад, міський ровер 28 AL Corso «DREAM» DM-28707, адже він стане надійним помічником при перевезенні багажу. Не менш корисними велоаксесуарами також вважаються крила, підніжки тощо.

Замовити велосипед для дівчини в інтернет-магазині Вествело

Замовити ровер жіночий недорого в магазині Westvelo

Купити велосипед з корзиною жіночий та іншими корисними велоаксесуарами пропонує веломагазин - West Velo

Якщо ви шукаєте якісний, зручний і стильний велосипед - ми пропонуємо купити недорого ровер для жінок на Westvelo. Щоб обрати відповідний варіант, ми радимо керуватись досвідом, стилем їзди і особливостями місцевості. 

У нас можливо замовити ровери для жінок як у роздріб, так і гуртом. Жіночі велосипеди оптом - це завжди вдале рішення для розширення асортименту свого магазину, адже кожна жінка, яка полюбляє велопоїздки, бажає знайти ідеальний ровер для себе. 

Ми пропонуємо купити жіночий велосипед Київ і по всій Україні, а якщо ви проживаєте на Заході країни, то можете купити велосипед жіночий Львів, у Тернополі, Хмельницькому з доставленням нашим транспортом. 

Замовляйте топові жіночі ровери для власних потреб чи для бізнесу - нашими велотоварами провідних виробників ви неодмінно залишитесь задоволені!

keyboard_arrow_up