Вибір найкращого дитячого самоката для вашої дитини

24 травня 2023

Чудово, якщо батьки вирішили придбати дитячий самокат, а щоб зробити правильний вибір транспорту, спеціалісти постачальника велотоварів Westvelo готові надати корисні рекомендації. Під час підбору гарної моделі варто враховувати вікові особливості конкретної дитини. Сьогодні існує великий вибір різноманітних видів такого транспорту — дитячі самокати для найменших, варіанти з регулюванням висоти керма, адже діти швидко ростуть, моделі екстремального типу та інші. Безумовно, починати освоювати катання варто з простих безпечних самокатів.

дитячі самокати вествело

Які самокати для дітей в магазині Вествело краще вибрати для вашої дитини

Умовно розділити дитячі самокати можна на два основні види: триколісні та двоколісні моделі. Перший варіант частіше не має конструкції для складання, адже виконаний за простою схемою для комфортного користування найменшими дітьми. Двоколісні самокати для дітей можуть мати механізми для складання, такі моделі підходять для досвідчених дітей чи підлітків. Вони, як правило, важать більше, виробляються з металевих елементів та оснащуються невеликими за розміром колесами, які гарантують можливість доволі швидко рухатись.

Користуватися моделями з механізмами для складання зручно, проте за такими самокатами дитячими двоколісними потрібен більш ретельний догляд. Для початківців 3-4 років (хоча можна навчатися й раніше — все залежить від дитини) краще купувати самокат дитячий триколісний — подібний транспорт стійкий, надійний, гарантує підвищену безпеку. До того ж такий варіант може оснащуватися ручкою для керування батьками.

купити самокат дитячий west velo

Наголошуємо, що під час вибору першого транспорту варто приділяти увагу кожному з аспектів, а тому якнайуважніше ознайомтеся з кожним з них:

  1. Розмір самоката двоколісного дитячого та моделей з 3 колесами має відповідати росту дитині, тобто бути комфортним під час катання.
  2. Матеріал кожної деталі повинен бути надійним, міцним, відповідним призначенню конкретного елементу.
  3. Загалом варто перевіряти якість всієї конструкції моделі, що сподобалась, а купити дуже добротний дитячий самокат недорого завжди можна в магазині Вествело.
  4. Уважно перевірте, чи відповідає висота керма росту дитини — ідеально, якщо кермо трохи нижче, ніж лінія талії. Слідкуйте за положенням та змінюйте висоту, якщо ви замовите модель з керуванням керма.
  5. Дуже важлива деталь — гальмо. Наявність гальмівної системи забезпечує високий рівень безпеки та привчає дитину до контролю. Звичайно, для малечі можна замовити якісні дитячі самокати з гальмом на кермі, а надалі — купити модель з класичним гальмом на задньому колесі.

Для підвищення безпеки корисно заздалегідь придбати елементи захисту — шолом, наколінники, налокітники. Подібні деталі допоможуть не боятися падіння та уникати забоїв, подряпин та інших травм. Дізнатися, скільки коштує така система захисту та яка ціна самоката в Україні найкраща, ви можете на зручному сайті westvelo.com.ua.

 

Магазин Westvelo — краще місце, де кожен може купити дитячий самокат недорого й зручно

Гарна модель нового транспорту в магазині самокатів ВестВело стане ідеальним подарунком для вашої дитини. Наші спеціалісти не рекомендують нехтувати порадами стосовно вибору моделей відповідно до віку, росту та безпеки дітей. Скористайтеся нашими рекомендаціями, завдяки яким ви можете безпомилково купити самокат дитячий гарної якості. Асортимент Вествело гарантує, що кожен знайде найкращу модель, а якщо вам потрібна додаткова допомога, просто звертайтеся до наших менеджерів. Сучасні самокати дитячі, ціна яких в нашому магазині вас потішить, є дуже корисним транспортом для малят, адже катання на свіжому повітрі корисно для здоров’я дитини.

keyboard_arrow_up