Трюкові самокати: чому вони так популярні серед молоді?

21 березня 2023

Ви, мабуть, не знаєте, але вважають, що вперше самокат з’явився у 18 сторіччі в Німеччині. Звісно, виглядали вони трохи інакше, ніж сучасні моделі, яких, до речі, багато видів. Найцікавіші з них та дуже популярні — трюкові самокати. Це окрема категорія двоколісного транспорту малої ваги з міцних надійних сплавів. Завдяки своїм особливостям подібні моделі сильно відрізняються від класичного розуміння дитячого двоколісного коника. Самокати трюкові — вже справжній спортивний вид, який дає змогу розвивати власні фізичні спроможності користувачів.

самокати трюкові west velo

Чому трюкові самокати купити хочуть буквально всі підлітки: цікава інформація від Вествело

Саме серед молоді кікскутери (так називають зазначений тип транспорту) сьогодні дуже популярні. А пов’язується це з крутими технічними характеристиками. По перше, це високоякісні сталь та алюмінієві сплави, які також застосовуються для виробництва авіаційних складових. Проте трюкові самокати купити можна без проблем, особливо широкий вибір пропонує магазин самокатів ВестВело.

Наступна особливість — міцна проста конструкція та відмінний зв’язок з широким кермом. Невеликі та надійні колеса, якісне гальмо, відсутність механізму складання та будь-яких зайвих елементів гарантують надійність керування, безпечність та гарне зчеплення. А головне — самокати для трюків витримають будь-які удари, адже саме для стрибків та агресивного стилю їзди вони й створені.

Паркур, скейтбординг, трюки на BMX — улюблені та навіть серйозні (адже це реальний спорт) розваги молоді, а сьогодні завдяки доступності та великому асортименту до них приєднується їзда на кікскутерах. З метою швидко навчитися кількох трюків актуально купити трюкові самокати. А правильно зробити вибір допоможе WestVelo. Звертайте увагу на важливі характеристики:купити самокат для трюків вествело

  1. застосування зносостійких матеріалів;
  2. надійна міцність та відмінна маневровість;
  3. зменшена відстань між жорсткими та легкими колесами з діаметром 10-12 см;
  4. якісна компресія типу ICS, SCS або HIC і IHC — дивіться на хомут та кількість болтів;
  5. наявність шкурки на деці;
  6. кермо з гріпсами та бажано — з заглушками;
  7. мала вага та відповідна якості ціна трюкового самоката.

До речі, купити самокат для трюків можна за кращою вартістю в інтернет-магазині Вествело, де кожному клієнту завжди допоможуть розібратися в тонкощах та зробити правильний вибір.

Отже, технічні особливості та висока якість гарантують не лише можливості розвиватися фізично, перебуваючи при тому на свіжому повітрі в компанії друзів, а ще й безпеку завдяки продуманій конструкції. Саме тому дорогі та дешеві самокати для трюків сьогодні дуже популярні серед підлітків та молоді.

Проте постачальник велозапчастин Westvelo не рекомендує економити на покупці такого типу транспорту! Варто розуміти, що безпека ґрунтується на високій якості матеріалів та правильних технічних характеристиках. А ще кікскутери — це незвичайні емоції!

 

Корисний екстрим: трюковий самокат для підлітків в магазині WestVelo

трюкові самокати купити westvelo

 

Інтернет-магазин Вествело — надійний прямий постачальник якісних перевірених велотоварів, запчастин та аксесуарів. Каталог містить великий асортимент продукції для дітей та дорослих. Тут можна зручно вибрати трюковий самокат для підлітків та замовити доставку до вашого міста в Україні. Якщо ви хочете дізнатись, скільки коштує трюковий самокат, ласкаво просимо до сайту westvelo.com.ua. За вашою потребою можна звернутись до досвідчених консультантів, які надають докладну інформацію та допоможуть зробити правильний вибір. Якщо ви дійсно хочете купити спортивний самокат та не переплачувати — виберіть Вествело.

keyboard_arrow_up