Трюкові самокати для дітей та підлітків: поради батькам щодо вибору та безпеки використання

19 квітня 2023

трюковий самокат для підлітків вествело

Сьогодні трюковий самокат для підлітків все більш популярний, сучасні моделі для виконання стрибків та різноманітних трюків розповсюджуються неймовірно швидко. Катання на кікскутерах не лише корисне активне дозвілля, це ще й спорт, який має риси екстремальності. Саме тому варто дотримуватись під час їзди на самокаті для трюків правил безпеки, а під час безпосередньо виробу такого транспорту краще звертати увагу на виключно якісні моделі з надійних міцних матеріалів від перевірених виробників. Це, до речі, зручніше зробити в інтернет-магазині самокатів трюкових та інших видів — у досвідченого постачальника велотоварів Вествело. Саме тут можна замовити додаткові елементи захисту — шоломи, наколінники. А великий асортимент транспорту за кращими цінами сподобається і батькам, і дітям.

 

Як правильно підібрати та купити самокат для трюків: поради від Westvelo

Дитина, яка вже влюбилася в самокати для трюків, звертає увагу на деякі особливості такого транспорту та дивиться на зовнішність, адже кожен хоче мати красиву модель. Проте батькам варто вибирати кікскутер уважніше. Щоб купити самокат для трюків правильно, скористайтеся порадами від фахівців веломагазину Вествело:

купити самокат трюковий для дітей westvelo

  1. Вікові обмеження. Для дитини без досвіду не варто купувати кікскутери. Подібні моделі підходять лише для впевнених користувачів звичайних самокатів. Не рекомендується купувати трюкові самокати для дітей молодше 7 років.
  2. Розмір та вага моделі. Найкращий варіант — самокат до 3 кг. Він має бути зробленим з міцних та легких матеріалів. Його розмір — відповідати зросту дитини, а ширина керма залежить від стилю їзди.
  3. Матеріали та конструкція. Якщо ви не знаєте, як вибрати самокат дитині, просто врахуйте, яке навантаження має витримати такий транспорт під час активного користування. Уявіть собі постійні кидання, стрибки, вібрації. Саме тому деталі самокатів виробляють з міцних алюмінієвих сплавів, хроммолібдену, титану. Конструкція дуже проста та надійна, не містить зайвих деталей, які заважають виконувати трюки та збільшують вагу транспорту.
  4. Який самокат купити дитині по висоті керма та характеристикам платформи? По перше, для початківців вибирають моделі з висотою керма на рівні (чи трохи нижче) талії. По друге, широка та довга дека гарантують безпеку для новачків, проте — збільшує вагу моделі. Тому досвідчена людина знає, як вибрати дитячий самокат за розміром платформи: чим вона менша, тим зручніше виконувати стрибки.

самокат для трюків вест вело

А про складні характеристики кікскутерів завжди можна дізнатися у консультантів постачальника самокатів Westvelo. Вони обов’язково розкажуть про особливості вилки, гальм, хомути, пеги й шкурки та допоможуть зробити правильний вибір. Кожна деталь має значення, але додаткова безпека бентежить батьків особливо:

  • купіть корисне спорядження — шоломи, елементи захисту рук та ніг;
  • ознайомте дитину з базовими правилами дорожнього руху;
  • порадьте починати з простих кроків — без виконання трюків на початковому етапі.

Тепер ви володієте основною інформацією про те, як правильно купити самокат трюковий для дітей та без яких умов не обійтися. Усі корисні відомості ви завжди можете отримати від досвідчених консультантів westvelo.com.ua: вони запропонують якісні моделі та надійні елементи захисту для вашої дитини та допоможуть заощадити бюджет.

 

Магазин трюкових самокатів Вествело — найбільший асортимент та гарні ціни

Якщо ви впевнені в бажанні купити трюкові самокати, як вибрати модель для дитини ви теж розумієте, зверніть увагу на вибір сучасних якісних моделей кікскутерів на сайті Вествело. Це магазин трюкових самокатів, велосипедів, запчастин та аксесуарів.

Гарна репутація, розумні ціни, пропозиції для гуртовиків та великий асортимент товарів — переваги постачальника. Досвідчені фахівці магазину завжди допоможуть зробити ідеальний вибір кікскутерів відповідно віку, досвіду та інтересам вашої дитини. Наш склад самокатів містить виключно якісну продукцію від перевірених виробників.

keyboard_arrow_up