ТОП комплектуючі до велосипедів які варто купити оптом перед новим велосезоном. Добірка від WestVelo

Перед початком весняного велосезону вам слід наповнити асортимент свого веломаркету чи майстерні відповідними запчастинами. До їх вибору варто віднестись відповідально, адже від цього залежить попит на комплектуючі до велосипедів і задоволеність ними клієнтів. Враховуйте актуальність велозапчастин на ринку, а також звертайте увагу на їх функціонал і призначення. У цій статті ми підготували для вас найнеобхідніші велозапчастини, оптом замовити які варто першочергово для весняного велосезону. Зверніть увагу на наш спецмагазин запчастин велосипедів  Вествело, де представлений широкий їх асортимент.

Купити велозапчастини оптом недорого  в інтернет-магазині WestVelo

icons_livo

Що важливо враховувати перед тим, як велозапчастини купити оптом для весняного велосезону?

icons_pravo

Обираючи у веломайстерню чи магазин товари для велосипедів оптом, ми рекомендуємо вам враховувати певні моменти.

Сезонність

Найактуальніше ті велозапчастини купити оптом, які відповідають конкретному сезону. При підготовці ровера до весняного велосезону знадобляться як основні запчастини, наприклад, гальмівна система, рульове управління, перекидки швидкостей, так і додаткові: спиці, сідла та інші важливі елементи велосипеда.

Масштабність вашого велобізнесу

Будучи власником веломайстерні, у вашому арсеналі повинні бути найрізноманітніші велозапчастини. Коли ви маєте невеликий веломаркет, тоді найкраще обирати найважливіші комплектуючі для велосипеда оптом. Власникам великих магазинів варто пропонувати товари різних категорій широкого цінового сегмента: найкраще, щоб в наявності були дорожчі та дешеві велозапчастини, щоб кожен зміг обрати відповідні під свій бюджет.

Репутація постачальника

Успіх велобізнесу та число клієнтів залежать від того, з ким ви ведете співпрацю. Знайдіть надійного постачальника, який дає змогу замовити запчастини до велосипеда різних типів і цінового сегмента. Також важливо, аби він відповідально відносився до термінів відправлення та доставлення замовлення. Найкраще купувати запчастини для велосипеда оптом там, де надаються вигідні знижки і гарантується повний клієнтський супровід.

icons_livo

Найважливіші комплектуючі до велосипедів для весняного велосезону. Чому варто саме ці замовити запчастини до велосипеда першочергово?

icons_pravo

З настанням нового велосезону вам слід першочергово придбати такі товари для велосипедів оптом:

  1. Гальмівну систему. Від її технічних характеристик залежить безпека ваша і інших учасників дорожнього руху. Коли вона працює справно, ви повністю контролюєте процес кермування ровером. Для веломаркету чи веломайстерні ми радимо придбати різні види гальм: обідні, дискові та гідравлічні. Також не забувайте про наявність в  асортименті тримачів для гальмівних колодок, гальмівних тросиків і самих колодок.
  2. Велопедалі. Від їх якості залежить зручність керування велосипедом. Чим більший вибір педалей - тим краще для вашого велобізнесу, адже вони підбираються залежно від типу ровера: гірського, міського, спортивного, шосейного. Також обирайте різні за формою та матеріалами виготовлення велопедалі.
  3. Ланцюги. Обирайте їх залежно від типорозміру ланок, які найчастіше бувають: 11 мм - для швидкісних роверів, 8 мм - дитячих, 6.5 мм -  дорослих, 5.5 мм - спортивних. Ланцюг до велосипеда має бути міцним, стійким до зношування та появи корозії.
  4. Сідла. Від їх форми та структури залежить комфорт велосипедиста. Щоб купити сідло на велосипед, враховуйте тип ровера та стиль їзди своїх клієнтів. Сідла бувають вузькими та широкими, м'якими, середньої жорсткості та жорсткими.

Купити педалі для велосипедів оптом в постачальника ВестВело

Перед тим, як замовити запчастини до велосипеда, вам слід поцікавитись виробником і його репутацією. На велотоварах не варто економити, адже від їх функцій і якості залежить безпека велосипедиста.

icons_livo

Купити велозапчастини оптом ми пропонуємо у спеціалізованому інтернет-магазині WestVelo

icons_pravo

У цій статті вказані лише найнеобхідніші велозапчастини оптом, проте існують і інші, які теж відіграють важливу роль у безпеці та комфорті велосипедиста. Якщо ви шукаєте якісні запчастини для велосипедів в Києві у широкому асортименті, оберіть наш інтернет-магазин WESTVELO. В онлайн-каталозі представлені різноманітні велозапчасти оптом від інтернет-магазину WestVelo. Завдяки тому, що ми працюємо без посередників з перевіреними брендами та дилерами, відмінну якість вело товарів гарантуємо.

 

 

Велозапчастини у Львів, Тернопіль, Хмельницький і інші регіони на Заході України доставляються нашим власним транспортом, а у інші міста - кур'єрською службою Нова пошта. Якщо вам потрібні запчастини до велосипедів у Івано-Франківськ і інші куточки України, ми радимо спочатку визначитися з асортиментом. Купити велозапчастини оптом в Україні ще не було так просто - заповніть невелику анкету, а для ще більшої зручності створіть онлайн-кабінет, що дозволяє відстежувати кожен етап вашого замовлення.

Обирайте найнеобхідніші деталі до роверів зараз, якщо хочете запропонувати клієнтам великий вибір якісних товарів до весняного велосезону.

keyboard_arrow_up