Топ-3 найпопулярніших моделі дитячих самокатів в магазині Вествело

20 червня 2023

Який же вид транспорту вибирають сьогодні діти, якщо це не самокати! Катання на них дарує позитивні емоції, загальне задоволення, багато радості, але ж воно й корисне: самокати для дітей потрібні як джерело розвитку фізичного здоров’я, як засіб для розвитку координації рухів та моторики, уваги та самостійності.

Цікаво, які ж моделі сьогодні вважаються найпопулярнішими та чому. Нумо дізнаємося про ТОП 3 крутих моделей для дітей!

самокати для дітей купити Вест вело

Що частіше купують батьки: самокат дитячий триколісний чи двоколісний та зручна модель з ручкою

Як вже зрозуміло з підзаголовка нашої статті, сьогодні дуже актуальними вважаються такі моделі: самокат дитячий триколісний, двоколісний та зручна для додаткового керування модель дитячого самоката з батьківською ручкою. Щоб зрозуміти вибір дорослих (та й дітей, звісно), варто окремо описати кожен з варіантів, але спочатку нагадаємо, що постачальник велосипедів Westvelo пропонує великий асортимент. Тобто у нас можна вибрати дуже різні моделі від ретельно відібраних виробників. Кожен клієнт має право обирати те, що цікаво йому та його дітям, а тому ми пропонуємо можливість вибрати будь-яку модель дитячого самоката, ціна якого завжди залишається дуже комфортною.

Отже, повернемось до нашого ТОП. Представляємо найпопулярніші моделі та їхні особливості:

скільки коштують самокати для дітей Westvelo

  1. Самокат дитячий триколісний від бренду BEST SCOOTER моделі MAXI L з яскравими колесами та гарною декою з цікавим малюнком і спеціальним покриттям проти ковзання. Рама та кермо виготовлено з надійного та легкого алюмінію, дека — з міцного пластику, колеса поліуретанові. Колеса, до речі, розраховані так, що кататися легко навіть маленькій дитині 3-4 років, проте розсувне кермо гарантує можливість використовувати подібні самокати для хлопчиків (за стилем модель личить більше саме Їм) ще кілька років.
  2. Самокат дитячий двоколісний від бренду SKYPER моделі NL-14792 — ідеальне рішення для досвідчених дітей, які вже гарно тримають рівновагу та готові кататися самостійно. Модель відрізняє міцна конструкція, збільшений розмір коліс, наявність ручного гальма, корисної підніжки. Можна купити самокат для дітей цієї моделі для дівчат та хлопців від 7 років, але й цікаво, що транспорт витримує навантаження до 70 кг.
  3. Гарний та комфортний дитячий самокат з батьківською ручкою від виробника BEST SCOOTER з привабливим абстрактним малюнком сидіння та деки. Модель має кошик, спинку та стане ідеальним вибором для комфорту дітей та батьків. Це каталка, яка водночас поступово знайомитиме малечу з особливостями керування.

Кожна модель — найкращий представник транспорту для конкретної вікової категорії. Проте в асортименті Вествело завжди є й інші самокати для дівчат та хлопців, маленьких дітей та підлітків. Ми гарантуємо, що кожен клієнт матиме змогу вибрати ідеальний самокат дитячий, купити який зручно онлайн. Наші консультанти завжди готові допомогти визначитися в тому, який саме транспорт підійде для вашої дитини. Просто зв’яжіться з менеджерами Westvelo, щоб отримати детальну консультацію чи корисну пораду від них. Досвідчені фахівці завжди поруч з клієнтами, яким потрібна допомога у виборі самокатів дитячих з великими колесами, додатковим гальмом чи корисними аксесуарами в комплектації.

Скільки коштують самокати для дітей в магазині West Velo?

Ми ретельно перевіряємо кожну модель з нашого асортименту, а тому всі самокати Вествело надійні, якісні, служать довго та відповідають очікуванням клієнтів. А якщо ви запитуєте, скільки коштують самокати для дітей по нашому каталогу, ми готові здивувати вас найкомфортнішими в Україні цінами. Ми прагнемо дарувати кожному можливість купувати все бажане та зилишатися задоволеними. Переходьте за посиланням westvelo.com.ua та робіть свій вдалий вибір!

keyboard_arrow_up