Самокати для трюків від Вествело: чим вони відрізняються від звичайних самокатів

20 березня 2023

Ще кілька років тому, ви, мабуть, і не чули про трюкові самокати, але сьогодні цей вид транспорту набув велику популярність. Це пов’язано з особливими характеристиками кікскутерів (як їх іще називають), чудовими можливостями робити цікаві трюки та з трендовим стилем сучасної молоді.

 

Корисна та цікава інформація від Ветсвело для всіх, хто хоче купити самокат для трюків

трюкові самокати  вествело

Якщо вас захоплює, як молодь робить неймовірні «штуки» за допомогою зазначеного транспорта, напевно ви починаєте гадати, чи не варто купити самокат для трюків особисто й вам. Це гарне рішення! Адже відповідний вид дозвілля наближається до виду спорту, тобто тренування за допомогою кікскутерів позитивно впливають на фізичний розвиток. Саме тому інтернет-магазин Westvelo пропонує докладну інформацію, щоб ви якомога більше дізналися про цей транспорт.

Самокат для трюків має просту конструкцію без зайвих елементів та аксесуарів на відміну від звичайних моделей. Його виробляють з найміцніших сплавів, які також — ось цікаво — застосовуються в авіації. Надійність та мала вага гарантують відмінний результат та безпечність під час тренувань.

 

Варто підкреслити більшість найголовніших особливостей та відмінностей самокатів для трюків:

самокат для трюків westvelo

  1. Кікскутер дає можливість вивчити кілька трюків буквально за десять хвилин, а загальна кількість ймовірних — не обмежена.
  2. Трюковий самокат для дорослих та дітей — це надійна конструкція, яка витримує удари, падіння та стрибки з висоти. Це гарантовано застосуванню спеціальних сплавів алюмінію та високоякісної сталі, варто додати, що колеса також дуже міцні та мають малу вагу.
  3. Охочим купити спортивний самокат та вдосконалити його можливості Вествело пропонує додатково вибрати та замовити спеціальні трубки — пеги, які встановлюються на осі, а це дозволяє робити ще більше певних трюків.
  4. Чудовий зв’язок з кермом та надійні гальма — важливі складові трюкових самокатів.
  5. Залежно від типу дисків існує два основних напрями катання: м’які — для їзди з кращим зчепленням та жорсткі — для агресивного стилю.
  6. Під час бажання купити трюкові самокати ви побачите, що всі кікскутери мають широке кермо — воно створене для надійності керування, стійкості, це також зручно для людей високого росту.

Саме завдяки таким характеристикам кожен охочий може робити неймовірні стрибки та почати кататися навіть зі сходів на самокатах для трюків, купити які можна для дитини, підлітка чи дорослої людини — обмежень не існує! Класичні моделі не створені для агресивної їзди, вони можуть складатися під час їзди, мають більшу вагу та просто не витримують такого стилю.

 

Вибрати правильно спортивні самокати завжди можна в магазині Westvelo

купити самокат для трюків вест вело

Ви вже спалахнули бажанням вибрати власні спортивні самокати, а найкращий постачальник велотоварів westvelo.com.ua вже готовий запропонувати сучасні якісні моделі. Каталог відкриває цілий світ кікскутерів за кращими в Україні цінами та можливістю вибрати моделі на свій смак. А якщо вам потрібна додаткова інформація чи допомога під час вибору, звертайтеся до консультантів Вествело. Вони порадять трюкові самокати, купити які варто саме вам.

Westvelo — це великий вибір та приємне обслуговування. Магазин є прямим постачальником велотоварів. Тут можна замовити з доставкою не лише самокати трюкові, а й купити додаткові елементи та змінні запчастини. В такий спосіб можна удосконалити власну модель та мати змогу доглядати за нею коли потрібно.

keyboard_arrow_up