Підлітковий велосипед: Як зробити правильний вибір для безпечного та комфортного катання?

17 березня 2023

велосипед підлітковий вествело

 

Користуватися дитячим ровером просто, доглядати за ним майже не треба, але дитина виростає — наступає час вибрати підлітковий велосипед. А це досить складне завдання, адже існує багато різновидів роверів для підлітків залежно від характеру, стилю їзди, призначення. Сучасний велосипед підлітковий — модель майже доросла: вона має серйозні характеристики та відповідну комплектацію. Який ровер вибрати, підкаже інтернет-магазин велосипедів Westvelo.

 

 

Велосипеди для підлітків: який вид і чому підходить вашій дитині — рекомендації Вествело

Якщо ваші діти добре розуміють, як саме вони хочуть та будуть кататися, скористайтеся їхніми побажаннями під час пошуку нового ровера. Проте ви можете й допомогти дитині вибрати транспорт, а також самостійно підібрати велосипеди для підлітків. Все залежить від виду ровера за призначенням, адже існують моделі для простої їзди та різноманітні спортивні варіанти, зокрема для умов бездоріжжя та катання по складній місцевості.

Ваш надійний постачальник велотоварів Вествело радий надати корисну інформацію та розповідає про сучасні види велосипедів на 10, 12 років чи для більш дорослих дітей:

велосипеди для підлітків westvelo

  1. Міські ровери — моделі для повсякденних поїздок містом, велопрогулянок по асфальтованій чи іншій рівній місцевості. Конструкція проста, комплектація залежить від власних побажань користувача. В магазині Вествело можна вибрати додаткові аксесуари, що удосконалить підлітковий ровер.
  2. BMX — спортивні велосипеди для підлітків з міцною рамою, маленькими колесами та широким кермом. Вони розроблені для їзди та виконання велотрюків. Це чудовий варіант для зацікавлених підлітків, який гарантує задоволення та позитивно впливає на фізичний розвиток дитини.
  3. Двопідвісні спортивні велосипеди для хлопців та дівчат — вид гірських роверів з подвійною амортизацією. Ідеальне рішення для їзди по складній місцевості. Подібні ровери гарантують зручність керування незалежно від умов. Вони також поглинають вібрації під час їзди по пагорбах.
  4. Хардтейл — варіант, коли треба купити велосипед для підлітка для їзди по помірному бездоріжжю та рівній місцевості. Це гірський вид ровера з жорсткою задньою частиною та амортизованою вилкою, що добре підходить для більш комфортного та швидкого катання по місту та лісових стежках. Рішення для всіх, хто бажає вибрати спортивну модель, але й купити велосипед для підлітка недорого.
  5. Ригідні моделі взагалі не мають амортизації. Це легкий недорогий транспорт з чудовими ходовими якостями, він дозволяє швидко їздити по шосейній дорозі.

Будь-який з видів треба вибрати відповідно росту підлітка. Для дітей від 125 до 145 см рекомендовано підібрати правильний розмір рами. Існує кілька варіантів:

  • 11 — для підлітків з ростом від 125 до 137 см;
  • 12,5 — відповідно від 128 до 140 см;
  • 13 — для всіх у середньому до 142 см;
  • 14 — приблизно від 135 до 145 см росту дитини.

Головне правило — спортивний велосипед для дівчинки та хлопця має бути комфортним під час їзди: дитина вільно дістає до керма та педалей.

Рекомендований Вест вело розмір колеса — 24 дюйми. Тип гальм залежить від побажань дитини та особливостей виду ровера. Кількість швидкостей — від 1 до 21. Рама має бути якісною та зробленою зі сталі або алюмінію.

Якщо врахувати всі перелічені параметри та характеристики, а також побажання та інтереси дітей, вибрати та купити велосипед підлітковий просто.

 

Не впевнені, що знаєте як вибрати велосипед для підлітка — допоможуть консультанти Westvelo

купити велосипед підлітковий вествело

Інтернет-магазин westvelo.com.ua пропонує повний каталог роверів для ваших дітей. Тут можна знайти хардтейли та міські моделі, або замовити двопідвіси та ригідні велосипеди. Якщо дитина мріє вчитися робити трюки — BMX стане правильним рішенням. А консультанти магазину не просто знають, як вибрати велосипед для підлітка: вони надають важливу інформацію та пропонують найкращі моделі за вашими побажаннями.

Вествело — це також багатий асортимент запчастин, аксесуарів та інструментів. Тут завжди можна замовити якісні товари для догляду за ровером, ціни на все дуже приємні. Магазин пропонує вигідне співробітництво, гарантує швидку надійну доставку та високий рівень обслуговування. Завдяки Westvelo здійснюються мрії кожного підлітка!

keyboard_arrow_up