Підлітковий велосипед: як вибрати ідеальну модель для вашої дитини?

17 березня 2023

Якщо ваша дитина обожнює велопрогулянки, але старий маленький ровер вже не підходить, треба придбати підлітковий велосипед. Це перехідний тип від дитячого до дорослого. За особливостями деталей та загальними характеристиками такий транспорт вважається повноцінною моделлю, його головна функція — задовольняти відповідні зросту підлітків потреби, а відмінність — менший розмір в порівнянні з дорослим ровером.

велосипеди підліткові вествело

Як без помилки вибрати та вдало купити підлітковий велосипед: поради Вествело

Дуже важливо правильно підібрати та купити підлітковий велосипед, адже лише найкраща для вашої дитини модель гарантує зручність ровера під час користування. Спеціально для вас інтернет-магазин велосипедів West velo пропонує докладну інформацію про те, як зробити правильний вибір:

підлітковий велосипед westvelo

  1. розмір коліс — це стандартні 24 дюйми;
  2. найкращі матеріали рами — алюміній або сталь;
  3. тип вилки може бути як ригідним чи амортизованим — тут все залежить від особливостей місцевості та різновиду стилю їзди;
  4. можна вибрати одношвидкісний підлітковий велосипед, але й наявність до 21 швидкості для дитини такого віку також підійде;
  5. тип гальм має бути зручним для конкретного підлітка — ручний, ножний.

А головна умова — ріст дитини, велосипеди підліткові підходять для всіх від 125 до 145 см. Від росту ж залежить відповідне правило вибору спортивних велосипедів для хлопців та дівчат — розмір рами майбутнього двоколісного транспорту:

  • до 137 см — 11 розмір рами;
  • 128-140 см — 12,5;
  • від 130 до 142 см — 13;
  • 135-145 см — 14 розмір.

Різноманіття комплектації дозволяє удосконалити велосипед підлітковий для дівчинки та хлопця, але кількість аксесуарів впливає на ціну ровера: виберіть варіант, який відповідає вашому бюджету. А магазин Вествело задовольняє усі потреби, зокрема й побажання вашої дитини за стилем та дизайном.

 

5 причин купити спортивний велосипед для підлітка в магазині Westvelo

Завдяки вищезазначеній інформації батьки можуть самостійно вибрати спортивний велосипед для підлітка, а зробити це ліпше у найкращого постачальника велозапчастин — Вествело пропонує свій зручний каталог та має значні переваги:купити підлітковий велосипед

  1. широкий асортимент роверів усіх видів;
  2. велику кількість аксесуарів і запчастин;
  3. низькі ціни на сучасний якісний товар;
  4. зручні умови оплати замовлень;
  5. швидку надійну доставку по Україні.

Магазин пропонує купити велосипед для підлітка недорого та вибрати комплектувальні для захисту під час їзди, розхідні матеріали та продукцію для догляду за ровером. Також веломагазин Westvelo — надійний постачальник товарів для гуртовиків, адже тут найвигідніші ціни для клієнтів такого типу.

 

Ласкаво просимо: найкращі підліткові велосипеди в магазині Вествело

Постачальник westvelo.com.ua радий бачити нових клієнтів та запрошує усіх ознайомитися з каталогом інтернет-магазину. Саме тут кожен може вибрати найкращі підліткові велосипеди, а ще, мабуть, підібрати дорослу модель, адже разом кататися веселіше.

Всім охочим замовити ровер для підлітка Вествело пропонує корисну та якісну допомогу консультантів. Вони уважно вислухають побажання клієнтів та запропонують найкращі моделі. Завдяки сучасному сервісу та приємним комунікаціям купити підростковий велосипед просто та зручно.

keyboard_arrow_up