Підбираємо оптимальну модель дитячого велокрісла за вашими потребами

5 вересня 2023

Сучасні українські родини з дітьми все активніше проводять свій час, катаючись на велосипедах разом з малечею, для чого батьки купують дитячі велокрісла. Подібні елементи легко кріпити, вони гарантують високий ступінь безпеки для дитини. 

велокрісло дитяче вест вело гол

Як вибрати велокрісла для дітей в магазині Вествело

Першочергове призначення велокрісла для дітей — надійна безпека під час подорожі на роверах разом з батьками. Проте у таких аксесуарів є кілька додаткових функцій: можливість дарувати дитині задоволення від спільних поїздок, корисний та цікавий досвід для малечі, комфорт і навіть дитячий відпочинок під час подорожей. 

Проте не кожна модель забезпечує всі перелічені аспекти крім безпеки. Існують різні види крісла на велосипед для дитини:

крісло велосипедне

  1. Передні моделі — вони цікаві, адже дарують гарний огляд наймолодшим дітям, проте рівень безпеки в них невисокий, у батьків може виникати дискомфорт керування. Однак розповсюдженість такого виду дитячого крісла для велосипеда, ціна якого низька й приваблива, підтверджує їх якість та достатню надійність. 
  2. Дитяче крісло для велосипеда, що встановлюється на раму ровера. Варіант для дитини, яка впевнено сидить, в чому переконані батьки. Також розповсюджений вид, проте не найзручніший, але гарний і цікавий для дітей. 
  3. Заднє крісло для велосипеда дитяче — ідеальне рішення для забезпечення безпеки дитини. В такому кріслі малеча може поспати, всі кріплення й ремені надійно тримають хлопців та дівчат. Найпоширеніша модель, особливо — заднє крісло дитяче для велосипеда, яке встановлюється на підсідельну трубу (а не на багажник): йому властива гарна амортизація. 

Лише батьки вирішують, які велокрісла дитячі краще вибрати, але ми можемо трохи допомогти вам з’ясувати, яка модель підійде в конкретному випадку:

  • коли вам треба впевнено керувати без відчуття дискомфорту, краще купуйте задні моделі;
  • якщо ви катаєтеся на невеликі відстані по рівній місцевості, подаруйте дитині можливість розглядати навколишню красу і замовте модель на раму або кермо (врахуйте вагу, вона має бути менше ніж 15 кг);
  • для всіх, хто активно їздить по складному ландшафту разом із дітьми, краще обирати заднє крісло на велосипед для дитини, недорого це можна зробити безпосередньо по нашому каталогу — веломагазин Westvelo пропонує всі види. 

Вага дитини, ступінь захисту від падіння, мета й стиль поїздки — все це впливає на вибір. Хтось купує дитячі велокрісла на раму, іншим зручніше моделі на багажник. Наша ж ціль — забезпечити клієнтів гарним асортиментом.

Комфортно купити дитяче крісло для велосипеда з доставленням в магазині Westvelo

В магазині westvelo.com.ua ви можете вибрати задні та передні велокрісла, купити які зручніше онлайн з доставленням — таким чином у вас залишається більше часу побути разом із дітьми. Ми рекомендуємо уважно вибирати моделі за видом та особливостями спеціальних кріплень, враховуючи вид ваших роверів. Ви можете дуже вигідно купити дитяче крісло для велосипеда на сайті нашого магазину, адже ми підтримуємо комфортну цінову політику, проте гарантуємо високу якість продукції: ми ретельно відбираємо товари від перевірених брендів. 

Дитячі крісла та велосипеди Вествело — це гарантована якість, впевненість, безпека та море позитивних емоцій. 

keyboard_arrow_up