Перший дитячий велосипед - з педалями vs без педалей: які переваги та недоліки кожного типу?

19 травня 2023

дитячий велосипед з ручкою west velo

 

З метою правильного розвитку дитини корисно застосовувати різноманітні фізичні вправи, а однією з найцікавіших активностей для дітей традиційно вважається їзда на велосипедах. Катання на цьому транспорті поєднує розвиток м’язів і зміцнення кісток, а також розвиток рівноваги та координації рухів разом з корисним задоволенням, так само важливим для дітей. Для батьків актуальним питанням залишається лише те, яким має бути перший дитячий велосипед. Сьогодні можна замовити для дитини моделі з педалями та без педалей, а щоб допомогти батькам зробити вибір, пропонуємо визначитися з перевагами та недоліками зазначених видів транспорту.

 

 

Актуальне питання: купити велобіг дитячий або вибрати як перший транспорт велосипед — поради Вествело

Безумовно, чітко сказати, мовляв, саме велосипед є ідеальним рішенням або краще купити велобіг дитячий, без гарного розбору особливостей і характеристик таких видів транспорту неможливо. Адже не всі батьки знаються на тонкощах сучасних дитячих роверів. Якщо й для вас ця тема поки ще нова, розберімось у властивостях кожного транспорту. Спочатку варто описати, який можна підібрати перший дитячий велосипед з педалями:

дитячий велосипед купити вествело

  1. перші кроки навчання їзди на велосипедах починаються з вивчення рівноваги, саме тому виробники пропонують купувати дитячий велосипед з ручкою — подібні моделі гарантують додаткову безпеку, яку забезпечують батьки власноруч, керуючи ровером;
  2. для підвищення рівня безпеки вже давно існують велосипеди триколісні — дитячий транспорт таким чином має додаткову точку опору, що гарантує стійкість під час навчання;
  3. наявність педалей значно ускладнює навчання, адже малечі потрібно зрозуміти зв’язок таких елементів з колесами, проте такий процес безпосередньо має значний корисний вплив на загальний розвиток дитини;
  4. головним недоліком дитячого велосипеду, купити який сьогодні можна завдяки широкому асортименту на будь-який смак, є його вага: маленькі діти не впораються з транспортом самостійно.

Власне, саме тому й створено дитячий велосипед з ручкою, альтернативою якому може бути ровер з 3 чи двома додатковими бічними колесами. Подібні моделі є найбезпечнішими, вони можуть бути гарним прикладом першого транспорту. Проте ж існують чудові велобіги — маленькі й зручні ровери, що не мають педалей. В тому (і в меншій вазі) їх перевага:

  • навчатися кататися простіше — дитині потрібно просто відштовхуватися від поверхні ніжками;
  • наявність сідла й керма як у класичного ровера привчають до такого транспорту;
  • вага велобігів невелика, що дозволяє малечі впоратися з транспортом самостійно.

Проте недостатньо просто купити велосипед для дитини без педалей та відправити її на велопрогулянку — необхідно привчати керувати таким ровером, уважно стежити за навчанням та підстраховувати під час виконання перших кроків. Рекомендують починати зі звичайних дитячих роверів, ціни на які сьогодні дуже привабливі, особливо, в інтернет-магазин Westvelo. Хоча вибір транспорту залежить також від побажання дитини!

 

Перший велобіг чи дитячий велосипед купити краще в надійному магазині Westvelo

велосипед купити дитячий Вествело

Якщо у батьків виникає питання, який велосипед купити дитині, це добре, адже в такому випадку дорослі приділяють велику увагу вибору з метою якнайкраще подбати про безпеку й комфорт для власних дітей. Сьогодні можна вибрати дуже зручний дитячий велосипед, купити модель з педалями, додатковими колесами та ручкою для керування батьками, альтернативою ж може стати велобіг — у нього інший принцип керування, що може бути для вас перевагою.

Так чи інакше, вибір залежить від рішення дорослих та побажань малят, які мріють про свій перший велосипед. А вибирати транспорт краще в надійному магазині з комфортними цінами на всю продукцію. Підібрати та замовити сучасні дитячі ровери Вествело — гарне рішення, тут можна отримати корисну консультацію, а всі моделі постачальника велотоварів є перевіреними та якісними. Просто переходьте за посиланням на westvelo.com.ua та насолоджуйтеся можливістю зручно вибрати різні види дитячого велотранспорту.

keyboard_arrow_up