Основні типи резини для мотоколіс: види та розміри

15 січня 2024

Покришки на мотоцикл - важливі деталі, основною функцією яких є забезпечення надійного зчеплення з дорожнім покриттям. Щоб вони служили тривалий час і створювали максимально безпечні умови їзди, байкеру слід відповідально підійти до їхнього вибору. Потрібно, перш за все, враховувати тип байка, стиль їзди, тип дорожнього покриття та, звісно, сезонність. Розгляньмо, яку краще купити моторезину та на що звернути особливу увагу.

Які покришки на мотоцикл купити? Поради щодо їх вибору.

 

Вам може бути цікавоГотуйтесь до зимового сезону разом з Вествело та купуйте якісні санки для всієї сім'ї

 

Резина для мотоцикла - це баланс між надійністю та продуктивністю, безпека та впевненість у кожному маневрі. Щоб правильно вибрати мотопокришки, вам варто звертати увагу на:

  • Тип гуми. Вона буває діагональною та радіальною. Їх різниця полягає в тому, що в діагональній шині канавки розташовуються під кутом в напрямку центральної лінії, а в радіальній - йдуть від центру до бічних стінок. Радіальна резина на мото ідеально підходить для швидкої їзди, а діагональна - помірної в умовах міста.
  • Сезонність. Буває літня, зимова та всесезонна резина для мотоцикла. Літня гума гарантує надійне зчеплення з мокрою дорогою, а зимова, маючи глибокий протектор, забезпечує комфортну їзду по слизькому та засніженому покриттю. Що стосується всесезонних мотопокришок, то в них збережений баланс, підходять вони для помірних кліматичних умов.
  • Розміри. Щоб відповідну купити резину на мотоцикл, варто дізнатись, який діаметр коліс має байк. Розміри гуми визначаються шириною та співвідношенням висоти профілю резини до її ширини. Маркування також може додатково включати діаметр обода і індекс максимальної швидкості.
  • Стиль їзди та стан дорожнього покриття. Для бездоріжжя актуально обирати мотопокришки, надійно захищені від проколів і порізів, для спортивної їзди - маневрові та легкі, для управління байком по трасі - шини зі стійкістю до пошкоджень і стирання на високій швидкості.

купити мото покришки оптом

Ці фактори є вкрай важливими при виборі мотопокришки, тому якщо їх враховуватимете, ваша їзда буде безпечною та комфортною.

 

 

Купити резину на мотоцикла пропонує компанія West Velo!

Якщо вас зацікавила якісна моторезина оптом чи в роздріб, ласкаво просимо в наш інтернет-магазин товарів для мото - WESTVELO! Серед переваг замовлення тут варто відзначити:

покришки на мотоцикл

  1. широкий асортимент мотогуми для різних байків і стилів їзди;
  2. відмінна якість товарів, адже співпраця ведеться з перевіреними постачальниками;
  3. доставляється моторезина оптом по Харкову, Києву та інших містах України;
  4. якщо потрібен у Чернівці опт, моторезина доставляється нашим власним транспортом, це стосується всіх західних регіонів;
  5. Вествело пропонує купити мотошину оптом за доступною ціною.

Ми радимо замовити оптом мотопокришки на Вествело, в інтернет-магазині, який знає все про байки і що для них потрібно. Купуйте шини у нас і створюйте максимально безпечні умови під час управління мотоциклом!

keyboard_arrow_up