Основні правила безпеки для дитини при їзді на біговелах та 3-и колісних велосипедах

26 липня 2023

Як добре, що сьогодні дитячий транспорт є дуже доступним, а тому кожен з дівчат та хлопців може мати власний дитячий 3-х колісний велосипед чи біговел, який також може стати першим засобом для катання. Подібні моделі досить якісно гарантують безпеку дітям, але в будь-якому випадку батькам потрібно пояснювати малечі прості, але важливі правила безпеки під час їзди.

 

Сучасні біговели для дітей і 3-х колісний велосипед: правила безпечної їзди на першому дитячого транспорті

велосипед для дитини 3 років Вест вело

Сьогодні батьки часто купують біговели для дітей, адже такі колісні засоби дуже зручні та безпечні, проте популярність 3-х колісних велосипедів не знижується у зв’язку з оптимальним рівнем безпеки катання на цьому звичному транспорті. Щоб батьки були точно спокійні щодо перших кроків навчання на таких засобах, ми зібрали корисні правила безпеки та цікаві поради про те, як користуватися зазначеними колісними засобами:

  1. Важливість захисних аксесуарів. Не варто сподіватися, що ваша дитина не зробить помилку чи не потрапить в складну для неї ситуацію, тобто впасти може кожен. Проте це не причина взагалі не купувати дитячі велосипеди на 3 роки чи біговели. Тут варто просто підвищити рівень безпеки відповідними засобами — шоломами для захисту голови, наколінниками та налокітниками проти подряпин та забоїв, велосипедними рукавичками (вони корисні проти тертя, захищають долоні). А під час катання на велосипеді для дитини 3 років краще взути закрите взуття — воно забезпечує захист, коли ніжка зачіплюється об педалі.
  2. Дзвіночки, клаксони — елементи, які вчать дитину сповіщати про свою присутність інших учасників руху на тротуарі, в парку. Подібні універсальні деталі легко прикріплюються на велобіги для дітей й велосипеди будь-яких моделей.
  3. Правила користування захисними елементами важливі під час катання на дитячих велосипедах від 3 років. Перевіряйте, чи закриває шолом лобну частину голови та перебуває на відстані 1-2 пальців від очей. Між ременем та підборіддям має поміщатись також не більше 1-2 пальців. Й безумовно, захисні засоби мають бути непошкодженими, що слід кожен раз перевіряти.
  4. Безпека транспорту. Дуже добре, коли ручне гальмо розподіляє силу на обидва колеса. Висота сидіння має бути такою, щоб дитина мала змогу поставити ноги на землю для уникнення падіння. Кермо має бути комфортним, а колеса — досить широкими для кращого балансу. Вага дитячих біговелів та роверів не має перевищувати половину ваги дитини.

Навчіть дитину користуватися транспортом:

велобіги для дітей West velo

  • ліпше їздити на відповідних ділянках — в парках, на велодоріжках;
  • розкажіть про важливість дотримуватись правостороннього руху;
  • розповідайте про роботу світлофора;
  • слідкуйте, щоб дитина пішки переходила пішохідний перехід, тримаючи транспорт руками;
  • приділіть увагу тому, щоб дитина ніколи не їздила в навушниках і самі не нехтуйте таким правилом — покажіть гарний приклад.

Спочатку ж потрібно купити дитячий велобіг або велосипед, який відповідатиме надійності та високій якості. Дитячий транспорт від постачальника West Velo представлений добротними моделями від надійних виробників. Фахівці Вествело ретельно перевіряють кожен засіб та гарантують стабільність роботи всіх деталей. Якісні дитячі велосипеди Вествело зручно вибрати та замовити: ми гарантуємо комфортні умови покупок та швидке доставлення по Україні. Також зверніть увагу, що ціна дитячих велосипедів й біговелів нашого каталогу дуже приваблива для кожного з батьків: ми прагнемо бути комфортними для всіх клієнтів. А консультанти Вествело допоможуть вам визначитися у виборі оптимальної моделі роверів і дитячих біговелів, купити які ви плануєте для вашої малечі.

 

Якісний велосипед дитячий купити зручно в магазині Вест Вело

Перший дитячий транспорт має бути безпечним, надійним, якісним. Корисно вчити малечу правильно користуватися колісними засобами, щоб кожна поїздка була корисною та дарувала лише приємні емоції. Якщо ви вже запланували велосипед дитячий купити та бажаєте вибрати найкращу модель для вашої дитини, просто зверніться до каталогу westvelo.com.ua. У нас великий асортимент сучасного дитячого транспорту, ми запевняємо, що кожна покупка потішить дитину й батьків. І пам’ятайте, що купити ровер дитячий — правильне рішення, адже катання на ньому корисне для фізичного розвитку малечі!

keyboard_arrow_up