Обслуговування велосипеда з правильними велозапчастинами перед початком нового сезону - декілька основних правил

29 березня 2024

Холодна пора наближається до свого завершення, а тому вам варто приступити до своєчасного обслуговування велосипеда. Для цього детально його огляньте і оцініть, в якому стані деталі й велоаксесуари, адже від них залежить комфорт їзди і найважливіше - безпека на дорозі. Налаштуйте ровер під себе і замініть відповідні комплектуючі до велосипеда, і аж після цього розпочинайте його експлуатацію.

Які велозапчастини купити слід перед настанням нового велосезону?

дешеві велозапчастини

Якщо ви шукаєте дешеві велозапчастини, що характеризуються високою якістю, оберіть наш інтернет-магазин ВЕСТВЕЛО. В каталозі представлені такі важливі елементи до вашого двоколісного ровера:

  • Сідло. Перебуваючи тривалий час під впливом підвищеної вологості, воно втрачає свою гнучкість і форму. Щоб купити сідло на велосипед, враховуйте його тип і стиль їзди. До прикладу, для міських роверів підходять широкі та м'які сидіння, а для спортивних - тверді та вужчі.
  • Підшипники. Їх потрібно замінити у тому випадку, коли ви чуєте сторонній шум чи свист при крутінні педалей. Важливість цих деталей полягає в зниженні тертя та покращенні процесу обертання. Іноді вони не вимагають заміни, а лише змащення, тому попередньо оцініть їх технічний стан.
  • Велопедалі. Ці велозапчастини купити варто для покращення маневрування, їх вибір залежить від типу ровера та стилю їзди, якому надається перевага.
  • Гальмівна система. Ці замовити запчастини до велосипеда слід чи не першочергово, адже від їх справності залежить безпека ваша та інших учасників дорожнього руху. Нові гальма спрацьовують при натисканні моментально, в той час, як зношені можуть реагувати з затримкою.

Наш інтернет-магазин запчастин велосипедів Вествело має ці запчастини в наявності, тому знаходьте все за один раз і вчасно обслуговуйте двоколісний транспорт!

 

Може бути цікавоCаме час придбати дитині велосипед для першої їзди: від велобіга до трьохколісного. Який ровер дитячий обрати?

 

Налаштовуємо комплектуючі до велосипедів - кермо та сідло!

Не лише велозапчастини магазин WestVelo пропонує оновити, а й радить звернути увагу на розташування керма та сідла. Кермо варто налаштовувати залежно від типу ровера. До прикладу, для міських велопрогулянок кермо слід повернути на 45° від сидіння, для шосейних - воно має знаходитись нижче сідла, а для гірських - на одному рівні. Кермо також слід налаштовувати відносно розміщення втулки та переднього колеса. Також після регулювання керма та сідла перевірте, чи легко ви досягаєте педалей, гальм і перемикання передач. 

Замовити запчастини до велосипеда оптом і в роздріб ви можете в інтернет-магазині Вествело!

Замовити велозапчастини оптом та в роздріб пропонуємо ми, інтернет-магазин Вест Вело. Оберіть нас тому, що ми маємо широкий асортимент деталей і велоаксесуарів. З нами вигідно співпрацювати і оптовим клієнтам тому, що:

  1. Ми пропонуємо купити велозапчастини оптом в Україні відмінної якості.
  2. Запчастини для велосипедів оптом продаються за вигідними цінами, тому у вас є шанс заощадити кошти.
  3. Цікавлять запчастини для велосипедів в Києві чи інших містах України - їх доставка здійснюється логістичними компаніями вчасно.
  4. Якщо потрібно привезти запчастини до велосипедів у Івано-Франківськ, Львів, Хмельницький чи Тернопіль, то по західних регіонах доставка виконується нашим власним транспортом.

велозапчастини купити

Замовляйте велозапчастини та аксесуари до роверів оптом чи в роздріб - ми переконані, що з ними ви почуватиметесь безпечно, а їзда на велосипеді приноситиме лише задоволення!

keyboard_arrow_up