Новий сезон - новий мотошолом. Огляд найпопулярніших моделей шоломів для мото в асортименті WestVelo

16 липня 2024

Під час підготовки до нового мотосезону невіддільним є пошук відповідного мотоекіпірування. Воно необхідне для забезпечення байкеру не лише комфорту, а й безпеки під час кермування мотоциклом, незалежно від його типу та характеру їзди. Одним із найпопулярніших і найважливіших різновидів мотоекіпірування вважається саме мотошолом. Його основна функція - забезпечення для голови та шиї байкера надійного захисту від травм внаслідок ДТП, а також оберігання його обличчя й очей від зустрічного вітру, комах, пилу, бруду та води. У цій статті розглянемо, якими бувають мотошоломи та найактуальніші їх моделі серед сучасних мотоциклістів.

Купити мотошолом в інтернет-магазині Вествело

Який купити шолом до мотоцикла пропонує наш інтернет-магазин WESTVELO?

Перед тим, як купити мото шолом, варто, перш за все, визначити, для якого типу байка та характеру їзди він призначається. Також завжди враховуйте стан дорожнього покриття та умови їзди. Щоб знайти ідеальну модель мотошолома, ми підібрали для вас збірку найпопулярніших, серед яких:

  1. Відкриті мотошоломи. Ці моделі можуть оснащуватись відкидним дашком або ж бути без нього. Основне їх призначення - захист виключно голови, тому для екстремальної їзди в умовах бездоріжжя та на високій швидкості вони не підходять. Для спокійного кермування байком по місту ми радимо звернути увагу на МОТО ШОЛОМ, ВІДКРИТИЙ "DAVID", виготовлений з композитного матеріалу. Він характеризується невеликою вагою, ергономічністю та зручністю, а відкидний дашок дозволяє попити води чи поговорити телефоном без необхідності знімати мото екіп.
  2. Класичні мото мотошоломи відкритого типу з відкидними окулярами. Універсальний варіант, який актуально обирати як для спокійної, так і агресивної їзди. Оберіть МОТО ШОЛОМ, ВІДКРИТИЙ №208 XS ЧОРНИЙ, З ДАШКОМ, оснащений захистом шиї. Модель ергономічна та надзвичайно практична, а стильний дизайн шолома дозволяє чудово доповнити образ байкера.
  3. Закриті мотошоломи. Для забезпечення голові та шиї надійного захисту від травм ми рекомендуємо купити мотошолом закритий. Попри суцільну конструкцію таке мотоекіпірування забезпечує комфорт і жодним чином не сковує рухів. Якщо вас цікавить класичний мотошолом закритого типу, ми пропонуємо вам звернути свою увагу на модель BLD-М65 ІНТЕГРАЛ

 

 

  1. Мотошоломи-трансформери. Якщо ви стежите за модними новинками у світі байкерів, чудовим рішенням стане купити шолом до мотоцикла модулярного типу. До вашої уваги модель FORTE BLD-159 - засіб пасивного захисту голови водія при їзді на мотоциклі. Попри захист голови та шиї у випадку ДТП, шолом оберігає від зустрічного вітру, води, каміння, комах та пилу.
  2. Закриті мотошоломи для кросової їзди. Ідеальний варіант для екстремалів і поціновувачів їзди на швидкості. Якщо ви є саме таким мотолюбителем, тоді вам підійде ШОЛОМ, ЗАКРИТИЙ КРОС/ЕНДУРО/АТV BLD-819-7. Модель виготовлена з міцного, проте доволі легкого ABS-пластику. Вона призначена для захисту голови від ударів в разі ДТП і падінь, а також допомагає запобігти попаданню в очі снігу, дощу, вітру, літаючих комах тощо.

Купити мото шолом, який підійде саме вам, пропонує наш спецмагазин WestVelo!

Шукайте якісне мотоекіпірування в інтернет-магазині WESTVELO, де представлений величезний вибір надійних шоломів для байків різного типу. Оскільки ми ведемо плідну співпрацю лише з найкращими виробниками, жодних сумнівів щодо надійності кожної позиції у вас не виникатиме. В наявності є моделі відкритого та закритого типу, а також трансформери для ще комфортнішої їзди. Ще одна перевага купівлі у нас - пропонується кожен шолом для мото за доступною ціно на westvelo.com.ua. Це все завдяки тому, що співпраця з провідними брендами ведеться напряму, без жодних посередників.

Замовити шолом для мотоциклу в магазині Westvelo

Настав час купити мотошолом в Україні відмінної якості та за доступною ціною - і здійснити таке замовлення ви можете у нас. Ми пропонуємо мотошолом купити Київ і у всі інші регіони, а швидке відправлення дає змогу отримати ваше замовлення в найкоротші терміни. Ми радимо замовити онлайн мотошолом на Вествело, аби забезпечити собі максимальний захист і комфорт, який стиль і характер їзди ви б не обрали!

keyboard_arrow_up