Незамінні велозапчастини, що забезпечать вашу готовність до велопоїздок без зайвих зусиль

24 травня 2023

велозапчастини купити Вествело

 

 

Новенький ровер — це щастя та задоволення, а кататися на ньому хочеться відразу. Якщо ви вже обрали найкращу модель у веломагазині Вествело, приділіть трішки часу для ознайомлення з інформацією про догляд за велосипедом. Адже кожен власник ровера знає, як важливо періодично перевіряти загальний стан байків та контролювати роботу деталей для велосипеда. Також корисно хоча б раз на рік проходити повноцінне технічне обслуговування. Адже деякі з велозапчастин використовуються особливо активно та мають обмежений ресурс.

 

Найважливіші запчастини до роверів від Вествело, які корисно мати в запасі

Якщо ви раніше не мали досвіду з велосипедом та нещодавно стали власником крутого байка або готуєтеся його придбати, ми пропонуємо для вас дуже корисну інформацію про велозапчастини. Існує ряд деталей, які досить швидко починають виходити з ладу у зв’язку з посиленим користуванням та невеликим ресурсом. Подібні розхідники та важливі запчастини до роверів корисно придбати заздалегідь, щоб мати на всяк випадок запас для швидкого ремонту чи заміни.

Пропонуємо ось такий перелік найважливіших запчастин до ровера, які ви можете вже незабаром замовити та отримати зі швидким доставленням у постачальника велозапчастин Westvelo:

купити велозапчастини оптом westvelo

  1. Когутки. Деталь має багато назв, наприклад, півень чи велопетух, купити який буває потрібно після раптового падіння, в результаті якого руйнується та відвалюється задній перемикач. Тобто це обов’язкова деталь для багатошвидкісних систем, що застосовуються для більшості сучасних роверів. Взагалі-то проблема з когутом умовно й задумана такою, яка вона є — все пов’язано з особливостями конструкції. Висновок — просто варто мати в наявності запасний півень.
  2. Система шатунів — важливий центральний вузол. Він виконує передачу крутного моменту та пов’язаний з педалями й ланцюгом. Якщо зусилля на цей вузол надто високі, елемент може виходити з ладу, а в такому випадку необхідно терміново купити систему шатунів. Отже, краще мати запчастини десь вдома чи в гаражі на будь-який випадок.
  3. Перекидку швидкостей для велосипеда купити буває треба не лише на заднє, а також на переднє колесо. Не лише півень може вийти з ладу, адже всі деталі тісно зв’язані. Чинні передачі для велосипеда дуже важливі, тому не варто ігнорувати їх стан, а краще купити все необхідне разом з покупкою нового роверу.

Не забувайте про розхідники! Обов’язково запасіться комплектом покришок з камерами, а також замовте корисний для швидкого ремонту спеціальний ремкомплект. Все це можна зробити безпосередньо на зручному сайті westvelo.com.ua.

 

Вчасно купити велозапчастини в інтернет-магазині Westvelo — ваш правильний вибір

Кожному власнику велосипеда дуже корисно мати в запасі найголовніші деталі для швидкої заміни, адже раптом може статися будь-що. Ровер — як ні як транспортний засіб, лише права на нього не потрібні. Щоб залишатися впевненими незалежно від обставин, краще купити велозапчастини оптом, до речі, це зробити вигідно. Наш надійний магазин деталей для велосипеда стане для вас корисним помічником, коли вам знадобиться підібрати якийсь аксесуар чи вибрати й купити запчастини до ровера. Ми хочемо бути для вас дійсно зручними та корисними, а тому пропонуємо найкращі ціни, зручні умови оплати замовлень та їх швидке доставлення по Україні.

keyboard_arrow_up