Не знаєте, що подарувати семирічній дитині? Велосипед дитячий з додатковими колесами - найкраще рішення!

26 червня 2024

Якщо ви шукаєте цікавий і корисний подарунок семирічній дитині, який викликатиме захоплення, зверніть увагу на велосипед дитячий з додатковими колесами. Він вважається функціональним і безпечним, адже два бокових колеса, коли дитина навчиться тримати рівновагу, через деякий час можна зняти і перетворити його в повноцінний двоколісний. Найкраще обирати ровери з діаметром коліс від 18 до 20 дюймів, оскільки вони і прослужать довше, і забезпечуватимуть комфорт. Розгляньмо, який варто купити велосипед на 7 років.

Купити велосипед дитячий чотирьохколісний в магазині Вествело

Велосипед дитячий з додатковими колесами - ідеальний подарунок для семирічної дитини!

Велосипед від 7 років - чудовий подарунок дитині, якій подобається досліджувати нові місцини та проводити активне дозвілля на свіжому повітрі. Дитячий ровер має безліч інших переваг:

  • сприяє фізичному розвитку, адже регулярне катання на ньому допомагає укріпити м'язову та кісткову системи;
  • навчає балансу, оскільки дитині вдасться розвинути координацію рухів;
  • прищеплює любов до активного способу життя з раннього дитинства;
  • поліпшує загальне самопочуття завдяки активному наповненню організму дитини вітаміном D.

Якщо ви маєте намір придбати велік дитячий, зверніть увагу на такі важливі характеристики:

  • Відповідність розміру рами та коліс до зросту та ваги дитини. Руки дитини мають з легкістю діставати керма, ноги - педалей, а спина не повинна бути зігнутою. Коли дитині кермувати і вона швидко виснажується, це свідчить про невідповідність габаритів ровера до тілобудови дитини.
  • Вагу ровера. Обираючи велосипеди на 7 років, враховуйте той факт, що їх носити доведеться вам. Тому якщо ви шукаєте легкий і ергономічний ровер, зверніть увагу на модель 18 AL CORSO «TAYGER» TG-40571 із алюмінієвою рамою. 
  • Безпечність. Окрім оснащення додатковими колесами потурбуйтесь про надійність гальмівної системи та рульового управління, наявність амортизації. Зверніть увагу на дитячі велосипеди Corso, які виготовляються з використанням перевірених і міцних деталей.
  • Наявність корисних велоаксесуарів. Мова йде про корзини, крила для захисту від бризків та батьківські ручки. Якщо хочете придбати велосипед дитячий 18 дюймів з усіма цими доповненнями, чудовим вибором стане ровер CORSO «MAXIS» CL-18758.
  • Дизайн. Перед тим, як купити велосипед дитячий 7 років, оцініть його візуально, адже дитина першочергово звертає увагу на дизайн ровера. Для дівчинки ви можете купити дитячий велосипед 18 дюймів у рожево-блакитному кольорі - CORSO «MAXIS» CL-18758, а хлопчику - у синьому 18 AL CORSO «TAYGER» TG-40571.

Купити велосипед для дитини з додатковими колесами в веломагазині Westvelo

Коли дитина починає їзду на велосипеді, подбайте про її безпеку, а для цього вам слід замовити якісне та зручне вело екіпірування, наприклад, ергономічний, легкий і підібраний за розміром шолом.

Замовити ровер дитячий недорого в інтерет-магазині Вествело

Велосипед від 7 років ви можете купити на WestVelo - у веломагазині з широким асортиментом роверів!

Дізнавайтесь детально про критерії вибору ровера для дитини і його важливість з нашої статті: ВЕЛОПРОГУЛЯНКИ З ДИТИНОЮ - ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО? ОБИРАЄМО РОВЕР ДИТЯЧИЙ". А щоб здійснити замовлення ідеального ровера для семирічної дитини зі знімними колесами, оберіть наш інтернет-магазин якісних велосипедів WESTVELO. В наявності є широкий асортимент дитячих велосипедів для хлопчиків і дівчаток. Оскільки ми ведемо безпосередню співпрацю з найкращими брендами, вам вдасться купити велосипед дитячий 7 років, що характеризується:

  1. ідеальною комплектацією;
  2. надійністю збірки завдяки використанню найкращих запчастин;
  3. доступними цінами;
  4. стильним дизайном. 

Ви можете замовити дитячий ровер з доставкою на WestVelo у будь-який регіон України, а доставлення в області на Заході здійснюються нашим автотранспортом. Обирайте ровери 18 дюймів та купуйте велосипед для дитини 19 або 20 дюймів в онлайн-магазині Вествело.

keyboard_arrow_up