Найнеобхідніші велоаксесуари для безпеки на дорозі: що варто мати для поїздок

24 квітня 2023

велоаксесуари вест вело

 

Чи знали ви, шановні велосипедисти, що для кожного з учасників дорожнього руху існують власні ПДР? Досвідчені користувачі роверів та початківці розуміють, що знання простих правил — гарантія безпеки. Проте існує інший бік: забезпечити безпеку на дорозі допомагають спеціальні велоаксесуари. Вони розроблені й створені для захисту велосипедистів, сигналізації іншим учасникам руху (зокрема й пішоходам). Дотримання всіх правил значно підвищує безпечність під час руху по дорозі, велодоріжці або тротуару.

 

 

Корисні аксесуари для велосипедистів: рекомендації з безпеки від Вествело

«Які важливі аксесуари для велосипедистів варто придбати кожному та чому це має першочергове значення?» — питають клієнти українського веломагазину Вествело. Для того, щоб дізнатися про загальну важливість кожного елемента захисту, зручно описати кожну деталь окремо.

Досвідчені користувачі та фахівці у продажі велотоварів рекомендують обов’язково замовляти зазначені в переліку велоаксесуари, купити які онлайн швидко та недорого:

аксесуари для велосипедистів West velo

  1. Шоломи. Ця частина загального екіпірування захищає голову велосипедиста під час падіння або за наявністю ударів, які можуть виникати навіть при невеликій ДТП. Велосипедні аксесуари такого типу мають першочергове значення та бувають різноманітних видів. Фулфейси, казанки, шосейні та інші моделі вибирають залежно від стилю катання. Наприклад, трекові шоломи взагалі розроблені з іншою метою — для підвищення аеродинаміки. Тому варто купити аксесуари для велосипеда відповідно виду ровера та умовам їзди.
  2. Елементи освітлення, катафоти. Відбивачі світла та ліхтарі — сигналізатори вашої присутності на дорозі для інших учасників руху. Друге призначення — виконання якісного освітлення дорожнього полотна для вашої безпеки та впевненості.
  3. Захисні налокітники та наколінники. Подібні аксесуари до велосипеда не лише захищають шкіру відповідних частин тіла від подряпин, а також є буфером, який допомагає уникати ударів чи вивихів.
  4. Спеціальні рукавиці та велосипедні окуляри. Рукавички дуже корисні: вони спрощують та покращують керування, адже без них руки можуть сковзати. Окуляри ж захищають очі від пилу та комах, що залітають разом з вітром, а також — від яскравого сонячного світла, що значно підвищує комфорт їзди.

Не забувайте про клаксони та дзвіночки: вони сповіщають учасників руху про вашу присутність на дорозі, чим ви гарантуєте не лише вашу безпеку. Усі зазначені комплектуючі для велосипедів вкупі підвищують комфорт і допомагають уникати ДТП. Ось чому краще придбати повний набір таких елементів, а батькам також варто замовити відповідні аксесуари для дитячих велосипедів.

 

Зручно купити велоаксесуари завжди можна в магазині Westvelo

купити аксесуари для велосипеда вест вело

 

Один з аспектів безпеки під час їзди — наявність велосипедних аксесуарів, які покращують комфорт та підвищують захист від небажаних ДТП. Втім кожному варто купити велоаксесуари гарної якості, адже підроблені окуляри чи бутафорський шолом не гарантуватимуть безпеку. Саме тому краще вибрати набір захисних елементів у перевіреного постачальника велосипедів Westvelo. Ця компанія має великий досвід та гарну репутацію на ринку в Україні. Звертайтеся до консультантів інтернет-магазину westvelo.com.ua — ви гарантовано отримаєте корисну інформацію та допомогу у виборі велоаксесуарів.

keyboard_arrow_up