На замітку батькам: огляд трьох моделей триколісних велосипедів з батьківською ручкою із асортименту веломагазину WestVelo

28 червня 2024

Дедалі частіше батьки для своїх дітей обирають дитячі велосипеди з ручкою, адже вони не лише гарантують веселе та цікаве дозвілля просто неба, а й приносять користь здоров'ю малюка. Дитячі триколісні ровери сприяють активному розвитку дрібної та великої моторики, навчають балансування та становленню координації. Зараз на ринку представлені найрізноманітніші дитячі велосипеди з батьківською ручкою, тому іноді буває досить важко знайти відповідний варіант саме для вашої дитини. Ми, веломагазин якісних дитячих роверів West Velo, зробили для вас підбірку найактуальніших триколісних велосипедів, щоб суттєво спростити процес вибору.

Найкращі дитячі велосипеди з батьківською ручкою за версією West Velo

Триколісний велосипед з ручкою - це чудова альтернатива дитячого візочка, проте набагато цікавіша та захопливіша для малюка, адже з раннього віку привчає дитину до активного дозвілля.

ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД 3-Х КОЛІСНИЙ З БАТЬКІВСЬКОЮ РУЧКОЮ, З ДАШКОМ, КОЛЕСА - EVA (ПІНА) BEST TRIKE 6588

Цей велосипед триколісний з ручкою оснащений міцною сталевою рамою. Виробник доповнив дитячий транспорт кермом з інтерактивною панеллю, що нагадує передню частину гоночного автомобіля. Наявність кнопок сигналізації, поворотів, сигналу та підсвічування фар гарантує малюку ще веселішу велопрогулянку, адже дає змогу їздити граючись. Колеса, виконані зі спіненої гуми, забезпечують хорошу амортизацію, а регульована спинка дозволяє налаштувати зручне для дитини положення. 

ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД 3-Х КОЛІСНИЙ З БАТЬКІВСЬКОЮ РУЧКОЮ, З ДАШКОМ, НАДУВНІ КОЛЕСА BEST TRIKE 

Цей удосконалений триколісний велосипед з батьківською ручкою доповнений перемикачем положення педалей, інтерактивною панеллю на кермі з USB та пультом керування. Ці корисні оновлення здатні зробити велопоїздку надзвичайно захопливою та безпечною, оскільки навіть коли ноги дитини зіслизнуть з педалей, вдасться уникнути травм. Такий велосипед дитячий з ручкою купити варто тому, що він надзвичайно зручний. Пластикове сидіння з м'якою оббивкою дозволяє організовувати тривалі велопрогулянки.

Замовити дитячий прогулянковий триколісний велосипед в інтернет-магазині Вествело

ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД 3-Х КОЛІСНИЙ З БАТЬКІВСЬКОЮ РУЧКОЮ, З ДАШКОМ, НАДУВНІ КОЛЕСА BEST TRIKE «PERFETTO» 

Якщо ви маєте намір купити дитячий велосипед з батьківською ручкою, який служитиме тривалий час, ми рекомендуємо звернути увагу саме на цю модель. Завдяки тому, що триколісний ровер оснащується знімними елементами, його можна легко трансформувати у звичайний велосипед для старших дітей. Для комфортної та приємної велопрогулянки виробник застосував прогумовані PU колеса, що характеризуються відмінними амортизувальними та поглинальними властивостями. 

Замовити дитячий велосипед з ручкою недорого в інтернет-магазині Westvelo

Подаруйте дитині незабутні емоції від прогулянок, а для цього ми радимо купити дитячий велосипед з батьківською ручкою у спецмагазині WestVelo!

Ми рекомендуємо вам купити дитячий ровер з батьківською ручкою в інтернет-магазині WESTVELO тому, що:

  1. Велосипед триколісний з ручкою вважається абсолютно безпечним для здоров'я дитини, а наявність батьківської ручки дозволяє задавати відповідний напрям і швидкість руху. Це надзвичайно зручний різновид дитячого транспорту, що приносить малюку набагато більше позитивних емоцій, ніж традиційний візочок.
  2. Якщо купити дитячий велосипед з батьківською ручкою, то з його допомогою дорослим вдасться з раннього віку прищепити любов дитини до активного відпочинку. Легке кермування та педалювання дозволяють ознайомити малюка з основними функціями та призначенням звичайного велосипеда, внаслідок чого йому буде набагато легше навчитися ним кермувати. 

Ми рекомендуємо замовити велосипед з ручкою трьоколісний на Вествело, адже у нас представлені виключно актуальні, функціональні та безпечні моделі дитячих роверів.

А щоб вони служили якомога довше, радимо детально ознайомитися з корисною інформацією: "ЯК ПІДТРИМУВАТИ ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД У ГАРНОМУ СТАНІ - ПОРАДИ ДОГЛЯДУ ТА ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ". Ми пропонумо придбати дитячі велосипеди з ручкою Києві та у інших містах України, а для мешканців регіонів Заходу доставлення виконуються нашим власним автотранспортом. Подаруйте малюку радість від прогулянок, а для цього оберіть зручний і надійний триколісний ровер у нашому спецмагазині, де зібрані найкращі товари для дітей! 

keyboard_arrow_up