На що слід звертати увагу при виборі велосипеду?

Якщо ви шукаєте постачальника, в якого можливо купити велозапчастини в Україні, вибір може виявитися нелегким. Добре, що є Вествело – компанія, яка спеціалізується на оптовому продажу велозапчастин та велотоварів уже більше 20 років, і постійно працює на зміцнення довіри своїх клієнтів.

купити велосипед вест вело

Як саме варто велосипед купити: даємо декілька важливих порад

Підхід до ви вибору байку має бути дуже уважним, але є основні моменти, на які ви маєте звернути увагу, плануючи велосипед купити:

  • Стиль катання. Є три основних типи велосипедів: гірські, шосейні (або спортивні) та міські. Гірські велосипеди призначені для їзди по бездоріжжю, але ви все одно можете використовувати їх для поїздок по покритих поверхнях. Купити спортивний велосипед потрібно тоді, коли вам важлива швидкість – вони призначені виключно для їзди по дорогах з твердим покриттям. Міські велосипеди підійдуть для розважальних поїздок і фітнесу. На них можна їздити по неукріплених дорогах, але зазвичай ви знайдете їх у парках і передмістях. Якщо ви є початківцем, міські велосипеди будуть зручними та ефективними.
  • Визначення цінового сегменту. Тут важливо вирішити, яким велосипедистом ви бачите себе. Не робіть помилки, недооцінюючи свої наміри. Якщо ви тільки починаєте, але є любителем, який бажає їздити на високопродуктивному велосипеді, вам, ймовірно, найкраще вибрати більш професійну модель. Якби ви замість цього придбали прогулянковий велосипед, ви незабаром виявили б його обмеження. Звичайно, новачкам зазвичай хочеться купити недорогий велосипед, але пам’ятайте, що, як і в більшості покупок, ви отримуєте те, за що платите. Водночас дорожчий велосипед не обов’язково зручніший за модель для відпочинку, тому при виборі моделі також слід ознайомитися з деталями, які відповідають за рух велосипеда.
  • Знання своїх параметрів. Ключова інформація, яка вам знадобиться, — це ваш зріст і внутрішні розміри ніг. Це допоможе вам визначити велосипед, який підходить саме вам. Тепер, коли ви знаєте свої вимірювання, ви можете почати дивитися на розміри рами, яка має відповідати вашому зросту. Кермо має бути на одній висоті з вашим сидінням. Це забезпечує гарне положення під час їзди, не викликаючи ненормального вигину спини під час нахилу вперед.
  • Бренд. Зазвичай, це останнє, що хвилює новачків, але не слід недооцінювати виробника. Звичайно, оригінальна продукція завжди буде більш дорогою, ніж копія, але й тут багато залежить від того, як часто й для яких цілей ви бажаєте використовувати ровер. Якщо вам потрібен спортивний велосипед для регулярних тренувань, то краще довіритися оригінальній продукції, а от якісна копія стане відмінним вибором для поодиноких поїздок містом. До того ж, оригінальні велосипеди зазвичай мають більш продуманий дизайн, до якого можна підібрати модний набір аксесуарів для велосипеда, що підкреслить вашу індивідуальність!

 

Не знаєте, які потрібно велозапчастини купити? Вествело обов’язково вам допоможе!

велосипед купити west velo

 

Велозапчастини купити буває навіть складніше, ніж сам велосипед, адже для цього потрібні спеціальні знання про те, які самі деталі використовуються в різних типах велосипедів. Однак, у вас не виникне проблем, якщо ви обираєте веломагазин Вествело! Ми маємо багаторічний досвід на ринку двоколісної транспортної продукції та велозапчастин, тому завжди готові вам порекомендувати моделі з тими параметрами коліс і гальмівною системою, які підійдуть саме вам!

 

Найновіші моделі роверів і стильні аксесуари до велосипеда – все це є у Westvelo!

купити спортивний велосипед westvelo

Бажаєте придбати не тільки не тільки новенький ровер, але й аксесуари до велосипеда? Постачальник велосипедів Westvelo сформував каталог у більше, ніж 5000 найменувань товарів, тому завдяки нам ви зможете одразу отримати все для екіпірування та можливого ремонту або вдосконалення транспорту. Тут ви знайдете:

  • велосипеди найрізноманітніших типів – від дитячих до гравійних;
  • якісні велозапчастини недорого;
  • стильні й зручні велосипедні аксесуари.

Якщо ж ви бажаєте співпрацювати з нами як підприємець, то у Вествело можливо велосипед оптом купити за вигідною ціною.

Ми впевнені, що ви обов’язково знайдете велосипед вашої мрії разом з westvelo.com.ua!

keyboard_arrow_up