Який вдало обрати та купити велосипед для велопрогулянок навесні?

21 березня 2024

Їзда на велосипеді весною - це не лише корисно для здоров'я, а й надзвичайно захопливо. Оскільки ровер вважається універсальним транспортним засобом, його ви можете обирати для поїздок на роботу, навчання, велопрогулянок з сім'єю чи наодинці. Купити велосипед не так просто, як здається на перший погляд, адже щоб він приносив комфорт, вам варто серйозно віднестись до процесу його вибору. Потрібно шукати не просто якісні велосипеди, а такі, щоб відповідали вашим потребам.

Чим корисна їзда на велосипеді весною? Як правильно велосипед купити?

Щоб знайти ідеальний недорогий якісний велосипед, який підійде саме вам, керуйтесь такими корисними рекомендаціями:

  1. Визначте, для яких цілей ви купуєте двоколісний транспорт. Для їзди по асфальтовому покриттю з незначними ямами чи вибоїнами актуально звернути увагу на велосипеди міські. Вони, як правило, оснащуються широким м'яким сідлом, яке гарантує максимально приємну поїздку. Для катання по пересіченій місцевості найкраще купити спортивний велосипед. Він характеризується невеликою вагою, високою жорсткістю вузлів і вузькими покришками з гладким протектором. Актуальним також є гірський ровер. Особливість такої моделі в тому, що вона оснащується шинами з глибокими протекторами, а також має посилену амортизацію, що забезпечує максимальну зручність при їзді по бездоріжжю.
  2. Враховуйте свої антропометричні дані, а найважливіше — зріст. Від цього залежить, який розмір рами підійде саме під вашу тілобудову. Наприклад, якщо ваш зріст сягає 180 см, то вам слід купити міський велосипед чи спортивний з розміром рами 18 або 19 дюймів. 
  3. При покупці ровера відштовхуйтесь від бюджету, адже від цього залежить, який велосипед купити ви зможете: з простою чи складною комплектацією. Звичайно, на вартість транспортного засобу також впливає його тип. Спортивні велосипеди переважно коштують дорожче, ніж міські.

якісні велосипеди

Щоб ідеальний велосипед купити, який підійде саме для ваших потреб, керуйтесь переліченими вище рекомендаціями. Враховуючи їх, вам вдасться знайти найкращий двоколісний транспорт, який не підведе вас за жодних обставин.

 

Цікаво такожЧому варто велосипед купити навесні? 5 основних причин

 

Купити спортивний велосипед чи міський відмінної якості пропонує наш інтернет-магазин велосипедів Westvelo!

ВЕСТ Вело - якісні велосипеди за доступною ціною, тому ми рекомендуємо здійснити їхню покупку саме на нашому сайті. В каталозі представлений величезний вибір роверів на будь-який смак: міські, спортивні, трюкові, гірські, дитячі, електровелосипеди тощо. Ми пропонуємо вигідні умови співпраці, оскільки замовляємо товари лише у надійних дилерів і виробників. Доступні ціни, відмінна якість транспортних засобів і професійні консультації - це лише частина переваг покупки в інтернет-маркеті WestVELO.

велосипеди міські

До речі, у нас ви також можете замовити вело оптом для вдалого розвитку власного бізнесу. Ми пропонуємо гнучкі знижки та лише зручні для вас форми оплати. Придбати міський чи замовити спортивний велосипед на Вествело для вашого веломаркету варто тому, що ви маєте змогу відстежувати відправлення у власному онлайн-кабінеті і бути в курсі, на якому етапі знаходиться замовлення. Ми раді повідомити, що доставку інтернет-магазин велосипедів здійснює по всій Україні популярними транспортними перевізниками. А якщо ви бажаєте купити велосипед в Івано-Франківську, Львові, Тернополі та інших західних регіонах, то доставка виконується нашими авто, що теж дуже зручно та доступно. 

 

БІЛЬШЕ ПРО ОПТ

 

Обирайте якісні велосипеди для весняного велосезону для власних потреб чи бізнесу, а при потребі ми допоможемо підібрати відповідні моделі саме під ваші побажання!

keyboard_arrow_up